Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Mobilarena témák
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesz82
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát igen, én is többnyire higgadt tudok maradni, végülis felnőttek vagyunk vagy mi, de azért sajnos kicsúszik néha azért a kultúra a számon egy-egy ilyen meccsen
mert oké legyen néha mázli, mert nekem is előfordul, de amikor az ellennek füllel, f..al, orral mindenhogy gól én meg csak úgy tudok gólt lőni, hogy gyakorlatilag gólvonalig cselezek az sokszor jobban fel tudja pöckölni a pulzusom mint Carmen Electra bikiniben...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mert oké legyen néha mázli, mert nekem is előfordul, de amikor az ellennek füllel, f..al, orral mindenhogy gól én meg csak úgy tudok gólt lőni, hogy gyakorlatilag gólvonalig cselezek az sokszor jobban fel tudja pöckölni a pulzusom mint Carmen Electra bikiniben...