Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
Köszi a visszajelzéseket a fagyás kapcsán, igen én is főként kereskedés és sbc közben tapasztaltam, egyszer volt meccs közben is azért.
Megvettem Stegent, kölcsön Mbappe, kölcsön Cantona csatársor ellenfélnek, 4 lövés, 4 gól
utána még lejátszottam 2-3 további meccset, ott már legalább fogott labdát. Lehet visszarakom Vaclikot, 800 coinos kapusnak még elnézem azt, ami egy 38000-esnél csípi a szemem. (Nem egy az egyben kiszolgáltatott helyzetben lévő gólok, hanem simán rálő kiszorított helyzetből és mégis nyelik a kapusok a gólokat.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
utána még lejátszottam 2-3 további meccset, ott már legalább fogott labdát. Lehet visszarakom Vaclikot, 800 coinos kapusnak még elnézem azt, ami egy 38000-esnél csípi a szemem. (Nem egy az egyben kiszolgáltatott helyzetben lévő gólok, hanem simán rálő kiszorított helyzetből és mégis nyelik a kapusok a gólokat.)