- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
morcogi
csendes tag
sziasztok!
némi olvasgatás és kérdezősködés után múlt hét óta boldog tulajdonosa vagyok egy 1005ha-h-nak. vagyis eddig boldog voltam, de a mai tapasztalataim eléggé elvették a kedvem
történt ugyanis, hogy bevittem magammal a kicsikét egyetemre, mondván, hogy a vizsga és a jegybeírás közötti időt majd az ottani publikus wifi segítségével fogom elütni... hát, "ahogy azt móricka elképzelte", mert nem volt hajladó kapcsolódni a nethez. kettes jelerősséggel találta meg a halózatot, majd amikor csatlalkozni akartam, nekiállt connectelni, és itt meg is állt a tudomány, mert felcsatlakozni, azt bizony nem sikerült... kicsit sem voltam ideges, hogy épp csak arra nem tudom használni, amire vettem
az itthoni (titkosított) wifire gond nélkül felcsatlakozott... ja, és az egyetemi hálózattal a nagy laptopomnak (sokat szidott hp 530) nem volt semmi problémája.
esetleg valaki tapasztalt hasonlót? vagy egyszerűen törődjek bele, hogy pocsék antennát tettek ebbe a drágaságba
jut eszembe, az előtelepített win xp-t használom (jöhetnek a rohadt paradicsomok
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Linux Mint
- Háztartási gépek
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Milyen okostelefont vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Házimozi belépő szinten
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7440: i5-1335U/16GB /1TB SSD/14" FHD+,IPS,Matt/Win11 Pro
- ASUS ROG Strix SCAR 18 (RTX 4090) Kiváló állapot Garancia 2026 novemberéig
- Lenovo ThinkPad T14 Gen3:i5-1245U/16GB/256GB NVMe SSD/14"WUXGA,IPS,Matt/Win 11Pro
- Lenovo ThinkPad T15 G1 laptop i7, 16GB RAM, 512GB SSD, 1 év garancia Magyar billentyűzet
- MacBook Pro 13" M1 (2020) 16GB RAM / 256GB SSD Magyar bill., jó akku
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

történt ugyanis, hogy bevittem magammal a kicsikét egyetemre, mondván, hogy a vizsga és a jegybeírás közötti időt majd az ottani publikus wifi segítségével fogom elütni... hát, "ahogy azt móricka elképzelte", mert nem volt hajladó kapcsolódni a nethez. kettes jelerősséggel találta meg a halózatot, majd amikor csatlalkozni akartam, nekiállt connectelni, és itt meg is állt a tudomány, mert felcsatlakozni, azt bizony nem sikerült... kicsit sem voltam ideges, hogy épp csak arra nem tudom használni, amire vettem
az itthoni (titkosított) wifire gond nélkül felcsatlakozott... ja, és az egyetemi hálózattal a nagy laptopomnak (sokat szidott hp 530) nem volt semmi problémája.
)