- Házimozi belépő szinten
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dell notebook topic
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
télleg, baszki már nem látok...jó akkor az msi - asus vitát visszavonom, de az aspire......hát igen..nagyobb, nehezebb, jobban melegszik....de még mindig kisebb mint más notebokk-ok, mág mindig több funkciója van mint az asusnak, szal akit nem zavar a súly...annak mindegy..bár msot igy hirtelen meg nem tudom mondani, hogy 3 kiló az mégis myiel nnehéz, keresek vmit....na, fogtam egy bevásárlószatyrot, beleraktam egy kétliteres üditőt, meg egy másik 2 literest, de abban csak félig, vagy még addig se volt a lé, ez igy volt 3,1 kiló...hát elég súlyos, azt hittem hogy 3 kiló az semmi...mert igy elképzelni ugye eég nehéz...de igazad lehet, téllleg sokat számit a súly, és valszeg sszivesebben cipelném a pillekönnyű, egykilósat, mint a 3at....persze mindez noteboojk-táskával nem nagy gond, na de akkor is..ha pl. itthon cipegeted, vagy a suliban...nehéz azért, meg aminek nagyobb a súlya könnyebben le is td esni..bármint mivel nagy és vaskos....szal szó ami szó 3 kiló nem kevés, ebben igazat adok...nem elhanyagolható szempont...hát a funkcióbeli különbséget meg mindenki döntse el maga...bár maj én is ugy teszek, ah lesz 100k-m..akkor majd a boltban kézbefogom mind a kettőt, azán majd ugy váalsztok, de mondom, valszeg a 904-es lesz, nem drága, és amire kell arra elég...csak az embernek ne legyen az az érzése, hogy az eee pc nem is számitógép, hanem inkább pda, mert én számitógépet akarok, nem pedig pda-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sorozatok
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest