Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Persze nálam is jelen volt kis mértékben a késés, de közel sem olyan mint a 20-ban, azért ez már a vállalható kategória. Biztosan idegesítene ha magasabb szinten lennék és nüanszokon múlna a meccs, de ezzel én így ellennék. A letámadás nagyon tud működni, én is rengeteg gólt kaptam ebből, mondjuk én soha nem tudtam normálisan letámadni. Flipper nélkül nincs Fifa, ezt is megszokhattuk
Toltam pár meccset megint, azért itt már jönnek fullosabbnál fullosabb csapatok, Mane, Neymar, Mbappe, Yedder és barátaik, hátul meg ilyen gyenge Varane-ok
Így is nyertem kettőt és csak egyszer kaptam ki, mondjuk az tényleg csúnya lett, 5-0, de mentségére legyen mondva hogy nagyon jól játszott az ellenfél és olyan csapata volt, amibe Pogba volt a legolcsóbb játékos. Elöl Mane, Salah, Yedder és Neymar, mögötte Kante és Pogba. Fincsi volt Mane mindenkin is átment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android szakmai topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Így is nyertem kettőt és csak egyszer kaptam ki, mondjuk az tényleg csúnya lett, 5-0, de mentségére legyen mondva hogy nagyon jól játszott az ellenfél és olyan csapata volt, amibe Pogba volt a legolcsóbb játékos. Elöl Mane, Salah, Yedder és Neymar, mögötte Kante és Pogba. Fincsi volt Mane mindenkin is átment.