Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcabome
aktív tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Szerintem te közé kerültél a banhammer-nek, viszont annyi pozitívum van a dologban, ha végigviszed és nyersz, biztos kapsz valami rewardot, csak lehet az a reward közelében sem lesz annak, amit azóta össze tudtál volna tradelni. Mindenesetre én szorítok, hogy legalább az erkölcsi vitát megnyerd.

A pénztárcám meg a lelkem már nem igen kívánja, de van értelme ma este fifa pontot venni és nyitni a promo pack-okat?

Eddig Fifa pontból idén IF Werner volt a legnagyobb nyitásom, utána kinyitottam Wijnaldumot, Rodrigot meg akit el tudtok képzelni, de mindegyik undtrade...
Új hozzászólás Aktív témák
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest