Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• haris

őstag

válasz Plebi #2103 üzenetére

Hali srácok.
    Nekem 1 hete van ilyen masinám. Az Eee7002Gsurf leginkbb abban külömbözik a 701-től, hogy
    - a legfontosabb, a procija celeron 800 as vagyis a a gyári szorzo 8 az FSB 100, ....
    ...de az ASUS ezt a procit is csak 70MHz-re downlockolja, és ami a legnagyobb bibi, proci 512Mb másodszintű gyorsító tárát itt letiltja. Ettől a gép lényegesen lassabb, mint az amúgy sem valami gyors 701-es
    - nem upgradelhető a memoria (ezt enm ellenőriztem, nekem elég az ami benne van)
    - nincs benne, és nem is rakható bele második ssd (ugyanaz mint előbb, én tettem bele egy 8Gb-os SDHC memoriakártyát)
    - nincs benne kamera

A tapasztalataim szerint egyetlen gondom a géppel, hogy a proci a Youtube videokat már nem tudja akadásmentesen lejátszani, minten máshoz (érsd munka .xls, .doc filok), böngészés(nekem itt a gogli chrome jött be leginkább, használható. De mégegyszer mondom, igen korlátozott a tudása, persze ennyiért..

A gyári file-ok (valaki kereste öket)
    http://sourceforge.net/projects/eeecommunity/files/
    http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

Ha velemire kíváncsiak vagytok nosza rajta, hátha tudom a választ.

Üdv
    haris

SZERK:

Ja igen. Én jelenleg egy nlintolt XP-t tettem rá, amibe már az nlite-al beintegráltam az SP3-at, illetve szinte mindent kiszedtem belőle ami szerintem em fontos a mindennapi használathoz (hangok, így sem induláskor, leállásnál nincs idegesítő XPhang, mindenféle régi ezköz telepítő file-jai amik az XP-ben vannak, de az eee ugysem használná, háttrképeket, képernyővédőket stb) így a vége egy igen karcsú Win XP lett.

A gyorsító file méretét levettem 64Mb-ra ( az Xp vagy 600-at lefoglalt első iduláskor)

Érdemes rákeresni a bootolhato pendrive kifejezésre, és akkor ha sz ott találtakat végigrágod, tudsz penről telepíteni.
    Amugy azt hiszem az unibootin nevű kis program kell hozzá, de nem tudom,nekem van USB - ATA átalakítóm, így CD-ről bootoltam.
    Már letöltöttem a Xandrost (fenti linkek), azt is ki akarom próbálni.

Egyelőre ennyi jut eszembe.

Új hozzászólás Aktív témák