-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fefe123
csendes tag
válasz
fefe123
üzenetére
Igen, kihajtja. A mikéntjének megismeréséhez kérlek fáradj át az Extrém tuning topikba. Ott fogunk instrukciókat adni a folyékony nitrogénes hűtés, alaplapi PLL, Vdrop modok elkészítéséhez, és ahhoz, hogy mik a trükkjei a dolognak.
HGyu
Eddig ezt az infót kaptam 04ahgy-tól ő küldött ide (de lehet csak szórakozott nem tudom
. Akkor kérném az urak segítségét hogyan tudom kihozni a maximumot a gépemből, mindenféle kis trükkel. Nem akarok babérokra tőrni, csak a legújabb játékokkal akarok játszani annyi fps-el amennyire képes a gépem max tuning esetén. Videókártya az tökéletes lesz a feladatra 
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- FRISS ÚJ INTEL CORE Processzorok - Core I3 / 5 / 7 / 9 - Számla & Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Akkor kérném az urak segítségét hogyan tudom kihozni a maximumot a gépemből, mindenféle kis trükkel. Nem akarok babérokra tőrni, csak a legújabb játékokkal akarok játszani annyi fps-el amennyire képes a gépem max tuning esetén. Videókártya az tökéletes lesz a feladatra