Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sati1984

tag

Sziasztok, a FIFA 17 óta nem vettem meg az új FIFA-t, most beadtam a derekam ennyi év kihagyás után, és pláne azért, mert a PES nem jött be, és már hiányzott a FIFA. Igen, eljutottam odáig, hogy a FIFA játékmanet hiányzott. De ez az én perverzióm, mindegy.

Egy megjegyzés annak, akinek hasonló jellegű problémája van, mint nekem volt: előrendeltem a játékot (csak a Standard Editiont, nem vagyok hajlandó extrákért külön fizetni, és FIFA pointot sem vettem soha, és nem is fogok idén sem), de megváltozott a bankkártyám közben,.

Az Origin erre kiírta, hogy payment error. Kitöröltem a rendszerből a régit, és megadtam az új adatokat. Ma reggel lelkesen próbálnám letölteni a gémet, erre megint azt írja, hogy nem tudták feldolgozni a fizetést, mert nem ment át. Pedig most már jók az adatok...

Nyitottam ticketet az EA helpen keresztül, és kiírták, hogy a hiba rögzítésre került, és várjam meg, amíg felugrik a chat ablak, ahol kezelik az ügyemet. És vártam. És vártam... értitek, de az a nyüves ablak nem ugrott fel egyáltalán. :(

Utánaguglizva kiderült, hogy se Chrome, se Firefox (ez utóbbi voltam én) alatt nem ugrik fel a chat ablak, ehhez vagy IE kell vagy Edge. Igen, 2020-ban, és még így is láttam a fórumon olyan szerencsétleneket, akiknél így sem ugrott fel... :(( :((( :O

Szóval nekem Edge alatt működött, segítettek, pár perc alatt megoldódott és mindjárt le is ér a játék. Viszont ezt érdemes fejben tartani, hogy ha EA chat kell, akkor Chrome-mal, Firefox-szal ne is próbálkozzatok! Ultragáz, de ez van. :W :C :W

A végső megoldás az lett, hogy lecancelezték a pre-orderemet, mivel amíg a pre-order aktív, addig a rendszer mindig az elsőként megadott payment method-ot próbálja erőltetni. Erre is no comment így 2020-ban egy ekkora cégtől... Na mindegy, ezt legalább a chaten keresztül el lehetett intézni, utána megvettem a játékot ugyanannyiért, ugyanúgy a Standard Editiont, és most már örömbódottá van. Mármint... tudok majd játszani az idei FIFA-val, maradjunk ennyiben... :DD :K :)) :DD

Új hozzászólás Aktív témák