- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Tápos kibeszélő offtopik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Párban jönnek a Razer TWS headsetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ja nem rossz ez a Dybala bár ilyenkor már bármelyik lap jön ki lényegtelen
Firmino,Vinicius,Dybala,El Sharawy egy kutya. Swap packok után Dinhot akartam kirakni de mivel igencsak gyászos foddereket kaptam így inkább Cruyffot csináltam meg mert ő ki is jött
Jó lap meg tetszik de ugyanaz mint a fentebb felsoroltak.Az új patchoknak vannak még érdekes hozadékai...
Kipattanókat mostanában nem tudok szerezni mert akihez pattan a labda az folyton lesen áll. Ez az utolsó patch óta észrevehető nálam. A másik meg a csel utáni lövés olyan szinten gyenge, hogy már értelme nincs csinálni. Csinálok egy heal to healt aztán 5 méterről egy Cruyff/Muriel/TOTY CR a kapuig alig lő el.Hunreeth
A rivals után is fog jönni csak 10 órakor. Mindig 1 óra van a kettő között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Milyen routert?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Ps4 Slim 500GB Alza jótállás+ MM garis Nacon kontroller
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- Apple Watch Series 7 GPS+Cellular, 45mm (MKJP3HC/A) Éjfekete aluminium tok, éjfekete sport szíj
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Firmino,Vinicius,Dybala,El Sharawy egy kutya. Swap packok után Dinhot akartam kirakni de mivel igencsak gyászos foddereket kaptam így inkább Cruyffot csináltam meg mert ő ki is jött