Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- AMD FX
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az AOC hordozható monitora megkímél az anyagi csődtől
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elod22
senior tag
Hihetetlen mennyire kiszámíthatatlan lett a piac. A múltkor figyelgettem Papu Gomez lapját, kivártam vele hátha csökken, aztán mire összekapargattam rá a zseton addigra megdrágult, utána valahogy nagy mákkal elcsíptem egyet, aztán pár nap után mikor kijött Morales, eladtam annyiért, hogy adózás után is kijöttem veszteség nélkül.
Most pedig igen hamar beleszöktem a Morales bizniszbe, már 100K veszteség van rajta tegnap késő estétől és lesz ebből több is ahogy nézem.
Viszont a töltőképernyőn azt írta, hogy csak holnap estig lesznek benne a csomagokban a What If lapok, tehát a csütörtöki reward nyitás már nem kéne olyan sokat befolyásoljon az árukon. Persze ha nem lépnek meg egy olyant, hogy holnap estétől mindkét csapat nyitható, mert akkor sokan beszopjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest