Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
a videóban (nem tudom melyiket láttad) nagy valószínűséggel azért van gázégős rész, amikor fűtik fel a potot mint az állat, mert túlhűtötték a rendszert és eldobta magát. ez a coldbug. van egy bizonyos hőmérséklet, ami alatt a proci szó szerint megfagy, általában kékhalállal elköszön és lekapcsol. utána meg ki-be-ki-be, amíg vissza nem melegszik olyan hőmérsékletre amit éppen szeret. ez minden procinál más, AMD-nél nem igazán jellemző ez a jelenség, ott addig hűtöd amíg bírod. Intelnél más tészta, ott van olyan összeállítás, ami már -5-10 fokon csütörtököt mond, na az ilyen cuccra még a szárazjég is felesleges (ha jól emlékszek volt itt valaki a 2x00K megjelenésekor, aki belefutott egy ilyen csodába)
szóval, visszatérve a gázégős részre : az azért kell, hogy hamarabb "visszamelegítsd" a potot és a procit, hogy legyen esélyed újra bekapcsolni. nitrónál elég tisztességesen le tud hűlni egy rendes pot, amit legyezgetéssel egy fél nap alatt se melegítenél vissza....ekkor jön a gázégő.amúgy, mondjak valamit én is a többi hsz-hez:
nem kívánok én neked semmi rosszat, sőt, sok sikert hozzá, de ebben a szórakozásban ismegvannak az írott és íratlan szabályok, amit be KELL tartani !!!
(...függetlenül attól, hogy téged XY-nak vagy az Atya Úr Istennek hívnak...)
nekifuthatsz te itt egy kamionnyi folyékony héliummal meg a 0 tapasztalatoddal a rendszernek, de azt már most előre le merem írni és szerintem bárki az itteniek közül, hogy vagy kukára vágod a cuccot, vagy neked lesz valami bajod.
ha már így állsz hozzá, akkor az előbbi le van b@szva, lehet hogy van gari, vagy tele vagy lével mint az állat, ezt nem tudom, viszont a második esetben elgondolkoznék kicsit és vissza vennék a lendületből. értem én hogy nagy a lelkesedés, meg ahogy látom van egy kis arc is mellette (semmi személyes, lehet, hogy csak én látok némi plusz mondanivalót a sorok között) de kis lépések. én ezt javasolnám inkább.
ha az anyagiak ennyire nem jelentenek gondot, akkor inkább építs valami állat vizes rendszert csak a procira, radi mehet a jeges vízbe és azzal próbálkozz. vagy ha ez túl snassz, akkor kezd mondjuk egy kis szárazgéggel. azzal is lehet szépeket alakítani, meg persze a gépet is ki lehet vele nyírni egész határozottan (intelhez meg nagyjából elég is lesz elsőre), tanuld meg a szigetelést, mit, hogy, merre, miért....aztán ha ez már magabiztosan csinálod, akkor jöhet a nitrós móka, ami megint egy teljesen más világ, de az alapjai egyeznek a szárazjeges dologgal. a héliumot meg tedd parkolópályára egy darabig, a saját érdekedben.

bocs, hogy ilyen hosszú lett, de erről oldalakon keresztül lehetne beszélni, így is rövidre fogtam.
Peace és sok sikert.
-
Zé_Mester
őstag
-
Zé_Mester
őstag
válasz
jones965
üzenetére
gratulálok, nagyon szép eredmények
csak így tovább 
a superpi különösen tetszik, ha még jobban kipucolod a wint nyerhetsz vele még pár tizedet/századot
toyone : gratula neked is, nem semmi

hogy szuperált a biostar lap a hűvösben ? egyik havernak asszem pont ilyenje van és rám akarja erőszakolni egy kis kínzásra, lehet beadom a derekam
-
Zé_Mester
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
22 fázissal és a Military Class III al van ellátva illetve továbbfejlesztett DrMos II....... ettől

nem tudom amúgy, nekem nagyon szimpatikus, valahonnan kukázni fogok egy ilyet mert ki akarom próbálni
toyone : semmi extra, a tuning most parkolópályán, nincs rá időm

mod : a gépágyús design mondjuk pont nem a szívem csücske

-
Zé_Mester
őstag
az tud igazán nagy károkat okozni, aki csak egy kicsit ért hozzá!
sajna ennek a hobbinak az előfeltétele a "kezdjünk hozzá pancserkodni kicsit, aztán majd belejövünk". tudom, hogy hülyén hangzik, de én kb így látom
ez már nem válaszként, ez úgy mindenkinek
bár mennyit olvas utána az ember, a képeken és a fórumokon baromi egyszerűen néz ki, csak pocsoljuk a nitrót, toljuk fel a feszkót és szalad a proci, valami égig érő órajelen.
hiába fog subaru, vagy bár melyikünk oldalakon keresztül beszélni róla, ezt csak akkor lehet jól csinálni, ha a saját "kárán" tanulja meg az ember az apróságokat. ehhez pedig idő kell.
minden pici mozzanatra képtelenség kitérni, mert annyira komplex egy ilyet teszt ceremónia, hogy hülyeség is lenne belekezdeni publikálni, mert soha nem lenne vége a soroknak.ésszel kell nekiesni, lehetőleg nem rögtön a nitró pocsolással, hanem mondjuk vízhűtés lefagyasztott radikkal, aztán szárazjég és ha itt már vannak sikeres és szép eredmények, akkor meglesni a nitrós világot.

számtalan alkalom volt, amikor rámírtak egy-egy logout cikket olvasva, hogy mennyiért adnám bérbe a potot és a dewart, mert ki akarják próbálni
. nem lett belőle semmi, mert tudtam nagyon jól xy-ról, hogy életébe nem látott még ilyet kívülállóként sem, nem még hogy magának csináljon bár mit is. utána meg csak jött volna az anyázás, meg a pattogás.....kis lépések, én azt mondom.ez az egész extrém tuning egy bazi nagy hegyre hasonlít, amit meg kell mászni. és csak út közbe derül ki, hogy milyen kib...tt meredek

-
Zé_Mester
őstag
ha lehet neki emelni, akkor ezzel meg tudod csinálni

-
Zé_Mester
őstag
bios módosítással max órajeleket tudsz állítani és az ahhoz tartozó feszültség értékeket, de ha hidegre akarod küldeni a kártyát, akkor a vmod-ot nem tudod megkerülni, mert a gyári feszültség határok édes kevesek.

a pencil mod a grafit cerkával történő egyszerű megoldás, egy adott ponton jól összegrafitozod a kártyát és ha a megfelelő ponton csináltad, akkor az ellenállás csökkentésével megnövekszik a kártya valamely pontjának a feszültsége. de ez nem feltétlen jó megoldás, mert könnyen lejön a kártyáról és mire összerakod a motyót, addig lehet hogy semmi nem marad rajta.

ati kártyáknál feszkót tudtommal már a hd2900pro/xt óta lehet emelgetni, de ez kártya, és gyártó függő is

-
Zé_Mester
őstag
-
Zé_Mester
őstag
kicsit off, de egy kérdés :
ezzel a Ceramique pasztával nem volt olyan gondotok régebben, hogy szinte lemarta a prociról az infókat ?
mert találtam most a nagy pakolás közepette 2 ilyen kis fecskendőnyit, de nekem ez ugrik be róla, hogy annó az E8500-amról az összes infót "leszedte" és alig akarták visszavenni gariba
csak azért kérdezem mert ha tesztre adnám a fejem, lehet ezzel kenném össze a procit

-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
te egy boldog ember vagy
nálam 5 óra teszt után valami ilyesmi fogad szétszerelés után 
-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
...hiszen az országban elsőként sikerült AMD processzorral 10mp alá jutni superpi 1m-ben...
nem lehurrogás vagy belekötés, csak egy kis helyesbítés
.... szóval másodikként 
király amúgy, gratula

de egy próbára belökném egy Gigabyte 990FXA lapba....magasabban mehetne az NB freki, meg talán órajelbe is átlépné a 7GHz-et
-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
04ahgy : szép eredmény, 1 karival 36e pötty
gratula
a proci nem ment többet ? vagy csak nem akartátok széthúzni az arcát ?subaruwrc: na megnéztem azt az NB feszkót. a mentett profilba 1,265V van állítva 4800MHz-es NB frekihez. ezen mentett profil, tehát ezzel simán fölállt a rendszer, és innen turkáltam még bele win alatt, de akkor már feszt nem állítottam neki

-
Zé_Mester
őstag
válasz
matteo_szg
üzenetére
Ide is kuldheted

-
Zé_Mester
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
nagyon szépen köszönöm, neked is toyone

a lap engem is meglepett, főleg hogy az nb-t így lehet benne hajtani. pedig nem is kapott sok feszt, asszem azt az 5020-et valami 1,24V-tal vitte. kár hogy nem volt 20-tól magasabb szorzója, mert lehetett volna még nézegetni hogy mi a vége.
a superpi nagyon összeállt, örülök hogy jól szuperált a szanaszét tweakelt xp, ezentúl ezzel tesztelek minden 2D-s tesztet

japp : összeszereltem a lapot, tegnap fél órát fürdettem, mire lemostam róla a trutyit. most szebb mint új korába

-
Zé_Mester
őstag
AMD PhenomII X2 555 Black Edition LN2 teszt - 2. felvonás
Üdv mindenkinek.
Tegnap sor került a beígért kínzás folytatására. Némi alkatrész csere és szigetelés tökéletesítés után sikerült olyat alkotni, amibe már nem nagyon tudok belekötni. Meglepő módon minden működött rendesen (ezt azért írom így, mert valami cirkusz mindig volt valamelyik alkatrésszel, nehogy már nyugodtan lehessek).
Szóval minden happy, mindenki örül, hab a tortán, hogy egyik alkatrész se adta be a kulcsot, úgyhogy nincs okom nyafogni.
Tesztkonfig :
Gigabyte 990FXA-UD5 ES
AMD PhenomII X2 555 BE
Patriot Viper 2x2GB 1600 CL7
Gigabyte Radeon HD5770
Corsair AX1200Először jöjjenek a képek:
Eredmények
SuperPI 1M - 09,844s

AMD ORSZÁGOS SuperPI 1M RekordMAX CPU Clock - 7020MHz
MAX NB Frequency - 5020MHz
Nos, ennyi lett volna a nagy menet.

Valamiért a 7GHz+ valid nem működik, szinte gondoltam, hogy valami elrontja az örömöt, de nem számít, örülök minden másnak, ami van
Szeretnék köszönetet mondani a Gigabyte Magyarországnak a jó kis UD5 lapért, de legfőképpen M.Power barátomnak a nagyszerű processzorért. Remélem elégedett az eredményekkel, ha lesz még alkalom, amikor AMD tesztre kerül sok, szívesen látjuk a prociját

-
Zé_Mester
őstag
Na vege a 2. felvinasnak. Eredmenyek es kepek hamarosan.
Vegre azt mondhatom hogy elegedett vagyok

-
Zé_Mester
őstag
üdv mindenkinek
csütörtökön egy kis AMD-s szórakozásra került sor, sajna technikai okok miatt félbeszakadt a teszt, de a második felvonás következik hamarosan.
addig néhány kép és egy elég szimpatikus eredmény, a többit pedig majd később.
Tesztkonfig :
MSI 790FX-GD70
AMD Phenom II X2 555 BE @ 4 Core
Patriot Viper 2x2GB 1600 CL7
Gigabyte Radeon HD5770
Corsair AX12004500MHz on AIR : Valid
ezen az órajelen/beállításon 24/7 is elketyeg, szóval nem rossz cucc
LN2 teszt képek:
Eredmény:
Super PI 1M - 10,593s
Folyt.köv. hamarosan, a proci ettől sokkal többre is képes, meglátjuk mi lesz a vége. magasabb órajelen is futott rajta teszt, de valami fantasztikus, megmagyarázhatatlan ok miatt arról nem készült mentés....

-
Zé_Mester
őstag
válasz
CosmO_O
üzenetére
a körömlakk nem jó az ilyenekre, ezt tapasztalatból mondom, de szerintem te is rájöttél.
kentem én már annyi szarságot a lapra, de ami eddig a legjobban bevált az a sima vazelin .
gyogyótárba lehet kapni ilyen kis tégelybe, 2-300ft a 150g-os kiszerelés, és az ha csak a lapot kencézed össze akkor elég 2 rá, de ha mindkét oldalt kikened szép vastagon akkor nem árt a 3-4 darab se. tök jól szigetel, nem kell rá semmi papírtörlő, meg ide-oda szigetelő, ezt rátolod jó alaposan és ennyi.lemosni meg a leg egyszerűbb, szétszedés után kiveszed az elemet a lapból és bedobod a fürdőkádba egy kis zuhanyzásra.....pikk-pakk lejön, utána megszárad és megy mint gyári korába

itt találsz róla pár képet, nálam így vizsgázott a kence

szerkesztés :
azt kifelejtettem, hogy a vrm hűtőbordái alá ne kenj, mert felfő a cucc!!!
ott csak körül a bordát és jóidő, az majd úgyis lehül a nitró gőztől
-
Zé_Mester
őstag
válasz
matteo_szg
üzenetére
mocskosul durva. az a fesz ellátó rész meg a memó foglalatok mellett az a sok buzeráló gomb.....nagyon veszett.

a színe meg maga az egész design........... mintha nem is giga lapot látnánk a képeken
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
köszöntem

majd msn-en elmondom
-
Zé_Mester
őstag
Üdv mindenkinek.
A héten végre összejött egy kis tuning, az eredmények és a rizsa a logout cikkben.

A kedvenc képemet azért ide is beteszem, ne tűnjön off-nak a bejegyzés

-
Zé_Mester
őstag
a Cascade hűtés a kompresszoros "hőcserélésen" alapul.
kb úgy működik az egész rendszer, mint egy hűtőszekrény/fagyasztó, csak azt a hideget egyetlen felületre hozza létre, ellenben egy háztartási gép felületével.googliba nagyon sok képet találni az efféle hűtésekről.
a gyengébb megoldások éppen hogy 0 körül tudják tartani a procit, de az erősebb, több körös rendszerek hozzák akár a szárazjég eredményeit is
....sőt.......akad olyan megoldás is, ami -100 Load-ba is képes hűteni.......csak azt épp olyan árba mérik mint az aranyat.de ha van klíma/hűtőszerelő ismerősöd, akkor pikk-pakk összedob egy hasonló belépő szintű rendszert

-
Zé_Mester
őstag
BÚÉK mindenkinek

-
Zé_Mester
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
szia
a hercules-ből nálam volt pár kit, de azok a hűtőbordás 2200-as kitek voltak, szóval egészen más tészta.
p55-be teszteltem őket, elég jól mentek, de nem tudok róla semmi eredményt mutatni, mert minden mentésem elszállt annó
de ahogy toyone is írja, 1,5V körül elég neki 24/7-re 1600mhz körül, időzítésekkel meg játszani kell hogy mit szeret/bír

-
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Achill3uS
üzenetére
jajajajaja, jó lenne egy ilyen történet.

a nitrót valahogy összekuporgatnánk közösen, de ha ügyesek lennénk még támogatókat is lehetne szerezni a "rendezvényre". nem azt mondom hogy abból az összegből a hátralévő életünkben gond nélkül élhetnénk, de nem is ez lenne a lényege.
a tesztek meg : ki mit szeret.... lehetne 2d meg 3d tesztezni, a lényeg hogy lássa az eccerűember, hogy ilyen is létezik
támogatnám az ötletet elég erősen

-
Zé_Mester
őstag
nem tudok mást mondani, mint annyit hogy : MAXI RESPECT.

ugyanez subaru-nak is

nagyon szép eredmények, ez az AMD-s 6700++ meg űberbitang. Sajnálom, hogy nem lehettem ott személyesen, 2 konfigot egyszerre pocsolni és ilyen eredményeket kihozni belőle.........le a kalappal.csak így tovább

-
Zé_Mester
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
na, hol vannak azok az eredmények ? képek? valami ?

-
Zé_Mester
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
jesszus

nagyon megy a kis apróság, nem semmi procit fogtál ki.
szép eredmény, gratula

-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
gratula-gratula.

korrekt eredmények, azzal a pottal így hűteni a procit és tartani a hőfokot nem egyszerű feladat. úgy látom most már a 2d-s teszt a menő, úgyhogy nekünk is rá kéne feküldni. de azért egy 3d-t tolhattál volna, csak úgy a nézegetés kedvéért.
a termoszoddal tényleg kezdj valamit BGS-re, ha egy óvatlan bóklászó néző hozzáér úgy kell leamputálni majd a kezét
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
hehehe, akkor még nagyobb grat

-
Zé_Mester
őstag
gratula Overnek és Achinak is. szépen mutat a listába a 3. és a 4. hely.

az elért eredmény pedig elég brutális
az irániak sztem valami atomreaktorba hajtják a gépet a tesztek alatt, mert elég fölényesen vezetnek szinte mindegyik versenyrészben

-
Zé_Mester
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
elmebetegek
290 felett.....ti tényleg nem vagytok normálisak. 
remélem maradtok az élen.....drukkdrukkdrukk

-
Zé_Mester
őstag
Neked kajak ilyen nehéz a felfogásod, vagy csak erre élvezel, ha idegesítheted a többieket ???

Thrawn leírta már, hogy ez a topic a szárazjeges \ folyékony nitrogénes eredményekről és ezzel kapcsolatos hűtési megoldásokról szól, nem arról, hogy ilyen meg olyan folyadékhűtéses rendszert meddig lehet húzni.
Hatalmas találmány a fórum kezdőoldalának jobb felső sarkába a kereső, csodákra képes. Vagy ott a Google, hidd el, az mindent tud.
Ne itt boldogítsd a jónépet, mert úgyse kapsz választ, még akkor se ha tudják mi a válasz :
Itt célszerűbb feltenni a kérdést :
- Vízhűtés topic
- Tuning kezdőknek, szájbarágósanSok sikert, bye
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
kár hogy az 1156-os vonalat nevezték benne tesztalanynak. meggondolandó nekiesni egy asus lapnak sok nitróval, mert ha besül a foglalat, akkor lesz bőgés ezerrel.
sztem mi kihagyjuk ezt a cirkuszt, nem esne jól ha elsütném a Maximus 3 Extreme lapot
de még alszok rá 1-2-t.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Achill3uS
üzenetére
hátööööö.....értem én hogy új meg minden, de mééééééé?
ez a fekete bizbasz miből van ? valami szar műanyag féle? se súlya, se hővezetése.
ha most akarja beszüntetni az F1 gyártását, akkor keresztbe lenyelem az egész gépet, mivel egy normális F1-re pályázok nemsokára, nem ilyen kipingált teáspohárra
Over: te oszt nem szarozol, gratula, nagyon durva

-
Zé_Mester
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
gratula, szép eredmény, szép konfig

megvívunk majd a versenyen ....... remélem
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
gyönyörűűűű
.....gratula 
a kis dög hogy megy, nekem is kell egy ilyen lap
-
Zé_Mester
őstag
HUN eXtreme OC Team Live OC Show - Gamestar Tábor 2010
A holnapi nap folyamán a Gamestar Tábor lelkes lanos társaságát szórakoztatjuk egy extrém tuning bemutató keretében. A tesztrendszer a lehető legkomolyabb alkatrészekből épül fel, reméljük az eredmények is jönnek majd szépen.

Tesztrendszer:
Gigabyte X58A-UD9
Intel Core i7 980X
Corsair Dominator GT 3x2GB 2000 CL7
Gigabyte GTX 480 Quad-SLI
Kingston V-Series 64GB SSD
Gigabyte Odin-Pro 1200W (2db)csupa 3DMark és ami csak belefér......az eredményeket természetesen ide is be fogjuk rakni + egy logout cikk keretében beszámolunk az élményekről is, sok-sok kép kíséretében

Drukkoljatok

-
Zé_Mester
őstag
subaruwrc : jóvanna.......de országos rekord

-
Zé_Mester
őstag
gratula toyone. szép volt.

első igazi live versenyen sztem korrekt, ha belevesszük a hardver hátráltatásokat, akkor még szebb az eredmény.
lenyomtad elmor-t, hypro5 is majdnem meglett (azért ezek nem kis nevek), sztem nincs okod búslakodni. legközelebb meg már a dobogó tetejéről integethetsz nekik
Massman meg ......... ezt is bemákolta, mint prágába a 965 ES-t, de grat neki is

-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
az a baj a gigabyte cuccokkal, hogy van egy rakás szemét sample lap a kevés jó között, amit ilyenkor bedobnak a versenyekre, és a nagy része használhatatlan, pl a mostani GOOC magyarországi fordulós UD3 lapok közül is pár darab...... stbstb.
és az a gáz hogy ilyenkor a szerencsétlen versenyző szívja meg, mert szétveti az ideg, hogy nem megy, és hogy mit ronthatott el, közbe meg mindent jól csinált, csak alapból szar a cucc
az UD7 meg sztem alapból egy zsákútca, nálam 2 ilyen lap is volt, meg még egy jópár az ismerős körökbe, azóta se ajánlom senkinek se, mert gáz
hajrá toyone , ne foglalkozz semmivel, csak toljad neki

-
Zé_Mester
őstag
srácok, nem belepofázás meg okoskodás, de privizzétek le sztem.
nem ide való, meg senkinek semmi köze hozzá, ne ezen csámcsogjon a nép hogy ki miért nem egy ide vagy oda
peace

-
Zé_Mester
őstag
válasz
theiron320
üzenetére
rossz topic, itt sztem hamarabb kapsz használható választ

-
Zé_Mester
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
bazzzz, majd 300k egy karira

oszt ez mit tud ? kitakarít a lakásba vagy mi ?............agybeteg volt az is aki beárazta
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Achill3uS
üzenetére
az órajel engem is meglepett, félreütésből jött elő hogy megnézem a végét.
220-at akartam beírni a bios-ba, elütöttem, 250 lett és pikk-pakk bebootolt, csak akkor figyeltem fel rá amikor a CPU-Z-ben néztem az értékeket........mondom mivan
úgyhogy nekiestem és eddig ment, 271-en már belefagytam, de ha bátor vagyok és 1,45V VTT fölé megyek, akkor simán megy tovább is sztem.a táp egy Enermax 1250W Revolution 85+, a harisnya pedig házi megoldás, de most átalakul az is, mert piros-fekete lesz, az jobban megy az alaplap színéhez.
a proci pedig ilyen :
FPO : 3003B287lesz még folyt.köv., jön majd rá a nitró, csak legyen vége ennek az átkozott vizsgaidőszaknak

-
Zé_Mester
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
gratula, remélem a helyezés megmarad akár mikor is lesz a vége

én is alkottam tegnap, igaz nem volt betervezve, de olyan eredményem lett hogy én magam se akarom még elhinni hogy erre képes ez a cucc :
Tesztrendszer :
- ASUS Rampage 3 Extreme
- Intel Core i7 980X
- Corsair Dominator GT 2000 CL7 Rev.2.1MAX BCLK VALID : 270 BCLK !!!!!

perpill ennyi, hamarosan update

-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Gratula-gratula-gratula 
Szép munka volt, megérdemeltétek az 1. helyet. 
csak így tovább az európai döntőn is.

a mi mai "versenyünkről" meg........no comment. nem tom mi a f@sz volt ezekkel a cuccokkal, de hogy egy büdös windows felölet se jött be 2 órán keresztül.............
megyek alszok inkább
-
Zé_Mester
őstag
bazzz, ti alvászavarosak vagytok ?
én még most másztam ki az ágyból
mi 12 kor indulunk, bár ha Szatesz nem veszi be a gyógyszereit akkor 1-re fent vagyunk

-
Zé_Mester
őstag
na már csak egyet kell csicsikálni és kezdődik az őrület

kíváncsi leszek a versenyen mit mennek majd a kis 6 magos nyavaják
Over : vettem egy furik gyurmát
lehet belőle építkezni is -
Zé_Mester
őstag
aztaaaa

Futuremark 3DMark 11 "Deep Sea" Tech Demo
elég komolynak néz ki, sztem maga a teszt még betegebb lesz.
(mondjuk az MSI mi a retket keres a videóba
) -
Zé_Mester
őstag
Over, subaru : gratula az eredményekhez

nekem sajna elment most az UD7, nem tom mikor kapom vissza, pedig már itt vigyorognak a friss 6 magos procikák.

-
-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
nemtom, mert az utóbbi időben a műszer megáll 127 foknál. pedig korábban mért rendesen -190 fokig is.
de fullon volt a pot, -100 fokon kapcsoltam be először alapfeszen és onnan hűtöttem még amíg lehetett.a ramokat kicserélem majd valami jófélére, csak még nem tom mire

-
Zé_Mester
őstag
-
Zé_Mester
őstag
AMD Phenom II 965 BE + Gigabyte 890FXA-UD7 LN2 gyorsteszt
VALID : 6343MHz Valid
Sajna nitróból elég szűkös volt a keret, a kapkodásnak pedig az lett az eredménye, hogy a legjobb Valid és SuperPI eredmény elszállt. de folyt.köv. hamarosan.

első 20 percből kiindulva qrva jó ez az alaplap

-
Zé_Mester
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
óhhhh, gratula. most látom csak mit sikerült alkotni

elég jól megy ez a C4F+955 páros
-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
amikor megjött, akkor úgy állt a dolog, hogy bedobjuk a 980X-et.
viszont átgondolva a dolgot, nem lenne célszerű, mert ha véletlenül megnyekken (márpedig tuti ilyenkor dögölne meg), akkor Párizsba kell visszaküldeni, ott még baszakodnak vele és legalább 3 hét telne el mire visszakapnám a procit.
úgyhogy ez marad békességben, nemsokára lesz másik proci, máshonnan, amit nem kell kímélni. az majd megkapja ami jár neki
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

csak így tovább 
akkor neked is jár a gratula fele 
le a kalappal, gratula