Hirdetés
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fefe123
csendes tag
válasz
fefe123
üzenetére
Igen, kihajtja. A mikéntjének megismeréséhez kérlek fáradj át az Extrém tuning topikba. Ott fogunk instrukciókat adni a folyékony nitrogénes hűtés, alaplapi PLL, Vdrop modok elkészítéséhez, és ahhoz, hogy mik a trükkjei a dolognak.
HGyu
Eddig ezt az infót kaptam 04ahgy-tól ő küldött ide (de lehet csak szórakozott nem tudom
. Akkor kérném az urak segítségét hogyan tudom kihozni a maximumot a gépemből, mindenféle kis trükkel. Nem akarok babérokra tőrni, csak a legújabb játékokkal akarok játszani annyi fps-el amennyire képes a gépem max tuning esetén. Videókártya az tökéletes lesz a feladatra 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Új, Gari 2029.09.06. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz AM4 Box - Garancia 2026.11.01.
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Akkor kérném az urak segítségét hogyan tudom kihozni a maximumot a gépemből, mindenféle kis trükkel. Nem akarok babérokra tőrni, csak a legújabb játékokkal akarok játszani annyi fps-el amennyire képes a gépem max tuning esetén. Videókártya az tökéletes lesz a feladatra