Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz reelc #110799 üzenetére
Nekem eddig S19 volt a rekord P1149-el amikor a WWRend Barbárt játszottam azt azzal jobban mentek a GR-ek mint most. 'milyen meglepő '
Én Natalya fegyverrel jártam úgy,hogy NS be is volt már Primal meg Seasonbe is kiesett azt egyiket lebontottam utána. 'Yang az NS-be lett meg Season utáni baromkodás közben'
Visage/Elusive nélkül képzelem mennyire papír de LB-n is több most a DPS build pláne SC-be de ez teljesen érthető most.
-
reelc
veterán
válasz Daelion #110798 üzenetére
P1134-en vagyok megszámlálhatatlan GR92+ 3-4,5 perc körüli GR-ekkel.
Szezonban sosem értem el ekkora szintet. Mondjuk most nem is siettem a Journey befejezésével, még hátra van.
Úgy 16 Primal esett, egyet most tudok használni, a Yangot, ami szezon záráskor kuka lesz mert NSben már van.
Egy jó lesz NSben is, egy Karlei. Minden más DH cucc kuka.
Barb és WD cuccokat frissítettem, a WW és az új WD szethez tartozókat.Annyi, hogy sokat halok, egyrészt fáradtság, másrészt a DPS miatt beáldoztam a Visaget és az Elusive ringet is.
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
válasz reelc #110797 üzenetére
Akkor már több Paragonod van mint amivel én befejeztem a mostani Seasont. '1030+'
Engem tudna érdekelni az LB ha nem ilyen ömlesztett 'verseny' lenne mert így nem látom értelmét jobban foglalkozni vele.
Így most csak saját célnak használom mint amit te is említettél.Annyi extrát találtam benne most,hogy pont láttam 1 tagot LBn aki ezzel a buildel játszik azt mondom jó oké azt még megpróbálom lehozni. 'nem volt több Paragonja mint nekem'
LoD Rapid firet én sose raktam össze,1x volt egyik Challenge Riftbe asszem de nekem annyi elég is volt belőle,nem tetszett a gameplay hiába erős.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Daelion #110796 üzenetére
2 napja lehoztam a GR107-et Fire UE DH-val.
P1065-ön. Az akkor Rank 874 volt.
Ha tudnék még pár cuccot augmentálni, lehet szerencsével fentebb jutok még 1-2-őt.
Persze még ehhez ancient cuccok kellenének. Régóta farmolok, ahhoz képest túl sok normal cuccom van.De nem érzem azt, hogy küszködnöm kellene.
Lehet Impalével menne a +1-2 szint, vagy ha a LoD rapid firét begyakorolnám... de nem látom értelmét.
Sosem érdekelt az LB, most is csak azért vetettem rá magam mert kb. a kutya se DH-zik, és gondoltam kis időre bekerülhetek - amíg a Paragon farmolók ki nem szorítanak.
Ugye kell valami cél.NSben még mindig gyorsabban húzok követ.
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
válasz reelc #110795 üzenetére
HC LB az nincs ennyire 'elnyomva' de azért ott is ez van persze csak nem ilyen durván. '114 Blessed Shield runom még mindig valahol rank 50 környékén van'
Én most komolyan fontolgatom,hogy ha ugyan ennyi időm lesz játszani köv Seasonbe is akkor lehet adok egy esélyt a nem hivatalos SSF League-nek csak eddig lusta voltam foglalkozni vele/belépni meg minden. 'meg másik játékokkal is ütközött a Season'
Asszem ott az első 3 hetet nézik és annak a végén adhatod le a saját eredményed de az teljesen SSF,még boostolni sem szabad másokat.
De amúgy igen én is örülnék egy rendes SSF rendszernek a játékban,kedvem is több lenne úgy játszani meg foglalkozni a karival/LB-vel mert így nem tudom komolyan venni a GR pusht.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Valkűr #110793 üzenetére
Az új.
Mindenki azzal tolja.Úgy látom Wudijo jó sok Paragont összeszedett, és a WD, barb, DH mellé Monk NR1-et is behúzott a csapatos eredmények mellé.
Ügyes játékos, de nekem ez kinyírja az LB-t, meg a többi hasonló is.
Tudom, bárki elkezdhet patkányozni, farmolhatja az XP-t és szép helyezést érhet el.
De ez így továbbra sem tetszik.Ez így nem olyan teljesítmény, amit magában érne el.
Valahol sajnálom, hogy nincs SSF LB. Ha egyszer is partyba mész, kiesel. -
SQX_Barto
addikt
válasz Valkűr #110793 üzenetére
Csak az uj set
Mundunungu, de az olyan OP, hogy kovetkezo patchben tuti nerfelik. Csak kerdes, hogy annyira, hogy kuka legyen, vagy csak szolidan. Crusadert sikerult szolidan nerfelni, talan ez is menni fog...If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Valkűr
addikt
WD - nek mik most a jo szettek? Gondoltam kipróbálom
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
deadelon
aktív tag
Miként lehet a kockába egyszerre akár 2 gyűrűt rakni?
Nagy keleti bölcsesség:Több repülőgép van a vízben mint amennyi tengeralattjáró az égben
-
Thrawn
félisten
válasz SQX_Barto #110781 üzenetére
Régi szép emlékek, a Wastes és a Delsere dungi az napokig szívatott mire meglett
Azóta nerfeltek rajtuk egyet, de kellett is mert hajkitépős volt, főleg az utóbbi.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
peltar
tag
Na, 2 nap, néhány "apróbb" változtatás és 70 helyett GR100.
Peltar#21369
-
Daelion
őstag
válasz SQX_Barto #110781 üzenetére
Na igen a 'kedves' Set dungeonok,ott még 20% sincs meg mert 1-et megcsinálok minden Seasonbe aztán a közelébe sem megyek többet.
Akkor is kb mindig ugyan azokat csinálom,karinként azt az 1-et amit már ismerek meg tudom hogy könnyű.Annyira nem érdekelnek achik,hogy foglalkozzak velük meg pláne azok amikhez party kell. 'valamennyi megvan de ott is sok hiányzik'
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz Valkűr #110782 üzenetére
Mondjuk az öv, annak semmi értelme ott, HERGBRASH'S BINDING vagy bármi hasznos, witching hour, jangs envelopment, string of ears is jobb lenne annál, mert az nem passzol a buildedbe.
Taegukot bane of the strickenre érdemes cserélni. Zeinek nincs értelme a buildedben mivel a zei a letett hydratól számítja a távolságot s nem tőled.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Valkűr
addikt
Ha a Taeguk helyett beteszem egy Zei Stone nem jobban járok?
-
Valkűr
addikt
Ezen mit lehetne meg javitani? Miért nem azt mutatja a kocka ami benne van?[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz Daelion #110780 üzenetére
En amikor elkezdtem fokuszalni ra, akkor 60-70% korul jarhattam, es 1-2 het alatt ki is maxoltam. Aztan jottek a Set Dungeonok... Na azokkal szoptam egy darabig, mire mind meglett Mastery szinten.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz peltar #110777 üzenetére
Ja, csak ezt ertetted, azt hittem kiirna, hogy mondjuk Trapped gemet tortem ra, akkor csak felreertettelek
Azt persze, hogy mutatja, mert fontos, hogy mekkora szintu gemet torsz ra, annal tobb statot ad. A maxos 150 -> 750 stat#shotika: regen letoltam az osszes letezo achievementet.
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz shotika #110775 üzenetére
#peltar: En nem latom a profilnal, de a honlapon, se a jatekban, ezt hol lattad?
"Pl ott vannak a tekercsek is, azokat is lehet gyűjtögetni, csak semmire se jók."
Achievement gyujtogetes maximum, na meg ugye ha venne az ember a faradtsagot, hogy meghallgassa oket, akkor bovebb infok a tortenetbol.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
shotika
őstag
válasz peltar #110774 üzenetére
Az augmentálás nem mindegy milyen gemmel történik. Ha piros gemet raksz bele, strengthet ad stb. Alap esetben pl egy barbár ebből a piros gemből nyer a legtöbbet - de a tapasztalat azt mutatja, hogy ettől simán el lehet térni, ha adott karakternek, buildnek más tulajdonság előnyösebb tud lenni. Azért is van kiírva, mert minden augmentált tárgy eltérő jellemzőkkel erősíthet, attól függve hogy te mivel augmentáltad - hisz később egy ilyen cuccot más karakterre is átrakhatsz, akkor pedig jó ha tudod, mit raktál beleSztornó, félreolvastam igazából lényegtelen milyen legendary gemmel húztad fel a tárgyat, talán egyszer valamikor úgy lett kitalálva, hogy ennek lesznek egyéb hatásai is, megcsinálták a grafikáját stb, aztán ahogy telt az idő, ilyenné lett. Sok ilyen apróság van a Diabloban, amit egyszer valamikor elkezdtek, aztán ki tudja miért, ott maradtak. Pl ott vannak a tekercsek is, azokat is lehet gyűjtögetni, csak semmire se jók.
[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
peltar
tag
Szólhatott volna valaki, hogy ez így működik: beírom ide mi kell és a következő riften dobnak belőle 3-at.
Akkor a következő kívánságom egy pár olyan primal lenne, amit használok is.
És hogy ne legyek teljesen off: Az linkelt profilokat nézegetve feltűnt, hogy kiírja, milyen legendary gemmel történt az augmentálás. Az befolyásolja a végeredményt, vagy csak kiírják az érdekesség kedvéért,
Peltar#21369
-
peltar
tag
Nem, Mantle of Channeling. A Halo of Karini-t lecseréltem mikor tettem egy próbát az Endless Walk settel, mikor mindkét darab kiesett ancient-en. Sajnos nem raktam félre hanem bedaráltam, mert csak szimpla volt, azóta viszont nem akar esni. Az a másik amit keresek még a Hergbrash's Binding mellett.
Az ametisztet kipróbálom.Peltar#21369
-
Edge
veterán
válasz peltar #110769 üzenetére
Sisakba flawles ametisztet tegyél nem kell oda diamond mert cooldown reduction nem kell a buildednek. Úgy túl fogod élni mert most jelenelg nagyon alacsony a hp poolod, viszont remélem a kockában halo of karini van a 3. sloton?
[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
válasz peltar #110769 üzenetére
Ha megnezed a plannert 2 build van
1.LOD a Legacy of Dreams gem utan (nincs set) a disintegrate hasznalatanal, latod az Aquila chest ikon, ott van a Magic Weapon felett!!
2.Set pedig a Typhon's Veil
Build es akcio kozben[ Szerkesztve ]
-
peltar
tag
Köszi a tanácsokat, skill és passzív cserebere után, igaz sok fekvéssel, de 90 is lement, és úgy érzem van még feljebb is övcsere után.
A videónak az elején az a fejtegetés az Arcane torrentről nem volt világos, főleg annak fényében, hogy utána ő is a Disintegrate-et használta.
Peltar#21369
-
MegalodonS
őstag
válasz Valkűr #110763 üzenetére
Az mindegy,akar a wd-nel, mint a 'the barber' amibol keves jo van,vagy a sacred harvester.
En nem jatszom wizzel, de a passzivok es az ov sem jo.Tobb varians van,probald ki melyik a jo neked.En talaltam a wd-re,3 kulonbozot,nallam csak az egyik mukodik,a tobbivel nem tudok jatszani!
[ Szerkesztve ]
-
peltar
tag
válasz Valkűr #110765 üzenetére
Igazság szerint az a két skill csak ott maradt, mert a set dungeonhoz kellett mind a négy tipus. Használni nem használom őket, azonkivül, hogy a chanelling dobálja, ha megállok lövöldözni, mert nem elég a hydra.
Csak azért nem cseréltem még őket, mert nem igazán találtam ki, hogy mire lenne érdemes.
Persze lehet hogy a 70 sem 70 már, mert ma volt egy gépcsere, azóta viszont nem teszteltem, még csak ismerkedem a teljesen máshogy kinéző és viselkedő játékkal.
Peltar#21369
-
peltar
tag
válasz MegalodonS #110761 üzenetére
Paragon 744.
Így állok jelenleg.@Daelion
Köszi, így már világos. (Remélem )[ Szerkesztve ]
Peltar#21369
-
Valkűr
addikt
Régóta kérdezni akartam, h mennyire számít az hogy milyen fegyo van a wizzem kezébe, ugy értem hogy két különböző fegyver közül mindegy melyik van kézbe es kockáva téve, vagy nem mindegy?
-
Daelion
őstag
válasz faragojof #110760 üzenetére
Persze de ez igazából mindenhol megtalálható jelenség.
Oda mentem ásatásra melózni azt olyan szakszavak voltak ott is,hogy csak néztem hogy he? 'pedig elvileg csak kotorászik meg gödröt ás az ember de azt is el lehet bonyolítani'
@peltar
Az amikor Greater Riftbe fejleszted a Legendary gemeket és azt egy receptel a Kanai Cubeba felrakod egy Ancient cuccodra.
Minden Legendary gem szintenként +5 fő statot ad attól függ milyen Gemmel használod el 'Topáz intet ad,stb'
Ott van a Cube 10-ik/utolsó receptje.Amikor már úgymond készen van egy karakter és tele van Ancient dolgokkal akkor szokták ezt rárakni mert ettől jóval erősebb lesz egy kari.
Én is most Crusaderen felraktam 12 darab lvl 90-es Augmentet és már az is 5400 STR volt ami azért már megdobja a karit. 'pláne azt aki olyan ~low paragon mint én is nincs annyi statom'Az a gond ezzel,hogy nagyon idő igényes folyamat mert rengeteg GR runt kell miatta menni meg sima Riftet is kulcsok miatt.
[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
válasz Daelion #110757 üzenetére
Igen! És félreértés ne essék, de én is így gondolom! A játék nyelvezete beépül a szlengbe, ha használod akkor a játékban bennfentessé válsz.
Viszont ha kívülállóként nézem ... nem is. Pl. ha az asszony nézi, akkor szokta fejcsóválva kérdezni: Te most miről írsz?"Formicate Under Command of the King,,
-
peltar
tag
Ha már a "szakszavakról" van szó: mit jelent az augmentálás? Annyi lejött, hogy valamiféle fejlesztés, de konkrétan mi is történik?
Nem mintha az a veszély fenyegetne, hogy odaállok és nem tudom mit is csinálok, mert a GR70 fölé nem nagyon akar menni a wizard-om solo-ban. És normális csapatot is ritkán fogok ki. Így meg nem igazán van cuccom, amire azt mondhatom, hogy igen, ezt már érdemes véglegesre megtartani.Peltar#21369
-
korren
aktív tag
válasz LélekVándor #110749 üzenetére
Igazad van!
Pakoltam CD-re, amit csak tudtam, sokkal jobb a helyzet!
Nem egy vacuum build, de már játszható vált.
Köszi szépen!
-I like the misery. -I like this world!
-
Daelion
őstag
válasz faragojof #110752 üzenetére
Én meg pont azt nem értem inkább amikor magyarosítani akarja valaki ezeket és hirtelen azt se tudom mi a fenét olvasok.
Ilyen szinte minden játékban van,hogy jatekon belüli dolgokat rövidítik.
Amikor új játékkal játszom és felnézek 1 fórumra pl én se szoktam semmit érteni de idővel meg lehet ezeket tanulni.Nekem pl több gondot okoz,hogy 'érthetően' írogassak ide magyarul mert nem ehhez vagyok szokva de azért igyekszem.
Na valami ilyesmire gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz faragojof #110752 üzenetére
Mutatok rosszabbat:
"Nem jó! Emeld a kritikus találat esélyét, a kritikus találat erejét, és a hűtést, gyűjtsd a nyersanyagot, aztán pörgesd a kockában amíg nem lesznek toppon a statisztikák a cuccokon. Aztán Nagy Hasadék, Fejvadászat, Nagy Hasadék, Fejvadászat orrvérzésig, meg persze a Vér Darabokkal is játszhatsz, amíg nem lesz király a set. Persze mindezt aközben, hogy ügyelsz a Kis Hasadék kulcsok optimális mennyiségére is"
Na ezt ember nem értené.
Hol van a tárgyakon a kritikus találat esélye?
Mi az a hűtés?
Hol érem el a Hasadékot, meg a Fejvadászatot?
Stb.
Ha az ember játszik egy játékkal, igenis tudnia kell kifejezéseket, nem mentség az angol hiánya, ezt a keveset bárki memorizálhatja.[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
válasz MegalodonS #110751 üzenetére
Nem fekszik nekem ez az ánglius-magyarrövidítésesdi.
Véletlen idetéved valami titán, "idenekömeztajátékotaztlegyakokmindenkitbenne" stílusban, és mit lát? A beszélgetés így zajlik:
"Nem jó! Emeld a CHC-CHD-CDR-t, gyűjtsd a matit, aztán pörgesd a Kanaiban amíg nem lesznek toppon a rollok az affixeken. Aztán GR Bounty, GR Bounty orrvérzésig, meg persze a BS-sel is játszhatsz, amíg nem lesz király a set. Persze mindezt aközben, hogy ügyelsz a NormalRift kavicsok optimális mennyiségére is"
Mire a friss játékos: "Faxom ezek nem is magyarok.."
Bevallom, amit Prociék beszélnek időnként, az nekem még mindig mandarin...Minden tiszteletem a tietek! Mindettől függetlenül!
Ja! És goldot lapátoltam, kőhúzáshoz!"Formicate Under Command of the King,,
-
faragojof
őstag
válasz MegalodonS #110748 üzenetére
Bent van az! Csak hát a Blizz isten egy darálóba oltott Loki. Szereti megtréfálni az embert.
Mint nemrég. Este ékkövet meg pénzt gyűjtöttem a barbárrak. A megfelelő szetben, persze. Majd reggel a "Csúcsostromló" ruhában futottam pár bounty kört. Aztán jöttem ide panaszkodni, hogy T16-on random azonnal halok. "De mijjééé?!" Linkelem a "diablo3" karakterem, azon meg még az előző esti pénz+gem-csináló cumó van...
Így meg persze hogy bizonyítsam az igazam?"Formicate Under Command of the King,,
-
LélekVándor
tag
válasz korren #110745 üzenetére
Mindig legyen meg a hármas Fist of heavens buff,az még sok védelmet ad. A Stone gauntlets el csak akkor lassulsz,ha nincs fenn az akharat champion. Emiatt kell szólóban az amulet kivételével minden cuccodra max cd reduction. Partiban, vagy ha rutinosabb szóló játékos vagy akkor elég olyan 62% cd már. Nem mondanám papírnak azért, szólóban eddig 128 ment le vele, partiban meg 139 speedeken sokszor IP nélkül szoktam mobokat gyűjteni vele a steed charge/Draw And quarter skillel, tehát nincs benn az iron skin sem! Lassan a legtöbb cuccomban 140 és gemek lesznek augmentalva és sztem letolom a gr132-t is vele. Parti gr139 en olyan egy -másfél perc átlagban a boss.
-
persil
nagyúr
válasz korren #110745 üzenetére
Akkor megis csak meg van az obsidian.
Teljesen mindegy, hogy karin, vagy a kockaban van. A jobbik legyen rajtad, annyi.
Attol, hogy a leirast kovetted, roll-okban/stat-okban rengeteg elteres lehet a targyakon.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
korren
aktív tag
válasz korren #110741 üzenetére
Egyelőre Cube-ba raktam obisdian ring-et, karira meg a RoRG-ot.
Ez nagyon életképtelen buildnek tűnik!
DMG van, még Akharat-al is azonnal le tud térdelni, szinte nulla AOD, range attack szintén gáz, ha pedig lejárt az Akharat a belassulástól instant halál...Vagy a build leírása rossz, vagy vmit nagyon rosszul csinálok...
-
Daelion
őstag
válasz faragojof #110743 üzenetére
Hát most viccen kívül én van,hogy kicsit 'bódult' állapotban ülök le D3-at játszani azt akkor csinálok fura dolgokat de legalább a farmolás gyorsabban megy.
Nem is értem,hogy nem haltam még meg HC-ba ez miatt. 'S19 Barbár push az nem volt éppen józan'Na ez is +1 ok arra,hogy miért játszok inkább soloba.
[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
válasz MegalodonS #110740 üzenetére
Mind a kettő nevétől zengett a ház!
Te is erő-ékkövet használsz. Kipróbálom azt is.
Ez én vagyok két augmenttel."Magasabb GR-hez növelni kell vagy a nyugtatót, vagy a vodkát! Az keveees, inkabb a sebzest "
IS!"Formicate Under Command of the King,,
-
korren
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek, mi baj lehet a Valor set-es crusader-emmel...
Mindent így csináltam [icy-veins], egyedül az Obsidian gyűrű nincs még meg.
A DMG-vel nincs gond, de a Stone Gauntlets miatt ha megütnek szuper lassított felvétel és eldőlök, mint a krumplis zsák.
Mit csinálok rosszul?
Köszönöm!
-
MegalodonS
őstag
Jo az,jo az csak gyakorolni kell, meg megtalalni a stilusaban a szepseget Mar harom augmentem van
Igen,a boss sok idot elvisz, plane ha a kedvesebbik kozul valo(Perdition,Vesalius).Amugy az addos bossok nagyon jok
Magasabb GR-hez növelni kell vagy a nyugtatót, vagy a vodkát! Az keveees, inkabb a sebzest
[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
Ez a Mundunugu szett tényleg valami kiszámíthatatlan ... izé!
Öt GR107 egymás után tíz perc alatt az őrzőig. A maradék idő nem elég ahhoz, hogy végezzek.
A hatodik meg megvan 7:58 alatt. Cakkumpakk.
Magasabb GR-hez növelni kell vagy a nyugtatót, vagy a vodkát!"Formicate Under Command of the King,,
-
Daelion
őstag
válasz Mart10000 #110737 üzenetére
Amíg +10 szintel vagy a gem szint felett addig garantált 100%.
Pl lvl 50 gem és 65 GR-t csinálsz meg akkor az még 100% egészen lvl 55-ig és onnan megy lefele a %,azonos szinten 60% illetve max 1-el feljebb a gem de utána drasztikusan esik a %.A szeteken a % szorzó se teljesen mérvadó mert attól is függ inkább,hogy milyen support legendaryk vannak hozzá.
Unhallowed azért is jó mert ott van neki Dead Man's offhand meg Yang's Bow pl amitől jó lesz a build alapon és a többi meg csak rá erősít. 'ehhez ismerni kell játékot meg úgy alapvetően a buildeket hogy mi hova jó'[ Szerkesztve ]
-
Mart10000
aktív tag
Amit sajnálok, hogy a legendás kövekből egyszerre hármat lehet viselni azokat is gyűrűbe és amulettbe helyezve. Lehet, hogy más cuccokba rakva ezeket indokolatlan előnyt adhatnak megkönnyítve a játékot.
Az egyik alapkő a pajzs/életet visszatöltő.[ Szerkesztve ]
-
Mart10000
aktív tag
válasz SQX_Barto #110730 üzenetére
Egyelőre a Season Journey feladatok teljesítése lenne cél. GR-ben, ha adódik belépek magasabb szintűekhez, ahol még gyenge vagyok a harchoz. Hiába a vérzetet hamar halok.
Viszont a harcból kimaradba és ömlik a paragon főleg GR 95-ön.
Nem tudom ki, hogy csinálja, de én egyenletesen osztogatom el a kapott paragonokat. Ha érdemes lehet másképp az előrehaladáshoz lehet újragondolom. -
Mart10000
aktív tag
válasz reelc #110729 üzenetére
Egyelőre a felsorolt cuccokkal operálok. Unhallowed, ahogy néztem nem ad nagyobb sebzést, de beleerősödve magasabb szintekbe lehet hasznos lehet csak össze kell farmolni. Natalya’s Vengeance ad 14000% sebzési bónuszt Rain of Vengeance használatakor, ami jól jön magasabb szinteken is. Jelenleg Torment 7-en vagyok. Az Ebodiment of the Marauder viszont 12000% sebzést ad sentry használatakor és az összes állatot megidézi egyszerre, ha a Companion képesség van aktiválva. Van egy legendás tárgy a ládában tartalékba, ami ad még passzívan +2 sentryt is így akár 5-öt is le lehet rakni, amiből 3-at lehet. Lehet azt átviszem non seasonba, ha nem dob ugyanilyen passzív tulajdonsággal. Natalya's vált be be jobban és közben összefarmoltam a Shadow cuccot is.
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz MegalodonS #110732 üzenetére
jó kérdés nem tudom eldönteni egyelőre megvan de még a monkot jobban élvezem Majd ha azt maxoltam jön a wd. Erős a wd nagyon de ez a random elpukkan az ellen vagy sem dolgot nem tudom megszokni.
-
Edge
veterán
válasz reelc #110720 üzenetére
ja a strafe az nem rossz olyan mint a tempest rush vagy a whirlwind folyamat lehet nyomni,
(MegalodonS)viszont wd nem jött be nekem sem pedig megvan minden hozzá, de ez a nyomok minden (is) és vmikor minden pukkan vmikor meg semmi se sebződik buildeket nem csípembár most lejött 100 alap cuccokkal, hm, nem is rossz
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz Mart10000 #110727 üzenetére
Attol fugg mi a celod vele
Nem rossz karakter, csak ha a szamokat nezzuk, solo GR-ben le van maradva a tobbi karaktertol (kb a fasorban sincs)
Bountyzni, gyors kis GRezni, kulcsot farmolni, teljesen jo.
Megcsinalni a Season Journey feladatokat teljesen jo. De GR 100 felett mar jobban ossze kell rakni, tobb paragon kell, mint mondjuk egy WD-nek.
Kovetkezo season elott nezd meg, hogy az aktualis patch mit fog erositeni. Meg az ingyen setet is erdemes figyelembe venni.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
-
MegalodonS
őstag
válasz czpitti #110721 üzenetére
Mit tud ??Mindent
2 player,ZMonk+WD,nagyon,nagyon eros, ma 105-rol indultunk 123 a vege,ugy hogy soha nem jatszottam elotte vele!!
(#110723) reelc
GZ,en csak a 100-at akaromNagyon jo osszefoglalo,kezdoknek es haladoknak
Diablo 3 Complete Greater Rift Guide[ Szerkesztve ]
-
Mart10000
aktív tag
Sziasztok. Az első karakterem a keresztes lovag lett, amit létrehoztam még nem szezonálisként. Vele végigjátszva a történetet minden más játékmód is elérhető lett.
A 19. szezonnal kapcsolódtam be a szezonális karakterépítésbe, ahol alapból elérhetők voltak a különböző játékmódok. A vége előtt olyan 1 hónappal vágtam bele 3 karakterrel a barbárral, a keresztes lovaggal és a nekromatával, ami a tanulási időszakkal is telt. Közben 2 karaktert töröltem a barbárt meghagyva, mikor rájöttem, hogy csak eggyel lehet jutalmat szerezni, ami egy új páncélöltözet. A szezon vége előtt pár nappal sikerült teljesítenem a kötelezőt, ami a 4 fejezet feladatainak teljesítését illeti, aminek jutalma lett kísérő állatként egy ló és a Wrath of the Wastes nevű szett.
Most a 20. szezont a démonvadásszal kezdtem és hamarabb eljutottam a vele a 4 fejezet végére, aminek jutalma lett a Natalya’s Vengeance szett. Közben kifarmoltam mellette az Ebodiment of the Marauder szettet. Jelenleg a karakter erősítésén dolgozom, ami a paragont és a legendás ékkövek felszintezését illeti, amik elsősorban azok, amiket használni kívánok. Ott van a láda is, ahova a tárgyakat lehet pakolni. Mivel minden karakter osztozkodik
az összegyűjtött tárgyakon el kell gondolkodnom rajta, hogy melyeket gyomláljam ki a sok jó közül. Zömében legendás és szett-tárgyakat tartok meg. Ezek észrevétlenül úgy feltudnak gyűlni, hogy kimeríti a lehetséges tárhelyet. Gyomláláskor beolvasztok vagy a kockába rakom rakok belőlük, hogy az erejüket megtartsam. Tartok tőle, hogy a szezonálisan kraftolt nyersanyagokat a birtokolt tárgyakon kívül nem fogja megtartani. -
Daelion
őstag
válasz shotika #110722 üzenetére
Nekem az build függő,hogy jobb vagy bal gombra rakom a fő skillt meg mostanság váltogatni is szoktam mert amióta ásatáson melóztam elég szar az ujjam és egy idő után fáj a sok kattingatástól. 'most is már majdnem átraktam a blessed shield-et jobb klikkre mert már sok volt ennyi gem szintezése után a bal ujjamnak'
4-re én azt szoktam rakni amin vagy a legtöbb CD van vagy csak ritkán használom.
-
SQX_Barto
addikt
"Remélem a következő patch már a DH-é lesz."
Az uj set mar csak DH-nak es necronak hianyzik, szoval kizarasos alapon kezdeniuk kell vele valamit. Na meg a mostani season buffot leszamitva mindketto a solo GR legvegen kullog, szoval mindkettore raferne egy eros buff a regi setekhez/legekhez is, nem csak egy eleg utos uj set...
-
reelc
veterán
válasz reelc #110712 üzenetére
DH: GR106 14:51 alatt. P945.
Fire UE.
Nincs augmentáció.
Annyi változott, hogy találtam 2 rém gyenge statos gyűrűt (F+R), CHC/CHD: 6/45 és 6/27, cserébe -2x13% tougness mert egyiken sincs vita.
Halok is rendesen, igazából se Dark Heart (vagy a sisak), se Elusive ring, mert elég sok dmg-t buknék, így 5-6 halállal lement. Tudom sok, de ez van most.
Szerintem szívat a játék, rá akar venni, hogy augmentáljam.
Az a durva, hogy ha tudnám kezelni a WD-t, akkor erre vagy +7-8 GR-t rá is tudnék verni. -
shotika
őstag
válasz Daelion #110717 üzenetére
Nekem a jobb klikk a legfontosabb, ölő skill, a bal amikor épp nem F&R páros van rajtam akkor pl Yeti és ahhoz hasonlók. Billentyűkből az 1-es és a 3-as gomb amit legaktívabban használok, a 2-es általában timeres, míg a 4-esre szoktam azt rakni, ami egy adott skill működésbe léptetéséhez kell, vagy nagyon ritkán nyomom le. Ezektől újabb buildeknél szoktam eltérni, ha menet közben rárögzül az éppen lecsiszolt beállításokra egy build, akkor azt csak ritkán módosítom, mert akkor új ritmust kell felvennem.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
czpitti
senior tag
válasz MegalodonS #110716 üzenetére
A régi lonos volt az enyém.Nemtudom melyiket szeretem elobb megnézem mit tud a szett
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
Daelion
őstag
válasz MegalodonS #110718 üzenetére
Oldalsó gombot egéren más játékokban szoktam használni,FPS-be leginkább. 'DOOM,Borderlands,stb'
Diabloba meg ennyi év/óra után inkább nem piszkálom meg a kialakult kéz/izom memoriát mert annak jó vége nem lenne.
Persze mindenki úgy használja ahogy megszokta/kényelmes,csak érdekességből szoktam megfigyelni ezeket. 'pláne a streamerek tudnak érdekes kiosztásokat használni'
-
Daelion
őstag
válasz MegalodonS #110716 üzenetére
Ezt mindig is érdekesnek találtam,hogy ki hova képes rakosgatni a játék irányítását.
Amióta megjelent a játék én csak 1/2/3/4 gombokat és az egér jobb+bal gombját használom.
Force stand az meg bal shift.Teleport,spirit walk,stb mobilitás skill általában valahol 1-3 közti gombokon van minden karimon.
Eddig még nem futottam bele olyan buildbe amit ne tudtam volna így játszani de volt pár olyan Challenge Rift ahol kb a fejemet fogtam a kiosztás miatt és csodáltam,hogy valaki így játszott. 'még szerencse,hogy át lehet bindelni ott is'
Num lock trükköt se használtam soha,az nekem nem jön be.
-
MegalodonS
őstag
Meg van a full set ,amugy konnyu jatszani,ha a belso egergombot beallitod, a spirit walk-ot,mert neha es sokat es gyorsan kell nyomni
Ebben lehet igazad van,en szeretem a dh-t.de nem tudok 100-at menni,pedig probalom
Most ez komoly, te titkos Blizzardos vagy??Kivancsi vagyok mennyit fogsz vele menni szoloban??Amugy te melyiket valasztod a harom setup kozul??
Captain,Haunt,Echo? -
proci985
MODERÁTOR
spike trap es shuriken, bar ezeket technikailag buffolja a shadow, de nem annyival.
elemental arrow a csak ijasok kozul.
shuriken egyebkent szezon elejen messze a legjobb szintezos skill. spike traphoz gyakorlatilag melee karakter kell. ha a shadow kapna ra bonuszt maris mindketto mukodne es tippre a shuriken lenne az uj top build.
elemental arrow nehezebb eset, kb egy piercing multishot, csak nerfeltek hogy hanyszor csaphat meg egy labda egy ellenfelet, es onnantol nem ad le eleg damot a dml-yanghoz kepest.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
czpitti
senior tag
válasz MegalodonS #110708 üzenetére
Ezt lonnal annakidején én találtam ki amugy Szoval igen már kiprobáltamNem játszom mostanában a diablot de lehet visszanézek kicsit megnézni mit tud most.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Dictator^ #110707 üzenetére
GR95 07:18 alatt, P839. Sosem szerettem a WD-t nem tudok játszani vele, sokat hal, GR100 jelenleg nem megy. A cuccok megvannak, user hiba.
DH: GR103 12:33 alatt. Fire UE DH. Talán lemenne a GR104, a Shadowval meg jobb idővel, ha gyakorolnék. UE physicalt összeraktam, de majd akkor megyek vele, ha normális ékszereim lesznek.
Az a helyzet, hogy semmi sincs augmentálva.
A DH-nek esett egy szép primal Yang, eddig a mostani szezonból az egyetlen használható primalom. Ami kuka lesz záráskor, NSben már van egy.
A vicc az, hogy P934-en állok, és még nincs olyan F+R-em, amin CHC és CHD is lenne, na meg lyuk. Rengeteg GR, rift, sárga upgrade volt, sőt már sokezer BS-t is erre vertem, eddig semmi.(#110709) proci985: Igen, extrém.
Remélem a következő patch már a DH-é lesz.[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Season befejezve,hát ez nagyobb macera volt mint S19-be GR121 WW Barbárral,hogy rohadjon meg
Ezzel a buildel csak 1 tag ment 110 fölé egyenlőre,neki is 114 volt a max és annál lett az enyém ~20 seccel jobb,nem véletlen hogy ő is csak eddig vitte ezt. 'így most ez a legjobb LB-n ezzel a buildel'
Ennyi paragonnal ez nem bír többet.Volt pár run ahol végre volt elég + időm RG-re erre lerak olyan RG-t amit ezzel nem lehet megölni és ezt többször is eljátszotta,hát elég irritáló. 'Single target DPS itt kb nincs,még lvl 116 Stricken-el se'
Statisztikailag kb 65 óra ment bele S20-ba és erre a karira,15 Primal esett amiből 2-t tudtam használni és 2 volt amit Kadala adott.
Végére kerítettem egy Fire dmg/CHC/CHD/CDR+Socket Flavor Of Time Amut,nem Ancient de ne legyünk telhetetlenek ugye.2 embert húztam fel 70-re,minden más 100% soloba ment.
Remélem új Nekro set értelmes lesz mert jó lenne már nekrozni de ha DH set jó akkor lehet az lesz köv seasonbe.
Ha egyik se akkor meg egy PoJ Monk,az legalább laza game. -
Edge
veterán
válasz MegalodonS #110708 üzenetére
thx már a 115 is megvan
WD meglesz előbb voltam egy vault partyban 3 wdvel kidobták nekem a full setet én is a captain setes variációt fogom összerakni.[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
válasz reelc #110703 üzenetére
P3000 na, az nekem a kettoben sincs,(szezon+ns)ha osszeadom Nekem 1 gem van, amit augmentalhatnak Talan,ha naponta felhuzok egy gemet
GZ! jo az a Monk nem gondoltam volna ilyen eros!!A wd-t azert probald ki
(#110706) czpitti
Barcsak olyan lett volna Mivel ez a build trash killer, mire hanyna mar meghal.A boss meg remalom nehezsegu pont ez miatt!!Te kiprobaltad mar? -
Dictator^
veterán
Ki hol jár WD GR-el?
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
czpitti
senior tag
válasz MegalodonS #110702 üzenetére
Ja.Meg biztosan elso nyitásra a full zombi-s-hányos conduitos map.Csak azért mondom hogy azért nem kell eltévedni azzal a builddel akkorát csillio meg egy nyitásonkért zársz sikerrel.Csak mondom.
-
Franklin
addikt
válasz Valkűr #110694 üzenetére
Nekem LOD Hydra van és azért sebez elég szépen magában az Arcane Torrent is, főleg ha van Area dmg is (nekem 65%)
Ezekből jön a plusz sebzés csak a Torrentre:
- Orb of Infinite Death (4 hit to enemy +40%dmg)
- Etched Sigil (+150%)
- Black Hole (+3% / each enemy hit)
- Taeguk lvl 100 (channeling, +60% dmg)
- Squirt necklace (+100% dmg)
- Deathwish (+300%) -
Edge
veterán
Hát majd összepattintom, egyelőre monkolok, most itt tartok vele, talán az lbt majd megcsípem egy 115el 116al, persze ez augmentálva van kb a gear 60%-a 100-as gemekkel:
wdtől tartok hogy nem fog tetszeni a build, de azért kipróbálom persze.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
reelc
veterán
Nem bántásból, szétpatkányozza magát, mint mindenki az LB elején, aztán a sok Paragonnal megy ez.
Ügyes játékos, és kreatív, de ez a Paragon dolog nekem sosem tetszett.
P2933, S20 Demon Hunter World Rank 1 GR128 (Multishot)Az az igazság, hogy elég béna vagyok a WD-vel, nem tudom, hogyan is kellene vele menni, a DH-mal még talán +1 szint lemegy és kész.
Jelenleg nem látom értelmét, hogy augmentáljak. -
MegalodonS
őstag
Harom kulonbozo varians van.
Az elso a captain amivel en is jatszom.
[ Módosította: radi8tor ]
-
Edge
veterán
válasz MegalodonS #110700 üzenetére
Mi?! Augment nélkül 115? Bazz, de csinálok majd egyet.
Persze sok múlik majd a build mechanikáján számomra, mostanában nem kedvelem a bonyolított buildeket.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest