Hirdetés
- Fujifilm X
- SSD kibeszélő
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Hát így kb 4 rivals meccs után(2 w 2d,div4) azt kell mondjam, hogy tetszik a játék. A védekezés sokkal nehezebb mint tavaly hálistennek. A kapusok tényleg semmire nem jók ha nem mozgatjuk őket. A cselezés viszont amiatt, hogy az ellenfélnek ténylegesen védekeznie kell nekem sokkal jobban megy
Egyébként azt vettem még észre, hogy a passz érték nagyon is számít most. Felix volt a CAM-om 74-es passzal de borzalmas néha milyen rossz passzokat ad. Ehhez képest Felixet feltoltam csatárba és jött mögé Benzema akinek meg érezhetően jobbak a passzai.
Stílusos első meccs volt: [link]
. Kicsit már hiányzott a fifa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Playstation Move Pack (2db) eladó!
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 32GB CL36 (KF560C36BBEAK2-64) (1DB 32GB MODUL)
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C36BBEAK2-64 (cl36)
- XPS 9350 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 258V 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Egyébként azt vettem még észre, hogy a passz érték nagyon is számít most. Felix volt a CAM-om 74-es passzal de borzalmas néha milyen rossz passzokat ad. Ehhez képest Felixet feltoltam csatárba és jött mögé Benzema akinek meg érezhetően jobbak a passzai.