Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Androidos tablet topic
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
volvoguy
üzenetére
azert a 701 es a 904 eleg erosen kulonbozik ahhoz, hogy el tudd donteni melyik kell

nekem 701-esem van, abszolut meg vagyok vele elegedve, az egyetlen kicsi problemam vele hogy a kijelzo jo lenne 9"-osban, ugyhogy valoszinuleg 901-re cserelem, amugy tokeletesen biztosan nem vennek hdd-s netbookot, arra ott az asztali gep meg a masik notebook, altalaban pendrive-ot dugok bele ha mondjuk filmet nezek, vagy otthon van switch ugyhogy mehet halon keresztul minden
a 701-es alap 4gb-ja tenyleg nem sok, de a gep mukodik vele, egy kis hely meg van is rajta, szoval egy filmet siman ramasolhatsz, meg ha ket cd-s is

ahogy elmondtad hogy mire akarod hasznalni, tenyleg nem ertem miert akarsz rajta windowst hasznalni? linuxszal tokeletesen mukodik rajta minden, gordulekenyen hasznalhato, ami program kellhet az alapbol minden rajta van, szoval tenyleg semmi ertelmet nem latom "osszevindozozni"
azt meg, hogy mire van pontosan szukseged, meg hogy notebookot vegyel vagy netbookot, neked kell tudnod

kerdes: mire kell
ha el tudod donteni hogy mire akarod hasznalni, akkor eleg jol be lehet loni, hogy arra a celra mi a legmegfelelobb eszkozen pl. utaztam mar ugy, hogy volt nalam eeePC es a nagy R61-es Thinkpad is, az elobbit sokkal kenyelmesebb szuk helyen hasznalni, az R61 egy busz vagy repulo ulesen mar tul nagy a kenyelmes hasznalathoz
az akksija is egesz szepen birja, meg persze nem mindegy hogy 3 kg-ot cipelsz vagy egyet....
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Bestbuy játékok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Házimozi belépő szinten
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- E-roller topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7210 2in1 laptop i7-10610U/16GB RAM/512GB SSD/12" FHD touch
- MacBook Pro 16 Touchbar,2019, - i7 16Gb/512Gb
- HP EliteBook 840 G6 - i7-8665U - 32 GB ram, 512 GB NVMe ssd
- HP EliteBook 840 G7 i5-10310U - TOUCH 16GB RAM 512GB NVMe világítós billentyűzet, üzleti laptop
- Lenovo X240/X250, Fujitsu S904
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest