Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Persze nálam is jelen volt kis mértékben a késés, de közel sem olyan mint a 20-ban, azért ez már a vállalható kategória. Biztosan idegesítene ha magasabb szinten lennék és nüanszokon múlna a meccs, de ezzel én így ellennék. A letámadás nagyon tud működni, én is rengeteg gólt kaptam ebből, mondjuk én soha nem tudtam normálisan letámadni. Flipper nélkül nincs Fifa, ezt is megszokhattuk
Toltam pár meccset megint, azért itt már jönnek fullosabbnál fullosabb csapatok, Mane, Neymar, Mbappe, Yedder és barátaik, hátul meg ilyen gyenge Varane-ok
Így is nyertem kettőt és csak egyszer kaptam ki, mondjuk az tényleg csúnya lett, 5-0, de mentségére legyen mondva hogy nagyon jól játszott az ellenfél és olyan csapata volt, amibe Pogba volt a legolcsóbb játékos. Elöl Mane, Salah, Yedder és Neymar, mögötte Kante és Pogba. Fincsi volt Mane mindenkin is átment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Így is nyertem kettőt és csak egyszer kaptam ki, mondjuk az tényleg csúnya lett, 5-0, de mentségére legyen mondva hogy nagyon jól játszott az ellenfél és olyan csapata volt, amibe Pogba volt a legolcsóbb játékos. Elöl Mane, Salah, Yedder és Neymar, mögötte Kante és Pogba. Fincsi volt Mane mindenkin is átment.