Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Jogos
Csak az a baj, hogy ha nem wlzek akkor semmi mást nem csinálok. SB-hez nincs gyomrom. Rivals vicckategória felsőbb divekben. Egyedül a wl az ahol változatosabb a játék. Mondjuk nem jó csak máshogy szar.Azt egyébként nem tudom, hogy akkor a divizó nem számít idén? Játszottam egy sráccal(toty mbappe,prime kaka,neymar,cr,toty ramos) igazából lényegtelen a csapat. Izzadva elverem 4-3-ra erre rámír, hogy nagyon jól játszottam milyen divbe vagyok? Ő 11-7ben áll és div3as. Mondanám, hogy meglepődtem de boritékolható volt, hogy ha olyan kedve van a játéknak div8asok is kifújják az orrom.
Csak azért fura mert mikor kiestem div5-ig szándékosan akkor div1-ig vereség nélkül jutottam vissza. WL-ben hol ez a szintkülönbség?
Ő még nem is az a fajta volt aki tényleg vak volt. Csak nem tudott védekezni szóval állandóan csúszkált én meg direkt kiállíttattam a Ramosát. De nála sokkal-sokkal rosszabbak is vertek meg a hétvégén. Azok milyen divben lehettek? div5-6?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak az a baj, hogy ha nem wlzek akkor semmi mást nem csinálok. SB-hez nincs gyomrom. Rivals vicckategória felsőbb divekben. Egyedül a wl az ahol változatosabb a játék. Mondjuk nem jó csak máshogy szar.