Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen egeret válasszak?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Kissé mintha nem sikerült volna megfelelő sorrendben lenyomni azokat a billentyűket

Egyébként az odáig ok, hogy tudja,de nem nagyon hiszem, hogy te ezeken komoly munkát tudnál folytatni. ha neked designhoz elég az amit ez külső monitoron művel akkor...hátőő...izé. Na éééted?!

Ratman:Nem teljesen értem ezt a felbontásos kérdésedet
Most őőő, izé, nézzem meg minden egyes felbontásban, miként teljesit? Vagy tényleg nem értem 
Kicsi utánajárással te is rájössz milyenem van pont
Külső bill.-es, monitoros dologra kaptál már választ ha jól látom,de nem értem teljesen. Nem lenen jobb valamivel a dual monitoros megoldás, mégha ilyen apró is az egyik?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Samsung Gear S3 - második kör
- OLED monitor topic
- Gitáros topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
- Dobozos Acer Nitro V 15 Gamer laptop 15,6" -40% i7-13620H 16/1TB FHD 165Hz RTX 4060 8GB
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most őőő, izé, nézzem meg minden egyes felbontásban, miként teljesit? Vagy tényleg nem értem