Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Persze nálam is jelen volt kis mértékben a késés, de közel sem olyan mint a 20-ban, azért ez már a vállalható kategória. Biztosan idegesítene ha magasabb szinten lennék és nüanszokon múlna a meccs, de ezzel én így ellennék. A letámadás nagyon tud működni, én is rengeteg gólt kaptam ebből, mondjuk én soha nem tudtam normálisan letámadni. Flipper nélkül nincs Fifa, ezt is megszokhattuk
Toltam pár meccset megint, azért itt már jönnek fullosabbnál fullosabb csapatok, Mane, Neymar, Mbappe, Yedder és barátaik, hátul meg ilyen gyenge Varane-ok
Így is nyertem kettőt és csak egyszer kaptam ki, mondjuk az tényleg csúnya lett, 5-0, de mentségére legyen mondva hogy nagyon jól játszott az ellenfél és olyan csapata volt, amibe Pogba volt a legolcsóbb játékos. Elöl Mane, Salah, Yedder és Neymar, mögötte Kante és Pogba. Fincsi volt Mane mindenkin is átment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így is nyertem kettőt és csak egyszer kaptam ki, mondjuk az tényleg csúnya lett, 5-0, de mentségére legyen mondva hogy nagyon jól játszott az ellenfél és olyan csapata volt, amibe Pogba volt a legolcsóbb játékos. Elöl Mane, Salah, Yedder és Neymar, mögötte Kante és Pogba. Fincsi volt Mane mindenkin is átment.