Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Monitor hiba topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thEndeR
aktív tag
Erre keresem en is a valaszt, de sajnos meg nem sikerult megtalalni. Nem is lennek ideges, ha azert kapnek ki, mert sokkal jobb az ellenfel, de egyszeruen vicc amit a jatek csinal sokszor.
Mai kedvencem: Amiota kijott a jatek egy kezemen megtudom szamolni, hogy hany fejes golt kaptam szogletbol, vezettem 5-3 ra, 85. percben szoglet es gol, 91. percben hazaadtam Alissonnak a labdat, maxon nyomtam a kirugast, ami 25 metert ment pontosan az ellenfelhez, ebbol kihozott egy szogletet amit befejelt es egyenlitett a 92. percben. Gondolom nem kell mondanom, hogy a hosszabbitasban kikaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Synology NAS
- Azonnali játékos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- 225 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest