Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Mikor öt méterről ilyeneket rúgnak fölé akkor én is érzem nem nyerhetek. Ilyen nálam is rendszeres, pedig ilyen helyzetben csak megpöccinteni szoktam a b-t.
Az a varane gól meg nem semmi, pedig vele még passzolni is félek.
Amúgy egy meccset én is kb így nyertem, mert olyan cseleket csináltam mint még soha, pontosabban a gép mert én csak az L kart húztam, és minden bement.
Kb 1win majd vereség haladtam, mert ha nyertem akkor a következő meccsen az ellenfelet tolta.
CR7 érdekes de ő sem jött be. Suker és aouar jobb páros volt. Suker elszürkült CR mellett és mintha gyengébb lett volna, CR viszont nem hozta amit aouar.
Ja és CR-el sem tudtam fejelni, pedig ő elméletileg tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- Samsung Galaxy S25 12/128
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest