Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Achill3uS

    veterán

    hosszu story roviden,
    adott ugye az L310B 4770K-m amivel a giga versenyen is indultam egy 6700mhz-es validdal, amit megvétóztak mert nem volt háttérképpel ellátott képernyőmentés, még szerencse, hogy ez csak ennél a versenynél volt követelmény, egyébként kb soha. szóval, azóta látva Dancop eredményeit amivel most hwbot első elite ligában (delidelt válogatott L311B cpu) sok töprengés és olvasgatás után arra jutottam adok egy esélyt a dolognak, ha nem müködik talán nem bukok rajta bár benne van a pakliban ellentmondásos eredményei vannak subarunak és sokan másoknak is hwboton.

    laychi kolléga megdelidelte nekem a cpu-t tegnap, majd jött a feketeleves, levegővel gyengébbet ment. igen ám de akkor vettem észre a ragasztó nem jól kötött meg, ferde lett. eszmecsere után becsatlakozott subaru kolléga a történetbe ő delidelte nekem 2. felvonásban :D majd ugyanugy gyengén ment levegővel. nem terveztem hó végéig teszt session-t de ezen annyira felbosszantottuk magunkat mindketten, hogy volt olyan kedves és felajánlotta utolsó liter nitróit a dewarban, hogy nézzük meg ln2 alatt is rosszabb e a helyzet, csak h akkor mint a béna szamurájban, segit a harakiriben ;] mindkettőnk de főleg az én megnyugvásomra, ime az eredmény:

    ami jelenleg magyar haswell orajel rekord, de 4770k-val is hwbot viszonylatban a 24. helyen van!

    ezuton is mégegyszer köszönöm a lehetőséget és a rövid közös session-t,
    sokkal nyugodtabban fogok aludni mint tegnap az első delid után :R

    32M CR incoming... :))

    [ Szerkesztve ]

    "De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)

Új hozzászólás Aktív témák