Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz mephi666 #111399 üzenetére
Ezzel én is így vagyok de sokan nem és ha van rá lehetőségük akkor ezt fogják csinálni.
PTR-en is kb minden karival volt több 150-es run valamilyen zDPS variánsal.Ez a tag aki csinálta ezt a videót írt is egy topikot a PTR fórumra, hogy javítsa ezt ki Blizz mert szerinte is gáz és nem szabadna így működnie. 'videót is azért csinálta, hogy bizonyítsa ezt'
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Daelion #111398 üzenetére
na ez az, ami nekem már nem játék: húzogatja összefelé a népeket, közben vár az effektre, ami elintéz mindent, majd megy tovább és ismétel... gr150-en már nem nagyon láttam senkitől speedrunt, de nekem az fekszik igazán: addig megyek, amíg 4-5perc alatt lemegy a gr... tök mindegy, hogy ez most gr70, vagy gr100... saját magam szórakoztatására játszok és nekem ez az
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Daelion
őstag
válasz SQX_Barto #111397 üzenetére
Nem de volt aki kipróbálta pont ezért, hogy ha ki is lenne kapcsolva akkor mi történne és még úgy is lement neki a 150.
Tehát most vagy agyon nerfelik az egészet, hogy ne lehessen ezt csinálni de akkor meg kb haszontalan gyenge lesz az egész theme.
Ha meg túl erős marad akkor meg ezt fogják csinálni a játékosok.Ezért várom, hogy mit fog alkotni Blizz mert amikor lezárták a PTR-t még nem mondtak semmit a fórumon. 'tudomásom szerint'
Itt egy videó az AREA DMG nélküli zDPS Barbárral:
[link][ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz Daelion #111396 üzenetére
"Kíváncsi leszek mit fognak kezdeni a S21 Season theme-el mert még AREA DMG nélkül is megcsinálták GR 150-et zDPS karikkal ~P2000 környékén ami azért nem éppen normális."
Elvileg PTR-en nem kapcsoltak ki az Area Damage hatast a season buffra, azt olvastam.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Daelion
őstag
válasz rumkola #111394 üzenetére
Hát volt zavar 1-2 percig a fejemben, hogy most ez mi és hol vagyok de aztán rájöttem. 'infúziót látom oldalt, fejemet tapogatom azt érzem hogy rá van száradva a vér meg pólóm se volt rajtam'
Kb ~6 óra maradt ki az emlékezetemből azt utólag tudtam meg, hogy mik történtek.
Azért megismételni nem szeretném meg drága mulatság is volt ez nekem mert sikerült elhagynom a csináltatott szemüvegem és másikat kellett csináltatni utána ami nem volt olcsó. 'semmit sem látok kb szemüveg nélkül, még a monitor is homályos'
Komolyabb bajom nem lett szerencsére, reggel már kiengedtek de azért szépen néztem ki mondhatom.
Na én is befejezem itt.
On:
Kíváncsi leszek mit fognak kezdeni a S21 Season theme-el mert még AREA DMG nélkül is megcsinálták GR 150-et zDPS karikkal ~P2000 környékén ami azért nem éppen normális.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz rumkola #111394 üzenetére
én egyszer pesten ébredtem ...szarvason beb@sztam, reggel távolsági busszal hazaindultunk, haverok kunszenten leszálltak, nekem kecskeméten kellett volna... felébredtem: nézem 2x2 sávos út, középen szalagkorlát... gondolkoztam, hogy kecskemét környékén ilyen nincs: "alszok akkor tovább, most már mindegy: majd a végállomáson leszállok"
na próbálok visszaállni ontopicra: nem jut eszembe semmi, amivel sikerülne... bontok is egy újabb sört inkább
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Daelion
őstag
válasz rumkola #111391 üzenetére
Hát tőled fura is lett volna ha nem azt innál, ilyen felhasználónévvel.
Én is szeretem a rumot/tömény piát 'porto rico legjobban' meg jägert de ezek inkább már flancolás szinten vannak.
Van, hogy én sem iszok egy ideig.
Tavasszal is 1 hónapig nem ittam mert csak, most is kell egy kis szünet illetve most újra elkezdtem edzeni azt annak nem tesz jót.Tavaly ősszel nekem volt egy olyan szitu, hogy sikerült hajnali 4 körül a kórházban/sürgősségin ébredni mert elmentem régi osztálytársakkal pincéhez 'bulizni'.
Olyat ittam amit nem kellett volna azt nem tett jót, enyhén szólva.
Eleve nem vagyok bulizós/társasági típus meg azt és annyit szoktam inni amit már megszoktam.
Hát ezek után még inkább maradok a megszokottnál mert azzal még nem volt nagyobb gondom.[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz rumkola #111391 üzenetére
rumkólát mi "decirum, 2 kóla" aránnyal nyomattuk anno ...meg volt olyan baleset is fiatal koromban, hogy kunszenten egyszer 2deci rumot kikértem tisztán és alig akarta kiadni a csapos ...fogadás volt, lenyomtam húzóra... köv kocsma előtt meg haver poénkodott, hogy "még 1 deci rum húzóra? én állom" ...az is lement egyebek mellett és ezzel megvolt az alapozás ...annyira nem is b@sztam be aznap este (mondjuk vicces volt első helyen, amikor mentem az asztalhoz, kezemben kólás pohárba kiöntve a 2deci rum... haverék ismerőse meg ott szülinapozott 3cent+kísérő kombóval... én meg letoltam egyben a 2deci rumot kísérő nélkül ...azt azért hozzáteszem, hogy ez ilyen 40fok körüli ócska rum volt... portorico-val, vagy stroh/spitz rummal már lettek volna bajok)
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
válasz faragojof #111388 üzenetére
Grat!
Csak sikerült még így Season vége előtt.Én inkább boros 'fröccsös' vagyok de most pont 0% alkohol heteket tartok azt nem ihatok.
(#111379) Mart10000
Nekem nagyon úgy néz ki, hogy PoJ Monkot fogok köv Seasonbe játszani de azért még megvárom a végső patch notet/blogot DH miatt.Egyszerű és elég erős/kényelmes build és nem akarok túl sokat foglalkozni köv Seasonnel.
Vicces amúgy mert játék kezdete óta soha nem szerettem a Tempest Rusht mint skillt de ezzel a szettel meg Flurry rúnával poén játszani.[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz faragojof #111388 üzenetére
egs... én is győzelmisörözök, mert elértük a szombatot ...vettem kóstolónak ilyen borsodi hoppy-t, mert elsőre happy-nek olvastam a boltban: aggódtam utána, amikor rájöttem, hogy miféle, mert az ilyen agyonkómlózott söröktől utálom, ha fél napig fenyőszagút böfögök, de ebben eltalálták az arányt... nem olyan brutálisan komlós... iható
-
-
reelc
veterán
Igazad van.
Direkt nem írtam azon egyszerű elv mentén, hogy igaz a Nintendonak is megvannak a generációi, ez természetes (most nem fogom leGooglezni, hányadik asztali vagy hordozható Nintendo gép ) , de ugye ha azt olvasod, hogy "nextgen", akkor a következő Box vagy PS masinára szokták érteni. Sőt mindkettőre, mert elég közel szoktak debütálni egymáshoz képest.Írtad korábban is, hogy jó port, nagy siker és nyilván jópár konzolt is adtak el vele.
Ezért is írtam fentebb, hogy végülis lehetne rá esély, mert ha idén kiadnák, idén és jövőre is szépen vennék a next PS és Boxra de ehhez ugye tuningolniuk kellene, hogy legyen különbség a mostanihoz képest.
De ez nem valószínű, mert ugye készül a ki tudja mikor debütáló új rész.
Azt gondolom valamikor 2022-ben, és nem az elején. -
Edge
veterán
válasz reelc #111383 üzenetére
Tudom hogy nem véletlen nem írtad, hisz nintendo switch-ből nem jön még új gen, csak ehhez hozzátenném hogy azzal a kiadással is nagyot kaszálhattak, sőt mai napig ha akciózzák akkor a havi top 15 download-ba bele-bele csöppen és ez csak az eshop a fizikai kiadványokról nem is beszélve.
btw nem véletlen, nagyon jó port lett.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
reelc
veterán
Remélem a Blizzard elgondolkodik azon, hogy PS5-re és és Xbox Series X-re is jöhetne a Diablo III. Így nem a GTA V lenne az egyetlen nagyágyú, ami 3 konzolgenen is jelen lenne. Mert: PS5-re és Xbox Series X-re is megjelenik a Gran Theft Auto V
Amúgy egyik dolog sem érdekel, csak eszembe jutott, hogy van itt pár ember, aki nem egy konzolgenre megvette már a Diablo 3-at, esetleg mellé PC-re is. Mind új acc. és újrakezdés.
Ha nem jön ki a Diablo 3 az új konzolokra annak csak az lehet az oka, hogy dolgozni is kellene rajta, hogy megfeleljen specifikációknak. Pedig valamennyit még kaszálnának a majd érkező Diablo IV előtt.
-
Daelion
őstag
válasz reelc #111377 üzenetére
Tal setes Wizardra voltak még ötletek vele mert ugye az több elemental alapú meteort dobál és normál esetben csak 1-re tudsz elementalt stackelni. 'ez Fire szokott lenni a régi meteor channel buildel'
Csak ott meg már maga a build annyira régi/elavult, hogy már ez se fogja sokkal erősebb szintre hozni.
Van/volt topik US fórumon ahol erről agyaltak, hogy mit lehetne kezdeni az új SoJ-al de túl sokra ott se mentek vele.
Wudijo is aszonta, hogy kéne még valami extra a ringre hogy tényleges alternatíva legyen több karira/buildre is.
-
reelc
veterán
válasz Daelion #111376 üzenetére
Ha helyezkedős karid van, akkor néha van Oculus ring effekt is.
Az új SoJ gondolom olyan karinak lenne jó, amelyik nem egyféle elemental dmg-re van kihegyezve.
Gindolom az UE DH-nak még mindig az F+R, pedig a SoJon ott a Discipline, az Elite dmg, meg most az elemental... tényleg esetleg Shadownak az Elite dmg miatt?[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
válasz mephi666 #111375 üzenetére
Ezt a PoJ/Tempest Rush Monk verziót láttam, hogy használta valaki meg említették azt azért is próbáltam ki. 'PTR NS LB-n van egy Monk GR 122-vel ezzel a SoJ variánsal'
2 fegyveren is lehet +% Light dmgt stackelni azt így folyamatos ~90-100% ele bónusz van 'mennyire jó rolljaid vannak' ami azért már annyira nem rossz még ha áldozatot is kell hozni érte. 'kiesik egy másik Ring ugye'
Az mondjuk kérdéses, hogy jobb e ha folyamatos ~100% van vagy az időnkénti bónusz amit a CoE ad.
Ezt jóval tovább kéne tesztelnem mert csak pár GR runt mentem gyors megnézni.
Kényelmesebb az biztos mert nem kell azt figyelni, hogy mikor van Cold részen a CoE és akkor robbantani a Flurryt.CoE+SoJt együtt nem próbáltam runba csak azt néztem meg, hogy össze e adja a bónuszt.
Az a gond, hogy vagy Unity vagy Zodiac ring esik ki és HC-ba már nem merném felrakni a CoE-t ebben az esetben.Én van, hogy ilyen miatt nem tudok aludni mert ezeken a baromságokon agyalok még este is hogy milyen buildeket lehetne összerakni 'és nem csak D3-ba'.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Daelion #111374 üzenetére
ja, de ha összerakod a képen látható +93%-ot, akkor alapból ketyeg minden ennyin, a coe meg tehet még rá időszakosan +200-at, amivel a 293% már nem rossz...
nem vagyok egy kreatív ember és nincs is sok időm saját fejből buildet fejleszteni, de lehet hogy talál pár profi olyat, amiben jól működik mindenesetre nem olyan kacat már a soj, mint amilyen sokáig volt
-
Daelion
őstag
válasz mephi666 #111373 üzenetére
Folyamatos 200% Elemental bónusz, hát lehet kicsit 'túlzás' lett volna.
Jelenleg van valami bugja SoJnak elvileg.
PTR bug report részlegen valaki jelentette, hogy Wizardon sikerült snapshotolnia az átmeneti elemental dmg-t amit a Black Hole rúna ad egész addig amíg nem vált Rift szintet vagy használ HP potit.Sok hasznát elvileg nem találták ennek az 'új' Sojnak, pár builden lehet valamennyire használni azt kb annyi.
-
-
Daelion
őstag
válasz Sztovicska #111371 üzenetére
Új Legendary effekt ami van Sojon ami 1 szintre hozza az elementál DMG-t ami a karin van a cuccokon.
Kb így:93% Lightning volt ezen a karin és így minden másik elemental is annyi lett. 'Pont most tesztelgettem egyik nap egy ilyen buildet'
Gondolom abban 'reménykedett', hogy a +200% amit CoE ad váltakozva az is ide adódik de nem mert a CoE az nem statikus bónusz és a SoJ csak arra működik.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
-
-
dante3
addikt
válasz mephi666 #111362 üzenetére
Mi is kintről, csak az Aliról rendeljük a lányom legóit, hihetetlen sokat lehet spórolni. Ami itthon 30k, az ott 10-12k, és sosem csalódtunk, minden darabja megvolt mindnek, megépítési segédlettel együtt, egyedül gyári doboz nincs hozzá. Puzzlevel a szüleimet boldogítom, tavaly előtt 2000, tavaly 3000-est kaptak karácsonyra , nyugdíjasok, ráérnek .
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
mephi666
nagyúr
válasz dante3 #111361 üzenetére
abszolút nem, csak gyerek mellett rákaptunk mindhárman a lego-ra, nekem meg kb 30éve álmom volt mindig a technic, csak soha nem volt... ez igaz, hogy csak kínai másolat, de kb egy 100assal olcsóbb, mint az eredeti (amit évek óta nézegetek), videók alapján meg minőségben teljesen vállalható és szórakoztató a megépítése kikapcsolnak az ilyen szöszölős dolgok: kb 10éve fogadásból 5ezres babel puzzle-t raktam... (alig 3 hónap alatt, fogadásból... nyertem a keretezést meg egy üveg whiskey-t) ezzel is elleszek most pár napig fiunkkal kb 350db-os sima lego-t 30-40perc alatt összerakunk... ez majdnem 3000db lesz
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz dante3 #111359 üzenetére
mondom én, hogy júli3 lesz az szülinapra új season... csak az a "baj", hogy ha minden jól megy, jönni fog akkorra egy lepin20001 ajándékba és azt se fogom tudni, hogy mit csináljak ...csak a sör biztos
ui: na, csak rá kellett néznem... úgy fest átjött a csomag a vámon, pedig már kezdtem aggódni, hogy perkálni kell
[ Szerkesztve ]
-
-
reelc
veterán
Season 20 is coming to a close. Below are the times on when Season 20 will end for each region.
North America - June 21 at 5pm PDT
Europe - June 21 at 5pm CET
Asia - June 21 at 5pm KST
Forrás. -
reelc
veterán
válasz SQX_Barto #111353 üzenetére
Van itt sok "öreg róka", én is. Hátha érdekel valakit.
Kijött egy kis "fiatalító kúra": Command & Conquer™ Remastered Collection.
Reklámvideó, na ez sokakat megvehetett.
Akit érdekel olvassa el mi változott. Ez remaster, nem remake, szóval pl. az AI-hoz nem nyúltak, a régi hibák megvannak benne - direkt, mert különben kapták volna az ívet, hogy miért nem olyan, mint volt. Bevoltak vonva fanok, tanácsokat adtak, stb.
Ez egyébként érdekes kérdés lesz a Diablo 2 remasternél, ha létezik: milyen határokat lépnek át és milyeneket nem?
Annak idején elég nagy versenyben volt egymással a Blizzard és a Westwood Studios RTS tekintetében, a versengésük fektette le az alapjait a műfajnak, és csiszolt is rajta.[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
válasz kecsawi #111351 üzenetére
Csöndben figyelem, hogy mi történik a PTR-en mert van bőven gond a S21 Season Theme-el. 'kb jobb lenne ha kukáznák az egész ötletet'
Ezt leszámítva várom a köv Seasont, addig pihen a játék és mint ahogy reelc is írta más játékok mennek inkább. 'Metro Exodus mostanság'
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
-
kecsawi
senior tag
Mi történt? Sehol senki? Mindenki játszik? Mindjárt megnézem a karakterem...
-
Mart10000
aktív tag
Annyit mondhatok, hogy a Monk Inna's Mantra set nekem nem vált be.
Töröltem is a lementett buildet és raktam be helyette másikat. T16-on teljesen súlytalan vagy rosszul használtam, de mivel odaírták, hogy support valószínű nem solora lett szánva. -
mephi666
nagyúr
válasz deadelon #111345 üzenetére
én azt a dizájnt rühellem, amilyenhez a5-ben a realmwalker szokott portált nyitni... szűk kis utak, f@sz alakú zsákutcák ...dh-nak mondjuk a nagy nyílt terepek fekszenek igazán
-
deadelon
aktív tag
Nem értem ,hogy gr riftnél mostanában minden 2 ik pályának ugyanazt a szar zárt undorító pályát adja tele szobákkal kevés ellenféllel ,szinte mindig kilépek .Ezek a kretének miért nem ezen változtatnak?
Nagy keleti bölcsesség:Több repülőgép van a vízben mint amennyi tengeralattjáró az égben
-
SQX_Barto
addikt
-
SQX_Barto
addikt
Na, most mar lehet soloban is supportolni...
[link]
Persze, egyreszt nem fejezte be idore, masreszt Area damot kivettek belole, szoval mukodni sem fog[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Daelion
őstag
válasz Daelion #111337 üzenetére
Úgy néz ki, hogy a Dawn+Ballista karin és offhand a cubeba+Focus+Restraint+Flavor lesz a nekem való verzió. 'így már a Hatred gond sem vészes Dark Heart rúnával'
Ez még talán HC-ba is jó lesz,110 lement vele 9 perc alatt 3 darab Augmentel P1600-on.Ahogy elnézem van pár verzió amit tesztelgetnek az emberek, még talán 1-2 van amit ki fogok próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Közben tesztelgettem kicsit a módosított DH szetet,egész vállalható lett így.
Nem annyira akadozós a játékmenete illetve alig 12k Dex-el 'semmi augment' levitte GR 105-öt 10 perc alatt első próbára.
Endless Walk+CoE+Elusive Devour arrow verziót próbáltam.Bár az elég érdekes, hogy legtöbben Dark Heart-ot hasznlnak Vengeancen de nekem Seethe nélkül állandóan Hatred gondok vannak és nem megy rendesen a Strafe. 'úgy meg nem poén szerintem'.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mart10000
aktív tag
válasz Peppo #111306 üzenetére
Rámentem a paragon növelésre hátha. Megnézem a javasolt változtatásokkal is.
Monk esetén határeset, mert GR függő és nem jött olyan, ami könnyebb lenne. Elit ellen vagy-vagy-ra jön ki képességétől függően.Ezt jegyzetelni kéne. Armor nem hiszem, hogy akkora előnyt jelentene, amit ne lehetne cserélni. Ha ezen kívül minden itemen cserélem az armort másra lehet többet nyerek vele.
Ezt lehet nevezni a lentebb leírt nerfelésnek?[ Szerkesztve ]
-
Peppo
őstag
válasz persil #111320 üzenetére
Ebben sajnos van igazság. Rengeteg fejlesztő fut a top playerek/streamerek után, és az ő vágyaik szerint alakítja a játékokat, miközben a játékosok 99%-a sosem jut el arra a szintre, mert sem a képessége, sem ideje nincs rá. De a streamer változást követel, és Pistike, aki nézi a streamet, szintén változást követel, mert a nagy streameristen azt mondta, hogy az kell. Aztán jön a változás, és Pistike nem érti, mi van. A nagy ember azt mondta, ez így jó lesz, mi lehet akkor a baj?
-
Daelion
őstag
válasz persil #111323 üzenetére
Ettől a balanszoljunk a játékos bázis felső pár %-tól én is agybajt tudok kapni.
Tapasztaltam eleget amikor MMO-t játszottam.Egyik MMO amit ~1 évig játszottam nagyrészt ez miatt halt ki és 2 évvel a nyitás után le is kapcsolták a szervereket mert nem játszott már vele senki 'milyen meglepő'.
Na nem mintha nem figyelmeztették volna a csapatot a fórumon, hogy nagyon rossz irányba megy a játék mert a casual playerek kb el vannak lehetetlenítve end game szinten.
Pont leszarták meg jöttek a nagy prók/pay2win emberektől a beszólogatások, hogy 'git gud' meg a többi tipikus értelmiség azt kinek lett igaza a végén. 'az ilyeneket meg én bannolnám sorba kifele'Ezt a játékot azóta újra nyitották Steamen tavaly év vége fele egy másik kliens verzióval de a fene bízik már bennük.
D3-ba is bírom,amikor valami elvetemült lehoz magas GR-t ilyen 10000 Paragonnal PTR-en azt megy a morgás a fórumon, hogy ez bizony OP. 'ez miatt szóltak már le Streamert, hogy ne csináljon magas GR pusht mert miatta fog Béizzard nerfelni még a végén'
WW Rend körül is mekkora felfordulás volt egy ideig ott US fórumon.
Első körben azért mert túl OP aztán azért mert Blizz agyon nerfelte és fellázadtak a Barbár playerek és ennek az eredménye lett a mostani % a Rend belten.[ Szerkesztve ]
-
dante3
addikt
válasz proci985 #111327 üzenetére
Egyszer próbáltam én is shi-mizu lon fok-ot, mondanom sem kell, hogy nem ment! Persze én csak casual player vagyok. Ha jól rémlik kevés volt a cd, nem tudtam időben használni a Smoke screent, meg talán hatred problémáim is voltak, bár már jó pár szezonnal ezelőtt próbáltam.
-
persil
nagyúr
válasz faragojof #111329 üzenetére
"nem is értem"
Errol beszelek. :)
Nem "megerteni" kell es nem is az en problemam. De zarjuk is le. :)"A kedvencem a petesWD, HelltoothGarg."
Nekem is. Meg ot szoktam gyorsan atalakitani, amikor csirkezni akarok. :)[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
faragojof
őstag
válasz persil #111326 üzenetére
Más szemszögből nézzük a játékot. Számomra a nerf csak annyi, hogy tízzel kevesebb a GR. Csak hogy én azon a szinten soha nem fogok játszani. Így nem is értem meg a problémád.
A kedvencem a petesWD, HelltoothGarg. Nem tudok vele játszani, mert a petek szó szerint köcsögök! Ill. csak alacsony szinten, magas GR-ben már idegesítő. Ugyan úgy, mint most a MunduSpirit. Ha egyedül marad a Guardiannal, megette a fene.
"Formicate Under Command of the King,,
-
proci985
MODERÁTOR
válasz MegalodonS #111322 üzenetére
ja ezzel egyetertek, WD tok folosleges volt nerfelni. persze, tudott jo grt menni, meg volt olyan is, ahol kb semennyire nem mukodott.
persil: ezt vagom, wudijobol meg nem szabad nagyon kiindulni, anno DHnal visszatero poen volt, hogy ja, top tier, csak eppen van 10-20 ember aki tud a shi-mizu lon fokkal jatszani, egyebkent meg a DHnak van 15 tier hatranya.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
persil
nagyúr
válasz faragojof #111324 üzenetére
Nem ertetted vagy, felreertetted, amit irtam.
En is average joe vagyok es 1000-bol 990 masik jatekos is az. Arrol van szo, hogy legtobbszor olyan dolgok miatt nerfelnek egy komplett kasztot, amit te, en es a legtobben soha az eletben latni sem fogunk. De megis "kapsz" a nerfbol es azt tapasztalod, hogy szarabb lett a kedvenc karid.
Nerfelni akkor kell, ha az egyik karakter egy utessel megoli a boss-t, a masik meg feloraig pufoli.(szandekosan szelsoseges pelda)
Ezek viszont azok az esetek, amikor egy pro ket tizeddel jobb eredmenyt fut a legnehezebb kontenten es ezert op-nak hivja stream-ben az adott karit, amit a foldig nerfelnek.
Te meg csak annyit veszel eszre, hogy eddig jol tudtal jatszani, aztan hirtelen az elso goblin feldarabol.[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
válasz persil #111323 üzenetére
Én "AverageJo27" vagyok. És élvezem a játékot.
Ha balancolásnál a top játékos jelzésére nerfelnek, az úgy gondolom azért van, mert neki top játékosként ezt jelezni kell.
Én meg nem szeretnék egy rossz programkód miatt ott lenni a topban.
Ha megnézem a játékkal töltött idejüket, kell is!, hogy top játékosok legyenek.
Sajnos be kell látnom, hogy ennyi játék idővel belőlem soha nem lesz kiemelkedően jó játékos.
Meg persze az egyéb tényezők.
"Formicate Under Command of the King,,
-
persil
nagyúr
válasz proci985 #111321 üzenetére
Ennek a balance-hoz az eg vilagon semmi koze.
Kepzeljunk el egy kepzeletbeli jatekot. Mondjuk, hogy en vagyok KillerDealer365, az ismert streamer, top 1 jatekos.
2 het alatt, 14x24 ora jatek utan rajovok, hogy ha ezt a szettet, azzal a skillel hasznalom, erre a kepessegre adok ket ezreleket, azon a targyon kiporgetem azt a tulajdonsagot, es innen megyek, arra az ellensegre, ebbol a szogbol... Akkor 50 milliard sebzest tudok leadni 1 sec alatt. Majd elkezdem mondani hangosan a videoimban, hogy ez bitang op, nerfelni kell.
Ekozben te, AverageJo27 csak siman szeretned elvezni a jatekot, de a kovi patch-ben azt veszed eszre, hogy az egyebkent jo kis karaktered fele annyit sebez. Egy olyan "exploit" miatt, aminek velhetoen soha az eletben meg csak a kozelebe sem kerulsz.Na most a fenti peldaban helyettesitsd a "helyemre" a top streamer-eket(~5%) "magad helyere" pedig minket, halando jatekosokat(~95%).
Erted mire gondolok. Es sajnos baromi gyakran igy tortenik egy nerf. Ezert irtam, hogy ha rajtam mulna, akkor a fejlesztok helyeben a legkisebb mertekben sem adnek a top jatekosok rinyalasaira, mert lehet, hogy az egesz jateknak egy aprocska szelete miatt tobb ezer/tizezer/szazezer jatekos karakteret/szettjet/build-jet teszik hasznalhatatlanna. Azert, mert wudijo 3 szal csirketollban is megcsinalja a komplett act 5-ot 2 perc alatt torment 50-en.
-
MegalodonS
őstag
válasz proci985 #111321 üzenetére
A balance nehez de,most olyan embereket nezunk, akinek farmoljak a bounty cuccokat,van allando csapata(lehet tobb szereplos(pitti mondta) persil-nek nagyon is igaza van!!Ne egy top jatekos sirjon mert nem tudja lehozni a Monk-WD uj settel a GR150-et !!Itt a wd-t nem kellett volna nerfelni rogton az elso szezon utan,erthetetlen ami tortenik a Blizzardnal,de nem csak itt erzodik ,hogy baj van a balance dolgokkal,hanem a WOW-ban is es az uj kiegben is.Olyanokat valtoztatnak,amit az emberek sirnak-akarnak.Most ha 2 millio beszolna a wd miatt visszahoznak a normal allapotot!!!Ami mindig kerdeses miert nem nerfelik a zBarbart, na azzal lehetne kicsit osszezavarni a dolgokat!!Egybol mas lenne a ''META'' vagy jatszhatatlan a Diablo??
-
proci985
MODERÁTOR
válasz dante3 #111319 üzenetére
na, talan meg a vegen nem instant kuka lesz az uj DH set.
persil: balance nehez.
en pl Borderlands 3nal ereztem azt, hogy ugy, hogy nincs leaderboard konnyu arrol beszelni, hogy mit mennyire egyszeruen tudnak megoldani. avagy ezzel halhatatlan lesz a kari... ja, kb mint a regi jo classicos zDPS barb, ami kb patthelyzetbe kerult az ellenfelekkel amig el nem jott az enrage... aztan neha utana is.
meg ja, van ultimate bosskiller is, csak eppen ameddig cooldownon van a skill (ld meg a regi lightning tal+vyr buildek az archonok kozott) addig kb az ellenfelek lehellete osszecsukja a karit.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
persil
nagyúr
Igazabol ezekben a jatekokban az ilyen streamer-eknek soha semmit nem kellene felfedezniuk. De az ilyen kiszivarogtatott min-max buildek miatt is bannolnam oket egy orok eletre a kiado/fejleszto osszes letezo jatekatol.
Csak gondoljunk bele, hogy az esetek 95%-ban a teljes jatekosbazis csucsan levo nagyon max 1-2% top jatekos hangoskodasa miatt nerfelnek szarra olyan dolgokat is, amiket az osszes jatekos kenytelen beszopni.
Otmillio peldat tudna mindenki mondani, biztos vagyok benne.Mindig a hangoskodo kisebbseg miatt vagnak tonkre dolgokat az "online" hack&slash/mmo/mmorpg mufaju jatekokban.
Eso-ban is megy most a rinyalas a vma fegyverek es a cp rendszer miatt. Hat hulljon ki a foguk, huzzanak el akkor a francba, ha nem tetszik, lehet massal jatszani, legalabb szellosebbek lesznek a szerverek es kevesebb lesz a lag.[ Szerkesztve ]
-
dante3
addikt
Frissült a PTR, piros színnel a változás: [link]
-
Daelion
őstag
válasz reelc #111315 üzenetére
Igen ezt én már megjátszottam D2-be egy párszor offline modba.
Volt, hogy direkt 1.07 vagy 1.09 alapú modot játszottam mert azt tetszett '1.07 javazon az überel mindent,még a fury grafika is jobb mint utána'Tény is való, hogy Vanilla D3 elég kellemetlen volt de 1-2 dolog nekem hiányzik így mostanság.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
tényleg, lehet nem mondok újat, de a soj+coe kombót próbáltátok már? konstans +200%ot ad minden elemire?
-
reelc
veterán
válasz Daelion #111314 üzenetére
Ha szigorúan a megvalósíthatóságon keresztül indulunk el, a Diablo 2-ben meglehet oldani.
Szerintem csak ott, más játékban nem is, mert ugye a Steamen és GOGon lévők is frissülnek az új patchekre.
Letöltöd Battlenetről a játékot, és van olyan mod, amivel induláskor beállítod milyen verzió fusson.
Természetesen ez azzal jár, hogy nem fogsz Battlenetezni, csak offline, szólóban saját szórakozásra működik. Ez így nem csalás, mert nem szerveren vagy, nem ártasz az LB-nek sem, és az eredeti játékod fut. Nem botozás, te melózol ugyanúgy.
Úgyhogy az elődben megvalósítható a "perverziód".
Bocs, ha már tudtad, ez így erről a dologról jutott az eszembe.Meg ugye ez az igény generálta a WoW Classicot is, ami nem tudom most mennyire népszerű, de induláskor nagy durranás volt.
Igaz én már a RoS után jöttem, szóval nem lenne meg a nosztalgia faktor, de azok alapján amiket írtatok, nem is vágyom a régi változatra.
Ha szenvedni szeretnék, akkor a Grim Dawnban csinálnám meg azt, hogy lvl100-ig felvett class nélkül HC-n. Garantált "szórakozás" .[ Szerkesztve ]
-
dante3
addikt
válasz deadelon #111312 üzenetére
Vannak ilyen anomáliák, ptr előtt pár nappal húztam egy Necrot 70-re, még rá is pakoltam egy Inarius setet, tutira megvolt. Csak PTR-en akartam kipróbálni az új necro setet. Elindult a teszt ,és a karakterem 54-es szinten volt... Nem nagy dolog tudom, de ugyanígy eltűnhet bárkinek egy esetleges begyűjtött fullos primal cucc pl.
Más: Nem semmi sebzések mennek be Wudijo új videójában: [5:31-nél érdemes figyelni]
[ Szerkesztve ]
-
deadelon
aktív tag
Ma 4 en csináltunk egy 144-es gr riftet, most ennek kéne szerepelnie prof-ban a records alatt. Viszont ott csak a régebbi 140 es van.Ellenben az obelisknél simán nyithatom a145-öt,tehát remélem nem álmodtam.
A profilomból ez valószínűleg elveszett?Vagy mi van ilyenkor?[ Szerkesztve ]
Nagy keleti bölcsesség:Több repülőgép van a vízben mint amennyi tengeralattjáró az égben
-
-
savior
őstag
válasz reelc #111309 üzenetére
Amikor kijött, akkor megvettem d3-at, és később a kiegészitőjét, csak hülye voltam és elcseréltem egy másik játékra pár évvel ezelőtt. Nem akarom megint megvenni, ezért kerestem ingyenes alternativát. Gondoltam megkérdezem hátha tolja ott rajtam kivül más magyar is.
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
savior
őstag
Diablo 3 Reflection privát szerveren játszik valaki?
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
Daelion
őstag
válasz Mart10000 #111304 üzenetére
Így gyors ránézésre amiket át tudnál pörgetni mysticnél:
Helm: All res vagy LoH =>Crit hit chance 'Ideális az Dex+CHC+Impale DMG lenne de ez is megteszi'
Shoulder: Spike trap =>Dex vagy akár Area DMG 'bár lehet jobb lenne egy másikat krafolni jobb alap statokkal'
Chest: Spike trap=> Reduce damage from elites vagy life % ha nagyon kevés van.
Compass Rose: Movement speed => Crit hit DMG
Travelers Pledge: Vita=> Crit hit chance
Beltet cseréld Chains of Shadow-ra
Pants: Armor =>Vita
Gloves: Resource reduction => Crit hit DMG
Boots: Chakram DMD => Impale DMG
Bracer: Light DMG => Cold DMG 'de jobb lenne egy Cold+dex+vita+crit hit chance statos'
Holy point shot: Fire DMG => Cold DMGFegyveren meg a Vitát lehetne rollolni pl +10% DMG/Area DMG/Cooldown-ra.
Úgy kb ennyi de most nem léptem be játékba megnézni biztosra.
[ Szerkesztve ]
-
Peppo
őstag
válasz Mart10000 #111304 üzenetére
Sem a vault sem a shadow power nem fogyaszt disciplinet-ha jól irányítod a karit. Eleve a shadow powert egyszer felrakod, aztán többször nem kell, mert a set bónusz miatt nem fogy el. A vault meg ingyen van, ha közben azért megbökdösöl egy-egy dögöt.
A cuccaid nagy része teljesen jó. És pörgetéssel még jobbá tudnád tenni őket. A köveid rendben vannak, ez a DH a cuccai alapján simán elbírna egy 100-as gr-t. Az irányítással lesz probléma. A Shadow DH nem nehéz, de rá kell érezni. Egyébként, ahogy fentebb is írták, az Aughild egyelőre nem is kellene, inkább shadow vállas, strongarm bracer, és elusive ring. Akkor jobban fogod bírni a strapát, a sebzésed meg azzal is meglesz bőven.
-
-
Mart10000
aktív tag
válasz DjDanee87 #111296 üzenetére
Itt a profil. Legtöbbet az Unhallowed setes szokott lenni. Sikerült egy 200% sebzést okozó Yang's Recurve íjat farmolni. Solo GR 95 is megy már vele.
(#111298) chopin42, (#111300) rumkola
Az Augchildet a bónusza miatt ajánlhatta az oldal. Soloban úgy vagyok, hogy a nobokat is elintézem, mert idővel túl sok gyűlik körém és zavaróak tudnak lenni az elitek ellen. Unhallowed settel könnyebb manőverezni. Shadownak hamar merül a discipline a vault és shadow power által. A visszatöltése lassabb.
-
mephi666
nagyúr
válasz rumkola #111300 üzenetére
kipróbáltam pár napja, de ez a bukfencmatyi játékstílus nem jön be ...inkább alacsonyabb gr, de boruljon a fél pálya 1 multishotra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest