Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 04ahgy

nagyúr

válasz MC Pite #2218 üzenetére

A linux teljes mértékben való bárhova. Az asztali diztróknak a nagy kernele a baj, és a csilivili effektus. Azért lassabb, mert úgy kell működnie a lehető legtöbb vason out-of-box, hogy a gyártók nem adnak a hardverjeikhez Linux supportot. Na ezt a win sem tudja ilyen szinten.

A nagy szuperszámítógépek is persze winesek. Nem arról volt szó, hogy tudja-e a fürtöt, hanem, hogy milyen szinten tudja.

Audigy, raid, stb. support: épp ezért jó a linux. Csinálhatsz supportot (ha tudsz... ;] ), ha már a gyártó is leszarja fejed, mert mersz XP-t használni, vagy mert merszed van a korábban megvett hardveredet Vista / Win7 alatt használni tervezni.

Jelentem, az EEEBuntu 3 base install elfér a 2G SSD-n, és firefox is van benne. Office / multimédia persze nuku, ahhoz kell a memkártya bővítés. A 800*480-at is egész jól viszi, ha elrejtem az alsó-felső tálcát (panelt).

UNetbootin: a linuxos verziót próbálod? Nekem a windowsos ugyanezt csinálta, de csak puppyval, mással az is jó volt. Particionálatlan pendrive-ra a linuxos unetbootinnal lazán felment. Tesztelt penek: Corsair Flash Survivor 8GB, Kingston DTI 1GB és 2GB (barna és zöld).

HGyu

Új hozzászólás Aktív témák