- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Táp ventilátor csere
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egér probléma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Miért tűntek el a buta tévék?
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
Maximum SD kártyával bővítheted, és minél gyorsabbat tegyél bele. Én bdőltem, hogy mindenki azt mondja az SD kárya sebessége nem számít, csak az ára, mert nüansznyi külömbségek vannak..
Hát bizony számít a sebesség. Vettem egy 8GB-os Class 4es Kingstont, és picsafüst.
OpenOffice portable-t tettem rá, kb 4perc mire átkonvertál egy XLS-t amikor kinyitja.
TDK pendrivval ez kb fél perc, illetve a fényképezőgépemben használt 4GB o Sandisk Ultra II szintén elfogadhatóan gyors.A gyári SSD-t ne is próbáld cserélni, alaplapra van forasztva. A neten keringenek mindenféle moddingok, ahol SDolvasót forrasztanak bele, de én nem akanám elbukni a 2év garit-
Runner!
Mekkora lenne az az Extreme 3 és mennyiért vihetném?
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Óra topik
- Iqos cigaretta
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - OFF topic
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs