Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
pavicevic #17055 üzenetére
Minden DVB tuner úgy működik, mint a számítógépben egy hálókártya. A koaxon érkező jeleket számítógép számára értelmezhető byte-okká alakítja át. Mást nem tesz. Tehát értelmetlen a HD felbontást firtatni tuner esetén, hiszen az semmi olyasmit nem csinál, aminek köze lenne a képhez. (Vagy a hanghoz.) A megjelenítést a gép végzi. (Ha végzi. Rögzítés esetén csak letárolja a byte-okat a vinyóra.)
Nekem van ilyen tunerem is, nincsen vele nyűgöm. (De csak Win7-et használok, újabbal nincsen tapasztalatom.)
Nem lehet akadálya a kódolatlan adások megjelenítésének. -
válasz
pavicevic #16126 üzenetére
A tapasztalatok szerint mindig a helyi menő antennás tudja a tuttit. Nem ritkán fordul elő, hogy a helyi sajátosságok miatt nem a legjobb paraméterekkel rendelkező antenna a legjobb választás, hanem valami jóval olcsóbb. Olyannal is találkoztam már, hogy az antennás más antennát javasolt egymástól ötven méterre levő házakhoz -- és baromira igaza lett.
MaCS
-
Kernel
nagyúr
válasz
pavicevic #15459 üzenetére
Most próbáltam ki egy felvételen, ami el volt itt mentve (DPS HD80 box már nincs meg, amivel készült), egyszerűen a Total Commander fájlegyesítő funkcióját használva összefűztem a két darabot.
Teljesen akadásmentes, mintha soha nem is lett volna két darabban.
Csak a nagy méretek miatt nem ajánlott 1 db HDD-n belül csinálni, mert úgy sok darálással és idővel járna. Inkább két lemez között, illetve pendrive --> HDD mentéskor lehet már eleve úgy indítani, hogy rakja össze.
Ez például 2 gigára volt darabolva (2048 MB).
-
azbest
félisten
válasz
pavicevic #15459 üzenetére
Ne tömörítsd újra a videót, hanem csak direkt stream copy vagy hasonló opcióval fűzd össze. Azon sem lepődnék meg, ha simán a fájlok összemásolása is jó lenne.
Próbáld ki gépre másoláskor hogy parancssorban (win)
copy /b part1.ts + part2.ts + part3.ts c:\osszefuzott.ts
Ha így ugrik, akkor valami okosabb programmal kell összefűzni, ha nem ugrik, akkor csak simán szét van darabolva. -
csendes
addikt
válasz
pavicevic #15455 üzenetére
Ez fájlrendszertől is függ, például FAT32 fájlrendszerrel maximum 4 GB-os lehet egy fájl (LFS-sel, 2GB LFS nélkül) [link]. Ezt más stb is csinálja, pl: [link] 104. hozzászólás. Akkor is darabol, ha NTFS-re formázott külső tárolóra veszel fel? Esetleg menüből állítható a mximális fájlméret? Elvileg utólag össze lehet illeszteni a darabokat, pl tsMuxeR-rel: [link], vagy fizetős TS-Doctor-ral [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest