Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
7-5-ös kezdés után 17-5-ben végeztem volna... ha abbahagyom ezt a szar játékot
Nagyon lelkes voltam sajnos...
23. meccs: Természetesen high pressure,de akkora, hogy még a szélső védői is feljöttek támadni. If Griezmann 30 méterről tekert nekem egy gólt míg én Oblaknak 15 lövésből lőttem 2 gólt
Lényeg a lényeg meccs vége: [link] Jó lenne azt mondani túlnyomtam az erősséget de szó sem volt ilyenről.
24. meccs: Ehhez inkább nem akarok semmit hozzáfűzni: Varane: [link]
25. meccs: A srácnak olyan kapcsolatbeli előnye volt, hogy mire 4-t fordult én jó esetben egyet. Védekezni nem tudott de természetesen 11 emberrel támadott+becsúszással szerelt
[link] Nem tudom az ott tizi volt-e de, hogy utána Varane hogy rúg luftot a kipattanóból azt már nehéz volt feldolgoznom. megvettem CR-t és hát nem kellett csalódnom benne: 25 meccs 40 gól 10 gólpassz. Minden coint megér. Ahogy megérkezett CR, Felix úgy lett egyre szarabb. 25 meccsen 5 gól 6 gólpassza volt mikor eddig ő volt a gólkirályom minden wlben
11 kapufát rúgtam vele a hétvége alatt. Kiraktam szélre amivel nem volt baj de, hogy ilyen szánalmasan rúgja a helyzeteit azt nem bírtam elhinni
Maradt 4-5 meccsem de tuti, hogy nem fogok ezen a szaron még annyit játszani
A pickekből jött egy Depay aki jó subnak szóval legalább nem volt hiába az egész
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anime filmek és sorozatok
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Apple MacBook
- World of Warships
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ASUS RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X DUAL EVO OC Eladó!
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- AMD A6-5400 félkonfig (FM2) - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon lelkes voltam sajnos...