Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• evibly

senior tag

A WL rémálmok mellé odatenném még Pope-ot - és ide képzeljetek el egy véget nem érő, rettenet trágár káromkodást :DD Az a pali a játék szégyene, a maga 82-es ratingjével és a mindent elérő hosszú karjaival, szegény, ha tudná, hányszor elátkozzák naponta :C

A Rashford jelenség azért elképesztően dühitő, mert ha valaki jól tologatja a pályán (és vannak páran), akkor tényleg nem lehet lekövetni. És általában az őt használók a félpályáig visszafelé cselező, és konkrétan hosszú percig forgolódó playerek, amit értek én, meg minden, persze, miért ne tenné, stb., és bocs, ha valaki itt ezt tolja, de nekem ez nem foci, hanem ilyen szarakodás parádé ...

Végül ezen a héten is 17 winig jutottam (10 vereség mellett), ami mindössze egyetlen L-el több a múlt héthez képest. Most sokkal frusztrálóbb volt, hogy a vereségek eloszlottak és nem csak a végén jöttek. Idegileg is nehezebben birtam, a mélye az volt, amikor KDB futotta le a védelmemet _könnyedén_.

A két pick: Harit (itt mindhárom 81-es volt) és Hakimi, ami viszont egész jó :K

Velük toltam...Mbappé egy állat, élvezem még az emberfeletti mozgását, meg minden, de többre nem mentem vele, mint Zahával, szóval nyilván tudás, sokkal több higgadtság és koncentráció kellene hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák