- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Ja, van idő, én is csak lazuliba fogom, ahogy jól esik.
Befejeztem az sbcket (mm, europe, asia, africa, minden szirszart), egy Varane volt a plafon... Most tűrhető volt a játék, nem tudom meddig "élvezem" (amúgy tényleg élvezhető vmilyen szinten most), de lassan ideje letenni idénre. Nem volt rossz idény, a 3 eladható Neymar (1m-1m-300k) és az 1 Mbappe (700k) mentette meg a szezont, rajtuk kívül nem jött senki nagy értékű. Totsig a legjobb pickem Sif Ben József volt, őt imádtam és sokáig használtam. Igaz Tots alatt és után sem volt kiugró pickem, esetleg Theo Hernandez akit most is használok. Annak örülök, hogy nagyon sok lapot kipróbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Geforce 2 Ti, Geforce 3 ti és geforce 4 ti kártyákat
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro 1TB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest