Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Idén kezdtem az UT-t de addig bírtam. Elég volt ebből a játékmódból. Ez nem foci amit ebben a módban 10ből 9 játékos csinál. Full pressing, constant pressure és társai. Mindenki rohan össze vissza:
- LB az RM helyére fut
- a CB két passz után a CAM helyén van
- a CDM két passz után az ST helyén van
- szerelem a játékost, a földön fekszik és mire az én játékosom lépne a másik lábával addigra az ellenfél földön fekvő játékosa felkel és már le is szerelt. arra nincs időm hogy egy passz gombot nyomjak. stb. stb. stb.Mindenki rohan mit az állat, de persze senki nem fárad el. Érdekes módon ha én constant pressure-be rakom a taktikát, akkor 5 perc és mindenkinek a staminája egyenlő a nullával.
Próbálnám én játszani a rendes focit, de kettőt nem tudok passzolni.
Én úgy érzem, hogy mivel egy forintot nem öltem bele ebbe a játékba (kivéve a játék megvétele) így az EA engem úgymond hátra sorol, mindegy milyen játékosaim vannak, dögöljek meg. Ha nem fizetek akkor ne is játszak az UT-val.Mi értelme minél jobb játékosokat gyűjteni, beépíteni a csapatba, ha a 60-75-ös játékosok lealázzák a 84+ játékosokat. a 65-ös pace játékos átrobog a 88-as pace játékoson és még sorolhatnám.
Köszi az eddigi segítséget, amit kaptam. Marad a jó öreg karrier mód.
Sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest