Hirdetés
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Idén kezdtem az UT-t de addig bírtam. Elég volt ebből a játékmódból. Ez nem foci amit ebben a módban 10ből 9 játékos csinál. Full pressing, constant pressure és társai. Mindenki rohan össze vissza:
- LB az RM helyére fut
- a CB két passz után a CAM helyén van
- a CDM két passz után az ST helyén van
- szerelem a játékost, a földön fekszik és mire az én játékosom lépne a másik lábával addigra az ellenfél földön fekvő játékosa felkel és már le is szerelt. arra nincs időm hogy egy passz gombot nyomjak. stb. stb. stb.Mindenki rohan mit az állat, de persze senki nem fárad el. Érdekes módon ha én constant pressure-be rakom a taktikát, akkor 5 perc és mindenkinek a staminája egyenlő a nullával.
Próbálnám én játszani a rendes focit, de kettőt nem tudok passzolni.
Én úgy érzem, hogy mivel egy forintot nem öltem bele ebbe a játékba (kivéve a játék megvétele) így az EA engem úgymond hátra sorol, mindegy milyen játékosaim vannak, dögöljek meg. Ha nem fizetek akkor ne is játszak az UT-val.Mi értelme minél jobb játékosokat gyűjteni, beépíteni a csapatba, ha a 60-75-ös játékosok lealázzák a 84+ játékosokat. a 65-ös pace játékos átrobog a 88-as pace játékoson és még sorolhatnám.
Köszi az eddigi segítséget, amit kaptam. Marad a jó öreg karrier mód.
Sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte AERO X16 1VH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe SSD gar
- Nitro AN16-42 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Asus V16 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5070 32GB 512GB NVMe gar
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest