- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Ha szeretnéd, biztosan eladják neked ezer dollárért is
Az analóghoz képest a digitális adásnál sokkal egyszerűbb a helyzet. A tunernek csak annyi a feladata, hogy a modulált jelből visszanyerje a digitális adatcsomagokat és átadja a gépnek. A hd adás sem különbözik az sd-től ilyen szempontból.A tbs-nél úgy hírlik, hogy panasz esetén napokon belül képesek javított drivert is kiadni. Szóval jónak tűnik a support. Az is távolkeleti alapú cég, csak jobban figyel a nemzetközi jelenlétre.
A kábeles adás vétele pedig eléggé réteg igény, mert a többség a szolgáltatói boxokat használja. Sok társaságnál nem is lehet mást használni.
Jut eszembe, múltkor linkelte valaki az openelec támogatott tunerek listáját, ez elég jó kiindulópont és friss: [link]
(#16734) wwenigma
jó ha fél órát szántam a kipróbálásra win alatt. Nekem akkor más programból használva sikerült fagyasztani is a gépet. A kábeles részét pedig nem is látta smartdvb és vlc. Ha jól vettem ki, akkor a saját programjával lehet, hogy a kábelt is kezeli, de nálam nem úgy tűnt. Szóval necces, de nem foglalkoztam vele sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- Formula-1
- További aktív témák...
- Új Poco X7 Pro 512/12GB Black
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Redmi Note 14 Pro 5G 256/8GB Black.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest