- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tt124307
tag
válasz
szuszinho #16390 üzenetére
Nincs telepítve a c / c++ fordító a gépedre (nem bántásként mondom, de azért a hibaüzenetet be lehet írni a keresőbe és jó eséllyel választ kapsz rá, hogy mi a gond). Tedd fel a csomagkezelőből a g++ csomagot. Ubuntu esetén apt-get install g++, fedora esetén yum vagy dnf install g++, de lehet grafikus csomagkezelő alkalmazást is használni (pl. synaptic, apper, stb.). Valószínűleg lesz még pár csomag, aminek a hiányára panaszkodni fog, azokat is telepítsd szép sorban. Ha minden szükséges csomag fent lesz, akkor végül majd hiba nélkül le fogod tudni fordítani a plugint.
-
tt124307
tag
válasz
szuszinho #16384 üzenetére
Én 64 bites oprendszeren (Fedora 21) fordítottam, ott a /usr/lib64/vlc/plugins/ alá másoltam a libhtsp_plugin.so fájlt, vagyis egyből a plugins könyvtár gyökerébe. Az elérési útvonal állítgatását nem értem, nem rémlik, hogy bármilyen útvonalat kellett volna állítani. A plugin bemásolása után értelemszerúen egy vlc újraindítás szükséges, de feltételezem, hogy ezen már túlvagy.
A bővítmények között HTSP-re keresve így jelenik meg:
A plugin beállításait az Eszközök -> Beállítások -> Mind alatt tudod megtenni, de ugyancsak érdemes a HTSP-re szűrni:
-
tt124307
tag
válasz
szuszinho #16371 üzenetére
HTSP plugint kell telepítened és konfigurálnod a VLC alá. Windows esetén letöltöd a file-t és bemásolod a VLC plugins könyvtára alá, Linux esetén fordítanod kell magadnak, de nem egy nagy művészet.
-
tt124307
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Hálózati / IP kamera
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Wii U
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest