Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Madn!ght

addikt

válasz Jinxb1rd #18750 üzenetére

Pont azt akarom mondani, hogy ennyi ping mellett szerintem simán játszhatónak kellene lenni, de nem az.
    És lag nincsen, ellenben random delayes a játék. Néhány hétvégét a szülőknél töltöttük, ott nem a legjobb net volt, 40-50 közötti pinggel ugyanolyan volt a játékmenet érzésre! (És azért dupla annyi pinggel!) Full random megáll a csapat, ami véleményem szerint nem feltétlenül hálózati probléma.

Teljesen biztos vagyok benne, hogy manipulált a játékmenet, csak az nem világos, hogy mi a manipulációt bármelyik fél részére hajlító faktor. Még mielőtt bárki a torkomnak esik, kiemelném, hogy nem a jobban/összeszedetten/kombináltabb módon játszó ellenfelekről beszélek, hanem a totál meghülyülő saját csapatom működéséről. Ha delay van, akkor miért nem mindkét félnél??? Nagyon ritka az az eset, amikor látom, hogy az ellenfelem is küszködik.

És még mondanám, hogy az is életszerű, h nem megy mindig statisztikához illeszkedően a játék, de akkor legalább jelezné, hogy valakinek szar napja van a csapatból, ne várj tőle lóf@szt se. (Jelezhetné, hogy fáradt a csapat, vagy az ellenfél győzelmi hulláma megemelte a játékosai statisztikáit) Persze észreveszi az ember már az első passzokból, hogy nem olyan a csapat működése (ami persze a glitchekkel még jócskán változhat), de hogy ilyenkor se egy taktikaváltás, se a sorcsere nem segít, az több mint gyanús…

Régen volt a fifákban morál funkció is, ami jelezte, h kb mit várhatsz a csapattól az adott pillanatban, a közönség is aszerint nyomta az ovációt, a kommentár is aszerint dumált. Sztem ezt is visszahozhatnál, vagy publikálhatnák, hogy mit kell tenni, hogy a program működésére hatást gyakorolhass. (Felajánlott játékos-csere, stb)

Amit írtatok itt korábban, hogy így nem lehet versenyezni, ha bizonyos időközönként minden magyarázat nélkül nem hajlandó tenni a dolgát a csapat. Én többnyire nem az ellenfél jobb, hanem a te csapatod lesz rosszabb. Egy álló csapatot bronz játékosokkal is meg lehet verni ezt bármelyikünk aláírja.

A minap megint a div 1 határán voltam, majd persze mikor csak 1 győzelem kelle, egy sokkal kisebb sr-ű játékost besorsol, vagy egy 20 millás csapatot, ami mellé még a csapatom kreténségi faktorát is felnyomja, csak nehogy nyerjek.

A kolléga kirohanását pedig tökre megértem. Alapvetően nyugodt ember vagyok, de hihetetlen amilyen indulatokat, érzelmeket képes ez a program kiváltani.
    A játékmenet, a nyitások mind-mind alapvető emberi érzelmek manipulációit célozzák, amely a kíváncsiság, irigység, igazságtalanság, harag/düh, megalázottság, gúnyolódás (lehetősègének) alkalmazásával operálnak.
    Igen, ez a játék csak annak való, aki ezt teljesen ki tudja rekeszteni, vagy esetleg semmilyen kitűzött céljai nincsenek a játékban. Nem is értem, hogy ezt még miért nem piszkálta meg senki bíróságon. :U Meg se kell lepődni ezek alapján, hogy toxic a community. Csodálkoznék, ha ezek alapján nem lenne az…

Új hozzászólás Aktív témák