- ASUS blog: válassz céljaidnak megfelelő monitort!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
tudtok ajánlani valamilyen programot dvb-t tunerhez, ami ki tudja írni a jelerősséget és minőséget?
-
tlac
nagyúr
válasz
Kernel #11548 üzenetére
a távirányító elején, és tényleg nagyon halványan látszik, kicsit utánaolvasgattam és azt írták egy másik fórumon, hogy némelyik led bocsáthat egy kis fényt ki
telefon kamerájával nézve fehér fény látszika távirányító szerintem sosem volt leejtve
én főleg linux és osx alatt használtam a távirányítót
az osx azóta jóval újabb verzióra lett cserélve, először erre gyanakodtam, hogy emiatt nem megy, de aztán linux alatt sem tudtam újra beállítani, ezért kezdek a hardverre gyanakodniköszönöm az infókat!
-
tlac
nagyúr
tudtok nekem mondani egy olyan programot mondani, amivel a Terratec Cinergy T USB XXS-hez adott távirányítót tudnám tesztelni?
régen működött és utána nem nagyon használtam, viszont most ismét szükségem lenne rá, de sajnos úgy tűnik valami elromlott
és hogy jó legyen, a bolt is megszűnt ahol vettem, így a gyártóhoz kellene visszaküldenem, de biztosra akarok menni, hogy nem csak valami szoftveres nyavalya vanegyébként próbáltam másik elemmel is, és sötétben látszik is, hogy egy kis piros pont villog, amikor nyomkodom a gombjait, ebből azt gondolom, hogy a távirányító jó lehet és inkább az usb tuner nem tudja valamiért venni a jeleket
-
tlac
nagyúr
válasz
Interceptor #9527 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple asztali gépek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest