- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brandynew
őstag
válasz
azbest #16942 üzenetére
Köszönöm a válaszodat.
Akkor csak, hogy biztos legyen:
Ezt a hármat töltsem le:
https://github.com/OpenELEC/dvb-firmware/blob/master/firmware/dvb-demod-si2168-a20-01.fw
https://github.com/OpenELEC/dvb-firmware/blob/master/firmware/dvb-demod-si2168-a30-01.fw
https://github.com/OpenELEC/dvb-firmware/blob/master/firmware/dvb-demod-si2168-b40-01.fwÉs a dvb-demod-si2168-a20-01-t nevezzem át dvb-tuner-si2158-a20-01-ra?
A másik kettőt is nevezzem át demod-ról tuner-ra? -
Márton
nagyúr
válasz
azbest #16920 üzenetére
Választható 1080i, akkor is ugyanolyan, kipróbáltam
Javító effekt sincs rajta. Van ugyan egy Képbeállítások: Alapértelmezett
Ha "Felhasználók"-ra teszem, akkor tudok állítani színtelítettséget, élességet, de ettől a felbontás nem javul.
A HDMI kimenet előtti áramköre nem teljes értékű fullhd minőségű.Már a legújabb firmware-t is feltettem.
Megy vissza a boltba
-
rwin5
őstag
válasz
azbest #16896 üzenetére
Értem így már világos! Egyébként a most vásárolt készülékemben is van ethernet bemenet, de gondolom hiába kötöm rá a netet nem fog bejönni több csatorna ?
Egyébként nem vagyok nagy tv-zős kb fél éve nem néztem konkrétan tv adást 1-2 sportadáson kívül, szóval nekem bőven elég ez a 17 csatorna is, csak gondoltam megkérdezem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
azbest #16896 üzenetére
Ezért is vagyok én megelégedve a Tarr-al.
Itt nincs set-top box és jönnek DVB-C-n az adások, még több is, mint analógon.
Egyébként most valami ingyenes napok lehetnek náluk, mert a TransEdit 205 csatornát talált, köztük az összes MTV, a VH-1 (és a Classic) és a Filmbox-ok is.
-
rwin5
őstag
válasz
azbest #16894 üzenetére
Sikerült (magától) megoldódnia.. pedig kb összesen 1 órát tököltem az installálással és akkor nem sikerült. 17 csatorna jön be, a többire azt írja, hogy "pénzes".
Köszönöm a segítséget ettől független.
Ami off: egyébként ha előfizetjük a legnagyobb csomagot nem értem, hogy miért csak 1 szobában (set-top-boxon) jön be az összes csatorna a többiben pedig az átállás miatt összesen 4 csatorna jött be ezért vettem most ezt a készüléket, de a 17 is több mint a semmi.
-
vati
senior tag
válasz
azbest #16736 üzenetére
Az világos volt, hogy itt nincs AD konverzió + mpeg2 kódolás, mert eleve abban jön a jel.
Az nem állt össze, hogy miért pont DVB-C kártyákat kell lámpással keresni, a világ túlsó végéről? Azt hittem volna, a nagy többség jelenleg is kábeles hálózaton vagyis DVB-C jel formájában kapja a TV-adást, és az lesz a közös nevező amit minden kütyünek tudnia kell... ezek szerint, ebben tévedtem. (igaz, sose laktam olyan helyen, ahol ne lett volna alap a szélessávú kábelnet+kábeltévé.)
Semmi kifogásom a tbs ellen, ha biztosan tudnám, hogy működni fog, nem futok bele valami számomra megoldhatatlan chipset/kernel/driver/ problémába amitől használhatatlan lesz az egész... felépíteni egy gépet úgy, hogy pont a legkényesebb alkatrésze csak kínai webshopból elérhető, és nem igazán van alternatíva, húzós ötletnek tűnik
-
vati
senior tag
válasz
azbest #16733 üzenetére
Köszi, kb. én is erre jutottam. Ezek az USB-s megoldások nekem gyanúsan olcsónak tűntek, (nem is annyira elegáns...) összességében az esett le, hogy van velük szívás rendesen.
Az eddigi legjobb amit találtam, ez: http://www.tbsdtv.com/products/tbs6618-dvb-c-tv-tuner-ci-pcie-card.html
Kérdés, hogy a nem túl régi linuxos sw működött-e valaha valakinek probléma nélkül, HD adókra is?Pár évvel ezelőtt a nem is alsókategóriás analóg digiző kártyáim windows-only szoftverei botrányosan hulladék minőségűek voltak, azóta szkeptikus vagyok. Ha ez tényleg pöpec bedugom-és-működik vasak, miért csak Kínából lehet rendelni, egész Európában ne lenne rá igény?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
azbest #16733 üzenetére
Pár hsz-szel feljebb pont ezt kerdeztem. Nekem másodlagos a linux támogatás és ahogy olvastam a régebbi az Win alatt mukodik rendesen mig a Mygica nem.
Ebbe valaki meg tud erositeni? Az árakból pedig még 3$ lefaragható ha androidos alkalmazasban kérünk kupont majd ellőjük rá.
(1x lehet)
-
fpeter84
senior tag
válasz
azbest #16680 üzenetére
ja közben meg is találtam a linuxtv.org-on a hozzá tartozó bejegyzést:
USB interface: Cypress CY7C68013A-56LTXC
Demodulator: Silicon Labs Si2168-B40
Tuner: Silicon Labs Si2148-A20Vicces, pont ez a CY7C68013A controller van a Saleae logic digit analizálómon is, meg még PATA IDE illesztő feladatkörben is láttam - jó kis univerzális csipp...
Szóval akkor ezt a típust mered ajánlani, stabilan vesz linux környezetben, nem melegszik el, akadozik, fagy stb?
-
fpeter84
senior tag
válasz
azbest #16680 üzenetére
Azt tudom hogy elsődlegesen DVB-T mind amim van, de találtam rá utalásokat hogy van olyan amit bár csak T-nek jelölnek, de a gyakorlatban tudhatja a C-t is - ezért küzdöttem velük pár napot, hátha...
Ezen az áron teljesen vállalható, ha stabilan megbízhatóan teszi a dolgát ez a geniatech mygica t230 - tudni hogy milyen csippek vannak benne? Már az alap kernelben van a drivere, vagy külön kell hozzá fordítani?
Új, valamelyik 4.x kernelt futtató OSMC-t próbáltam az RPi-men és az stabilnak tűnt - ellenben a 3.2 és 3.6-okkal borzasztóan instabilan viselkedett - nem tudom hogy hardverhiba vagy valami egyébb összeférhetetlenség, de állandóan fagyott... illetve az ostoba LAN megoldása miatt se nagyon bíznék benne, hogy nagyon alkalmas lenne több szál és egyéb feladatok párhuzamos kiszolgálására...
BPi-re sajnos raspbian és droid csak 3.4 kernellel van, viszont a CC openwrt már 3.18-as, a trunk pedig már 4.1.6-nál jár, szóval azon akár működhetne is...
-
debianos
aktív tag
válasz
azbest #16509 üzenetére
Jaja. Viszont utána jártam picit. Nem nálam van a gond. Rendszerszintű probléma. Van amelyik disztróval mevy, van amelyikkel nem. Debian 8-cal elvileg megy. Viszont elég szégyen, hogy 17.2-es full kódekes Mint KDE-n nem... Sajnos a pótlására még nem találtam megoldást. Egy leírást igen, de azzal addig sikerült eljutni, hogy már fel sem ismerte semmi. Na mindegy, majd még kutatok. Ha valaki tud valamit, akkor ne tartsa magában!
VLC-t bekonfigoltam, igaz dvb-appsból "fordítva" nem lett meg a Euronews, de pótlom majd. Vannak még azért problémák vele. Elég fapados. Valaki nem tud valami normális DVB lejátszót Linuxra? Tvheadenddel nem mertem foglalkozni még, meg nem is feltétlenül akarnék, mert csak ezen az evy gépen menne, aztán annyi.
-
JoHn123
tag
válasz
azbest #16429 üzenetére
A tuning nem feltétlenül emiatt kell, elég sok más szolgáltatás is fut, bár valóban nincs rá szükség még így sem. Max 40-50% a proci terhelés TV nézés közbe.
Igen, a licenszekkel tisztában vagyok, nem kavartam össze, csak ez az egy RPI van.
Azért a HD adások sem mind tökéletes, gyors nagy mozdulatoknál beszaggat az is kicsit.
Lehet az új kernel vacakol?
Tvheadend elvileg jó, külső számítógépeken gépeken megy szépen az adás. -
JoHn123
tag
válasz
azbest #16393 üzenetére
Valami okból mostanában akadozik, ugrál az SD adás, a HD-k jönnek jól. Nem jövök rá mi történhetett.
config.txt:
arm_freq=950core_freq=250
sdram_freq=450
over_voltage=6
gpu_mem=320decode_MPG2=0x5c772af
decode_WVC1=0x2a69844cgroup_enable=memory
max_usb_current=1raspberry pi 2 / Raspbian
pi@raspberrypi ~ $ uname -a
Linux raspberrypi 4.0.9-v7+ #807 SMP PREEMPT Fri Jul 24 15:21:02 BST 2015 armv7l GNU/LinuxValami ötletetek esetleg?
-
JoHn123
tag
válasz
azbest #16393 üzenetére
Köszönöm szépen, minden problémámra segítettél megoldást találni, igy már kifogástalanul. és egyenlőre stabilan megy nekem is raspbian alatt, jó csomó szolgáltatással együtt.
Jól gondolod, a kernellel machináltak valamit, openelec, u ez a tvheadend verzió, ott mindkettő látszik, raspbian 4.0x kernellel vagy T, vagy C. alapértelmezetten T. Engem speciel nem zavar, elég ha a C része szépen teszi a dolgát. -
tt124307
tag
válasz
azbest #16387 üzenetére
Szolgáltatói / egyéni cimkék kezelése, EPG használat.
The VLC plugin has been written to allow VLC to act as a standalone Tvheadend client, rather than relying on manually providing it with HTTP URLs (or use via the web interface as a browser plugin).
A playlist kezelés is alapértelmezett a plugin használatával:
-
korcsi
veterán
válasz
azbest #16347 üzenetére
VLC:
"
Digital broadcasting:
The selected digital tuner does not support the specified parameters.
Please check the preferences.
Your input can't be opened:
VLC is unable to open the MRL 'dvb-c://frequency=176000000:modulation=256QAM:srate=6875000'. Check the log for details.
" -
GIJoe
addikt
-
golya87
őstag
válasz
azbest #16290 üzenetére
Tvheadend mellé kellene, így kb mindent megeszik a szerver.
A triax az négy tuneres, az inverto az 8.
A rendszer úgy lett elvileg megtervezve, hogy a kliens oldalon történjen a kódolás feloldása. Így tvheadend+oscam kombó mellé tökéletes egy ilyen tuner. (már csak a kábelezés miatt is) -
golya87
őstag
válasz
azbest #16288 üzenetére
Azért kérdezem, mert a jelenlegi dual tuneremet cserélni szeretném nagyobbra. (quad vagy octo)
Nézegettem a sat>ip cuccokat, de eléggé húzósak. A triax tss400-as tetszik és az Inverto iLNB. Az egyiknél a környezet tűrés a problémám, ugyanis egy kültéri szellőzőkémény fém sapkája alá menne, az Inverto-sat pedig komplexitásából adódóan kevésbé hibatűrőnek.
Így eljutottam oda, hogy hátha kábelösszevonással olcsóbban megúsznám a történetet. De ahogy néztem egy quad TBS tuner drágább, mint a tss400. -
golya87
őstag
válasz
azbest #16285 üzenetére
Ubuntu serverre tettem PC-n, csomagkezelőből.
A hts user futtatja, és a saját home-jában van a config mappa. Minden egyebet tudok változtatni, csak ezt nem.Network prefixnek (ha jól emlékszem a nevére) 0.0.0.0/0-t állítottam, így elvileg bárhonnan tudok csatlakozni hozzá.
-
Martin Eden
tag
válasz
azbest #16183 üzenetére
Szerintem a kezdetektől az az fw volt használatban, köszönhetően annak is, hogy nagyrészt a te leírásod alapján állt össze a rendszer, ehhez nem is nyúltam azóta.
A tegnapi frissítés után halta össze magát, erre továbbra sem tudom, lesz-e megoldás, mármint olyan, amit én amatőrként megértenék. Merthogy eddig pár hetente kiadtam egy apt get update / upgrade-t, aztán hogy a tvheadend mellett még mi minden frissült ilyenkor (kernel, media tree meg mit tudom én mik), arra eddig nem nagyon figyeltem. Egészen mostanáig, hogy hirtelen nem működtek a tunerek.De a lényeg: most, hogy visszaálltam a 44-es kernelre 46-ról, valamint a guglinak köszönhetően (bár ennyi eszem magamtól is lehetett volna): az összes tunert kihúztam, majd 1-2 perces shutdown után mindent visszadugtam, hirtelen az 1 afatechből újra 5 darab lett. Tehát most 44-es kernellel némi pihenő után működik újra minden.
Azt nem tudom, merjek-e ezek után bármit frissíteni. A tvheadendet azért szeretném időnként, mert a kezdetekben például egy darabig elég sok csatin nem volt hang nálam vlc-s htsp klienssel, aztán ez egyik frissítés után végül mindnek lett (vagy az antenna hungária mókolt valamit?), meg a transcode funkcióra is várnék kíváncsiságból, amit talán előbb utóbb aktiválnak majd az élesben, viszont én túl hülye vagyok sajátot fordítani, meg ilyesmik...
Szóval nem tudom, hogy ha csak a tvheadendet akarom frissíteni, akkor mit tegyek, de most az a lényeg, hogy legalább működik újra minden.
U.I. Az általad beírt parancsok hasznosak lesznek, (nálam a 45-ös kimaradt, a 46-os ment már fel tegnap), most elég barkács módszert alkalmaztam, valami grub editorral a 44-est raktam be defaultnak, vagyis az átkos 46-os kernel is ott figyel még valami parkolópályán...
Köszönet a tanácsokért mindenkinek!
-
Bozek
nagyúr
válasz
azbest #16168 üzenetére
Konkrétan én ezt megoldom a DVBViewer Recording Service-el, bár Android-on valamiért az a DVBViewer Controller + MX Player kombó a Direct Stream-et nem akarta lejátszani, viszont van lehetőség a kódolásra is, úgy már jó. Főleg azért is, mert ha otthon megy a gép és Te valahol máshol akarsz TV-t nézni, az se probléma. Persze ehhez vagy DynDNS, vagy fix IP kell.
-
sanya1111
csendes tag
válasz
azbest #16168 üzenetére
(#16167) golya87: sajnos vannak eszközök amik csak 10/100-asok , valamint 3 laptop, 4 okos telefon, torrent kliens a szerveren, plusz 3-5 tv kliens és már eléggé zsúfolttá teszi a hálózatot, és nem akarom hogy a tv minőség rovására menjen.
Bár (#16168) azbest hozzászólásában leírta pont jól leírta azt amiért az egészet elkezdtem, benne van még az is, hogy elegendő egy helyre az antenna kábelt behúzni, míg máshol akár wifi is lehet.
Első körben mindenféleképpen a szerveren futó megoldást erőltetem, és ha úgy látom nem működőképes váltok.Valószínű, hogy foglak még zaklatni titeket, ha nem gond
Köszi:
Sanya -
zozy84
senior tag
válasz
azbest #16143 üzenetére
A szerelő srác mondta, hogy intézzek saját box-ot mert az övéik régiek és nem annyira jók. Meg plusz havi 500ft lenne.
A cég annyira kicsi, hogy a tulaj jött ki a lakásomra (öreg tanár) átvenni a havi díjat.Úgy kellett kisírnom, hogy nem igaz, hogy nincs egy rohadt iroda sem ahova bemehetnék , ezért had kapjak csekket mert az nekem jobb. Annál minden féle képpen, hogy feljárjon hozzám.
A másik ok nem publikus. -
zichie
senior tag
válasz
azbest #16124 üzenetére
A belső lejátszót, MX playert vagy a BSPlayert próbáltam. A belső lejátszó adta a legjobb képet. Sajnos a vlc esetében nálam nincs hw támogatás így minden szaggat rajta, nézhetetlen.
Mindent (lejátszók, konténerek) próbáltam, a próbálkozások a képminőségre (szaggatás, interlace. . . stb.) voltak hatással, de a 7 percre nem.
Az a furcsa, hogy pl. youtube videót kb. másfél percig játszik le a Banana Pi, majd leáll, de ha youtube live-ot (azaz élő adást) nézek, akkor nem áll meg. A vimeo is gond nélkül megy.
Lehet, hogy ez hardware probléma? Pl. memóriahiba? -
Bozek
nagyúr
válasz
azbest #16104 üzenetére
De ezek max. értékek, amit soha nem fog egyetlen szolgáltató se kihasználni. Főleg nem VBR-es anyagnál. Egyébként QAM64-nél, 8 MHz-es sávszélességnél 38,47 Mbps a max., ehhez képest a MindigTV használ 22,39 (nem csak a Wiki, hanem saját mérés alapján is) és 24,88 Mbps-t.
-
Bozek
nagyúr
válasz
azbest #16100 üzenetére
Overall bit rate: 42.9 Mbps, de majd megnézem TransEdit-tel is, csak most szimultánba megy a két BL meccs (a Tarr-nál a Sport1, a MindigTV-nél meg a DigiSport1).
Ezen konkrétan a Discovery, a Super TV2, az RTL+, a Fem3, az Ozone Network, az Eurosport2 és a Sport1 van. Teszteltem, bármelyikre ugorhatok, a nagyjából 2 perces felvétel 597 MB lett.
-
azbest
félisten
válasz
azbest #16084 üzenetére
Hát egy tippem maradt még. Ha egyszerre használod a tunereket, akkor próbáld meg úgy is, hogy csak az egyik van bedugva. Nálam a thinkpad dokkoló usb hubjába dugott tunerekkel voltak nagyon vad hibák. Ez it9135 chipsetes dvb-t tuner, amit példának hozok.
Némi próbálkozás, hibajelentés után kiderült, hogy nálam volt a hiba: az a hub nem tudta rendesen ellátni táppal a tunereket. Miután egy külső saját tápos aktív hub-ra dugtam, úgy már 5 tuner is működőképes lett a notimra dugva. Előtte eldobálta a tunereket, instabil volt a vétel, a dmesg is tele volt hibaüzenetekkel.
A firmware fájl is okozhat problémát. Kifogtam korábban egy olyat, amivel semmilyen hibajavítást nem végzett a tuner, így nagyon gyatra volt a vétel. Win alatt meg egész jól ment. Aztán az openelec repóból töltöttem le firmware-t és láttam, hogy ezzel egy nagyságrenddel stabilabb és csak ritkán van vételi hiba.
-
korcsi
veterán
válasz
azbest #16082 üzenetére
Rápróbáltam a tunert a TAP (-16dB) kimenetre is és ott is ugyanazt produkálja.
A modem ezen a TAP kimeneten (168MHZ) 10-15dBdBmV-os jelszintet ír, akkor a normál kimeneten (176MHz) lehet olyan 85-90dBuV, aminek elégnek kell lennie.
Elvileg csak internetem van, de két közszolgálati multiplex az működik, és közvetlenül az internet mellett van 176 és 184MHz-es frekvenciákon. -
korcsi
veterán
válasz
azbest #16080 üzenetére
Continuity counter error. Tvheadend+kodi. Csatornaváltáskor, van hogy jó van hogy nem és akkor zöld kockás képtől a kodi fagyásig minden lehet, ha hibás a kép akkor az is marad, nem javul meg. Ha jó akkor megy hiba nélkül (próbáltam 3 órát ment hiba nélkül)
Vlc-vel hangolva és nézve log-ban megjelenik a hibaüzenet "TS discontinuity" de idővel helyre áll a rend és behozza a tartalmat.
DVBv5-zap-al hangolva mplayerbe nézve ugyanez, vagy azonnal vált vagy szuttyog akár 10-15 másodpercet, de behozza a tartalmat.Zavarásra gondolva próbáltam áramtalanított környezetben laptop-on, de maradt a jelenség.
Mivel három darab ugyanúgy viselkedik nem hiszem, hogy hibásak lennének.
Már felvettem a kapcsolatot a driver fejlesztővel de elég zsákutca a dolog.
A héten megyek anyósékhoz, kipróbálom ott, hogy viselkedik. -
LógaGéza
veterán
válasz
azbest #16071 üzenetére
Itt értesültem erről, de akkor már megfakultak az emlékeim, és tényleg a Columbiára gondoltak.
Viszont a tényen nem változtat, hogy régóta piacon lévő, jó kis konstrukció
-
Bozek
nagyúr
válasz
azbest #16032 üzenetére
Nekem elég Windows alatt is. DVBViewer-rel tökéletesen megy, bár volt egy kis gondom, a 176 MHz-et nem tudtam beállítani. Mondjuk ott csak rádiók vannak, meg a közszolgálati adók SD-ben (184-en meg HD van, úgyhogy azok onnan jönnek). Végül rátaláltam a DVBViewer oldalán a TransEdit-re, ahol simán be tudtam állítani minden frekvenciát és ott van olyan keresés is, hogy csak az kódolatlan csatornákat hozza be. Szóval megoldódott ez a probléma is és a kódoltakat nem kellett kézzel törölnöm.
-
Bozek
nagyúr
válasz
azbest #16002 üzenetére
Win 7 van és természetesen telepítettem a drivert a CD-ről, másikat meg nem találtam NET-en. Vagyis próbáltam a Realtek-es driverrel is, kézi telepeítéssel, de az se használt. Még DVB-T-n se talált semmit, pedig az biztos működik, hiszen az Alcor DTV Duo-val nézem a MindigTV-t. De már nem is érdekel, nem szenvedek vele tovább.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
azbest #15946 üzenetére
Megjött, de a DVB-C része valahogy nem akar menni. DVBViewer is csak simán egy tuner-t lát, nem külön a kettőt, míg a gyári programban nincs kézi beállítás, így fogalmam sincs, hogy mivel tudnék rákeresni a 256QAM-os, 6875 symbol rate-es csatornákra... Szerintem megy vissza 14 napon belül, mert én nem szenvedek vele. DVB-T-re van tuner (egy USB-s és egy PCIe-s is), szóval csak azért megtartani felesleges.
Lehet, hogy rendelek inkább egy ilyent, aztán vagy megy, vagy nem...
-
galocza
aktív tag
válasz
azbest #15896 üzenetére
igen, ezt valszleg benéztem. uöcsém megnézte a progit ami letölthető hozzá, az .ts kiterjesztést ír, olvastam, hogy mpeg-2. most rendesen megnéztem, és valóban az mpeg-2 szabványcsomagban definiált, de csak container formátum, tőlem simán lehet benne a video mpeg-4 kódolású.
-
dariferi
csendes tag
válasz
azbest #15872 üzenetére
Nem a timeshift-ről, hanem az alábbiról van szó:
"Olyan DVB-T vevőt keresek ami Conax kártyaolvasóval rendelkezik, és támogatja film nézésénél a megszakított lejátszás folytatását a leállítás helyétől, fájlba mentve.
Ilyen pl. az Alcor HD 1500-ás eszköze, de az nem rendelkezik kártyaolvasóval." -
-
gigi21
csendes tag
válasz
azbest #15836 üzenetére
Köszi. Hozzászoktam a jóhoz. UPC tányéroshoz ikertuneres humax van és megszoktam. Viszont van egy új kábel szolgáltató nálunk, jók az árak, sok a HD és van 120 digitális adás, viszont nincs beltérijük. Pedig lemondanám a UPC-t, de amíg nincs a másikra jó megoldás, marad. A TV elvileg képes rögzíteni, azonban mégsem megy, pedig be is lehet állítani a program füzetben, de nem vesz fel. Úgy érzem visszalépés lenne, ha nem ikertuneres lenne. gyerek van, nemsokára jön a második, sokat veszünk fel, később nézzük vissza. Félek egy sima STB-val nem lenne az igazi.
-
hati
addikt
válasz
azbest #15630 üzenetére
Elvi okokból nem támogatjuk.
Ebben nem is értek egyet a csapattal.
Ezért írtam, hogy mdapi plugin kell hozzá és onnantól már működik. Doksi nincs, de amit korábban írtam leírást, ki lehet bogarászni, ami kell.
-
zichie
senior tag
válasz
azbest #15569 üzenetére
Ezekből azok érdekesek, amik a UK nyalábon vannak, de ahhoz úgy tudom min. 2,5m-3m-es tányér kell, de azzal sem jön minden. Ami az európai nyalábon van az egy 80-90 centissel jön, de ott nincsenek hd-s bbc-k, meg itv-k. Kb. Három-négy éve még ment az itv1 hd az europai nyalábon, ott el lehetett csípni pl. bl meccseket hd-ben, ott néztem a liverpool-debrecen-t is, mert akkor még nem volt digisportom.
-
golya87
őstag
válasz
azbest #15558 üzenetére
Én is csak dual tunerben gondolkodok. (TBS6982)
És csak UPC-s DVB-S-t használnék egyelőre biztosan. Így szerintem a quad lnb kiesik.
CI+-nál az Omnikey vagy az Oscam a kevés?
Tudtommal a TBS-nek van usb-s kártyafogadója. Mondjuk, hogy abba még kell a CI+ modul, vagy alapból az "csak" CI modulos azt nem tudom. -
Bozek
nagyúr
-
válasz
azbest #15492 üzenetére
Egy elég komoly, Televes DAT HD antenna van fent, a saját beépített erősítőjével, tápfeladójával. [link]
Sajnos a környék tévévételileg hátrányos helyzetű, úgyhogy antennaügyben nagyon kapaszkodunk.Viszont gondoltam, hátha léteznek a legolcsóbb, pilincka Dyrasnál komolyabb tunerek is...
Köszönettel: MaCS
-
pavicevic
tag
válasz
azbest #15460 üzenetére
Az a baj, hogy jelen pillanatban nincs set top boxom, amit régebben vettem Synaps vevőt, pont emiatt adtam el, így nem tudom letesztelni.
Esetleg nincs itt olyan, akinek nem jelentene nagy gondot, ha felvenne valamilyen HD műsort mindigTV-ből, és feltöltené valamilyen tárhelyre, hogy le tudjam tesztelni ezt az összefűzéses dolgot? Olyan felvétel kellene, amit a STB darabolt 1-1,5 GB-os fájlokra, .ts formátumban. Tudom nem egyszerű kérés, de hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Építő/felújító topik
- Netfone
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest