Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
válasz
Murphistic #15854 üzenetére
Ha ezzel nincs gond, akkor a szabadon fogható csatornák vétele általában rendben van, mert ami jó a MindigTV-hez, az visszafele kompatibilis a szlovák rendszerrel.
Én a helyedben maradnék az ingyeneseknél,
Minden ingyenesre gondoltam. -
Beri
addikt
válasz
Murphistic #15842 üzenetére
52xx, 53xx van pár, meg 8110, 8115. Ez a teljes felhozatal. Még a strong.tv-n sincs listázva 8102, bár ott legalább van 8112, 8113 és 8114 is.
-
Beri
addikt
válasz
Murphistic #15840 üzenetére
Semmilyen strong prima nem beszerezhető Szlovákiában, a négyes elvileg volt egy darabig, mert pár kereső listázza, de itt megáll az egész. Triax TR 43 egyetlen helyen kapható, ahol épp nincs raktáron.
Ha a csehek tesztelik a T2-t, az valószínűsíti, hogy a tótok is rá fognak forogni...
-
Beri
addikt
Evolveo arcadia esetleg? Vagy valami más? Örülnék, ha elhangzana legalább egyetlen egy ajánlott készülék, amit nem kell két hónap múlva kidobnom, mert jön az új szabvány (T2, vagy tudomisén).
Oké, elhangzott, hogy Nekünk otthon két STB-nk van: egy magyarországi Strong 8110-es és valamilyen cseh forgalmazó által átcímkézett kínai. Ez most azt jelenti, hogy vegyek 8110-et? Kerestem, találtam is egy helyen, 46 euróért. Hol vannak azok a bizonyos 7000 forint alatti csodálatos hiperszuper STB-k?
-
Beri
addikt
-
Beri
addikt
válasz
Murphistic #15832 üzenetére
Van rajta SCART-bemenet?
Persze.A vicces az, hogy kábelt nem találtam az Alzánál...
Kerestem én is, sikertelenül. Majd kiások valahonnan a régi kábeleim közül egy megfelelőt. -
Beri
addikt
válasz
Murphistic #15828 üzenetére
Összedrótozom én, csak működjön rendesen.
Kernel:
DC-vezérelt AV és képarányváltás, RGB-kimenet
Hogy mit vezérel a décé? Milyen décé? Mi a baj az ergébé kimenettel?Soha nem fog HDMI-t látni. Egy ezeréves tévén fogják nézni vele a retekklubot, mert erre van igény.
-
Beri
addikt
válasz
Murphistic #15826 üzenetére
Nem kell feltétlenül az alzánál vásárolnom, csak ott kerestem először, mert gyorsak, van minden raktáron, stb.
Az a sencor azért volt érdekes mert tud T2-t is, sosem lehet tudni, mikor jön jól (legalábbis én ebből indultam ki). Kerestem még strongokat, de ennél lényegesen olcsóbban nem találtam semmi érdekeset, 7000 forint is 20 euró felett van.Ha azzal a sencorral nem nyúlok mellé, akkor nyomom is le a rendelés gombot.
-
Beri
addikt
válasz
wassermann #15824 üzenetére
Az 1., nyitó hsz. 2008. augusztus 1.-én született, akkor még nem lehetett kapni STB-ket.
Azért kéne frissíteni.A másik oka annak, hogy méltatlanul kevés szó esik róluk: talán az, hogy a PROHARDVER egy főleg PC-s dolgokkal foglalkozó portál.
Ez nem lehet probléma. Az ecigi még csak nem is játszik divx-et, mégis pörög a topicja.A jobbfelső sarokban a keresővel rákereshetsz különböző szavakra pl: STRONG, STB
Megtörtént, nem lettem közelebb a megoldáshoz. -
Beri
addikt
válasz
Murphistic #15821 üzenetére
27 euró, nem vészes. 20 alatt nem nagyon van semmi (pl. itt).
Strong STB-t, vagy azok közül, amiket korábban ajánlottak a fórumban .
Strongból egyet találtam olcsóbban, a SRT 5303-at. Korábbi ajánláshoz visszatekertem egy 200 hsz-es oldalt, nem volt nekem megfelelő (nem igazán van szó STB-okról úgy eleve), az első hsz-ben meg pláne nem. -
Beri
addikt
Üdv!
DVB-T STB-t keresek. Egy Sencor SDB 5001T2 mennyire értelmes választás? Más tipp esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged