Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OnePlus Pad 3
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
A WL rémálmok mellé odatenném még Pope-ot - és ide képzeljetek el egy véget nem érő, rettenet trágár káromkodást
Az a pali a játék szégyene, a maga 82-es ratingjével és a mindent elérő hosszú karjaival, szegény, ha tudná, hányszor elátkozzák naponta
A Rashford jelenség azért elképesztően dühitő, mert ha valaki jól tologatja a pályán (és vannak páran), akkor tényleg nem lehet lekövetni. És általában az őt használók a félpályáig visszafelé cselező, és konkrétan hosszú percig forgolódó playerek, amit értek én, meg minden, persze, miért ne tenné, stb., és bocs, ha valaki itt ezt tolja, de nekem ez nem foci, hanem ilyen szarakodás parádé ...
Végül ezen a héten is 17 winig jutottam (10 vereség mellett), ami mindössze egyetlen L-el több a múlt héthez képest. Most sokkal frusztrálóbb volt, hogy a vereségek eloszlottak és nem csak a végén jöttek. Idegileg is nehezebben birtam, a mélye az volt, amikor KDB futotta le a védelmemet _könnyedén_.
A két pick: Harit (itt mindhárom 81-es volt) és Hakimi, ami viszont egész jó
Velük toltam...Mbappé egy állat, élvezem még az emberfeletti mozgását, meg minden, de többre nem mentem vele, mint Zahával, szóval nyilván tudás, sokkal több higgadtság és koncentráció kellene hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Windows 11
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Wuthering Waves
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- LEGO klub
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CORSAIR K100 AIR
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az a pali a játék szégyene, a maga 82-es ratingjével és a mindent elérő hosszú karjaival, szegény, ha tudná, hányszor elátkozzák naponta