Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

7-5-ös kezdés után 17-5-ben végeztem volna... ha abbahagyom ezt a szar játékot :D Nagyon lelkes voltam sajnos...
    23. meccs: Természetesen high pressure,de akkora, hogy még a szélső védői is feljöttek támadni. If Griezmann 30 méterről tekert nekem egy gólt míg én Oblaknak 15 lövésből lőttem 2 gólt :D Lényeg a lényeg meccs vége: [link] Jó lenne azt mondani túlnyomtam az erősséget de szó sem volt ilyenről.
    24. meccs: Ehhez inkább nem akarok semmit hozzáfűzni: Varane: [link]
    25. meccs: A srácnak olyan kapcsolatbeli előnye volt, hogy mire 4-t fordult én jó esetben egyet. Védekezni nem tudott de természetesen 11 emberrel támadott+becsúszással szerelt :D [link] Nem tudom az ott tizi volt-e de, hogy utána Varane hogy rúg luftot a kipattanóból azt már nehéz volt feldolgoznom.

megvettem CR-t és hát nem kellett csalódnom benne: 25 meccs 40 gól 10 gólpassz. Minden coint megér. Ahogy megérkezett CR, Felix úgy lett egyre szarabb. 25 meccsen 5 gól 6 gólpassza volt mikor eddig ő volt a gólkirályom minden wlben :D 11 kapufát rúgtam vele a hétvége alatt. Kiraktam szélre amivel nem volt baj de, hogy ilyen szánalmasan rúgja a helyzeteit azt nem bírtam elhinni :D

Maradt 4-5 meccsem de tuti, hogy nem fogok ezen a szaron még annyit játszani :D A pickekből jött egy Depay aki jó subnak szóval legalább nem volt hiába az egész :C :C

Új hozzászólás Aktív témák