Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz chopin42 #108398 üzenetére
Szerintem azt se tudják már mi az a nerf. "Buffolo" Bill most a D3 részlegen a főnök egy ideje, a nerf featuret már nem ismeri az a pár új ember aki ott dolgozik.
Mielőtt mondaná bárki is, PTR-ről élesbe nerf nem igazi nerf. Mert nem vettek el tőled semmit, főleg ha nem is PTRezel. Az éles számít.[ Szerkesztve ]
-
-
shotika
őstag
válasz reelc #108395 üzenetére
Echoing Fury
New Legendary Power: Slaying enemies engulfs the wielder into a Frenzy. (Killing enemies increases your attack speed by 15% and movement speed by 5%. This effect stacks up to 5 times)- LoN WD-vel és WW barbbal teszteltem, mindkettő hatásosabbnak tűnt vele. LoN HOTA is érdekes lehet.
Stone Gauntlets
New Legendary Power: Getting attacked will slowly turn you to stone... (You gain 50% more armor, but your movement speed is reduced by 15% and attack speed is reduced by 20%. This effect stacks up to 5 times)- Egyelőre nem tudom milyen buildbe illhet bele, mondjuk valami keveset, de nagyot csapó karihoz, viszont nerf része annyira masszív, hogy kb állva halad a karakter...
Flavor of Time
New Legendary Power: Pylon effects last twice as long.
The Executioner
New Legendary Power: Attacks will slay enemies with less than (5-10%) health.- ezt a kettőt nem próbáltam, mondjuk az amu adja magát, de nem hiszem, hogy túl érdekes lenne.
Squirt's Necklace
New Legendary Power: While not taking damage, your damage is increased by up to 100% and damage taken is increased by up to 50%.- úgy érzem, megvan az egyik legbrutálisabb új amu, Multihsot DH vagy a harangos Monk szárnyra kapott tőle (nem mintha eddig nagyon gyengék lettek volna...), meg gondolom biztos lehet rá más karival is építeni. Én még a pajzsdobálós Crusával próbáltam, macerás de megéri.
Messerschmidt's Reaver
New Legendary Power: Reduce the remaining cooldown of one of your skills by 1 second when you slay an enemy.- Ilyesmi már rég hiányzott, először WW barbbal teszteltem, de nem adott annyi pluszt, mint az Echoing Fury bár egy átkalibrált változata talán ütőképes lehet.
Mortick's Brace
New Legendary Item: Wrath of the Berserker gains the effect of every rune.- na ennek különösen örülök, minf a HOTA, mind a WW barbom elég masszív buffot kapott vele sebzésben és védelemben is.
Spite
Note: This item can be crafted from the Blacksmith and is not a normal loot drop
New Legendary Power: Non-cleaving Gargantuans gain the cleave and chilling effects of the Humongoid rune.- Szerencsére megvolt még a Gargás WD-m, de csak pár kört teszteltem posion és fire ágon, illetve társítottam még az Echoing Furyval is, így már elég gyorsan daráltak a buta dögök.
Legacy of Dreams
New Legendary Gem:
While you have no set bonuses equipped, every Legendary item you have equipped increases your damage dealt by 3.75% and reduces your damage taken by 2%. (Max level 99)
Rank 25: This bonus is doubled for Ancient items.- Bneten már kiszámolták, 99-es szinten a Gem egyenértékű lesz a LoN buffal. Jó ötlet ez a kavics. Először azt hittem, működik a LoN gyűrűkkel is, de az úgy már túl brutál lenne
Összegezve, egész jók az új cuccok, de elég soványka egyelőre ez a lista.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
-
reelc
veterán
válasz reelc #108394 üzenetére
Vannak benne jó ötletek.
Emellett díjazom, hogy eddig használhatatlan cuccok kaptak leg tulajdonságot.
Korábban írtam, hogy sok a felesleges loot, és csinálhatnának valamit.
Még a végén lehet szezonozok majd 1 hetet. Pedig rezgett a léc.(#108396) SQX_Barto: Na azt nem sokáig fogja használni az ember.
Inkább a: Flavor of Time
Squirt's Necklace
Legacy of Dreams gem lehet érdekes.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
-
-
reelc
veterán
válasz philoxenia #108390 üzenetére
Csak ez nem szempont annak, aki lehet el sem kezdi újra a játékot, mert tudja, hogy nem nagyon lesz ideje.
Azért említettem csak pl. a ládahelyet, kozmetikát, stb. ami megmarad szezon után is, szezonbuffot nem.
Akkor inkább NS, ha ragaszkodik a játékhoz, és akkor semmi sem sürgeti, cserébe lemond minden szezonos dologról.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Whysperer #108387 üzenetére
Úgy gondolom az MMO-k mellett talán ez a műfaj a legidőigényesebb.
Ha annyira kevés időm lenne, akkor vagy más műfajban keresnék szórakozást, vagy - maradva az ARPG-knél - olyat keresnék amiben nincs szezon vagy hasonló, és teljes mértékben lehet egyedül boldogulni. Ha 1 hétig nem tudsz játszani, akkor sincs semmi gond, se lemaradás.[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz Thrawn #108385 üzenetére
Előbb cask töltötte az oldalt nem jött be de visszajöttem az irodába . most már betöltötte és látom igen. köszi köszi.
Elemental: Értelek Én. nem tudok annyit játszani mint régen és keresni akartam valami olyat amivel le tudok ülni 1-2 órát,de akkor id esem lesz az elég
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz Thrawn #108383 üzenetére
Thrawn ez a lényege. Így értem már. Köszi ,hogy van egy tanking stb. köszi köszi. Szóval ez inkább SOLO game. De talán utban lévő kisbaba mellett ezek a játékok sokkal vállalhatóak mint a multis játékok ahova sok idő kell stb.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
reelc
veterán
válasz Whysperer #108381 üzenetére
Fentebb ezt írtam a miértre, idézem:
"Mi értelme?
Kinek mi?
Megszokásból pár nap játék, amíg beszerzi az ember a kozmetikákat és a + ládahelyet? Utána 3 hónap pihi.
Van akinek ugyanez, csak megy vissza NS-be.
Van aki az LB-re hajt, szezonban van még esélye, mert nem lehet megküzdeni az NS-es P3000-4500+os emberekkel az LB tetején."
Stb.Az, hogy mi az értelme, egyéni, kit mi hajt?
Én többezer óra után megszokásból nyomok egy szezonkezdést, ami max. 1-1,5 hét, közben segítek ismerősöknek is, és utána megyek olyan játékhoz, ami szórakoztat. Nekem ennyi lett a D3.
Lassan ezzel a megszokással is felfogok hagyni. -
Whysperer
addikt
válasz reelc #108380 üzenetére
Ezeket értem cask a lényegét nem értem. Szóval mintha mondjuk WOW-ba vag ymás játékba elérem a maxot aztán 90 nap múlva kezdhetem újra. Erre krédeztem ,hogy Annak nem jött még át az érdemi lényeg,hogy miért harcolok valami miatt ,hogy aztán 90 nap múlva nullázódik. kapok valami új skint vagy új spellt vagy így nyílnak meg új pályák?
-
reelc
veterán
válasz Whysperer #108378 üzenetére
Fogalmam sincs hogy van a WoWban.
Szezon = újrakezdés. Általában 90 napos ciklus. Nem kötelező.
A karinak annyi a lényege, hogy rebirth funkcióval át lehet emelni az NS-es karit szezonba. Ez azt jeleni, hogy a neve marad meg, és a beleölt órák na meg a class. Nullázódik a szintje, a cuccok NSben maradnak.
Szezon záráskor a karid visszakerül automatikusan NSbe.
Új szezonnál újra "kinullázhatod" a karit = szezonba küldheted.
HC: mindegy hogy NS vagy szezon, ha meghalt, meghalt. Ha nem, akkor úgy mint nem HC-ben.Bocs, ennél érthetőbben nem tudom, talán más.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz reelc #108377 üzenetére
Értelek csak nekem most ez kínai volt amit írtál sry. nem játszottam vele ezer éve. nem értettem amit írtál. Felhúzok valamit aztán átmegy NS-be meg HC-be season. szóval egy akarkterem sem marad meg csak NS-be amivel nem értem mi az értelme tovább játszani ,ha a seision jön . nem kötözködés csak nem értettem. Felhúzok egy karit és aztán meg újra felhúzok egy karit és aztán meg újra és újra és újra? Mármint értsd Én WOW-ban is egy karival tolom Classic óta. alt lehet van ,de egy main karim van és magához a karihoz kötődöm és nem a többihez. Diablo 2-nél is felhúztam egyet és azzal szórakoztunk. itt meg olyan gyorsan futunk végig ,hogy már azt sem tudom mi van előre 8)
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Whysperer #108376 üzenetére
Nem értem a nagyobb számos kérdésed.
A szezonozást írtam körül.
Kb. 3 havonta új kezdet. A végén minden átmegy NSbe, majd kezdődik az új szezon, szintén 0-ról.Mi értelme?
Kinek mi?
Megszokásból pár nap játék, amíg beszerzi az ember a kozmetikákat és a + ládahelyet? Utána 3 hónap pihi.
Van akinek ugyanez, csak megy vissza NS-be.
Van aki az LB-re hajt, szezonban van még esélye, mert nem lehet megküzdeni az NS-es P3000-4500+os emberekkel az LB tetején.
Stb. -
Whysperer
addikt
válasz reelc #108358 üzenetére
De ennek mi értelme van? hpogy végig viszed lemegy nullára aztán megint végig viszed megint nullára és így tovább . ugyanaz csak nagyobb számokkal?
-
Boonen007
őstag
válasz psycroptic #108374 üzenetére
Akkor jól láttam, köszi!
-
Boonen007
őstag
Most már van a kis gold szedo kis valami meg van egy ami úgy néz ki mint a treasure goblin mindig jon velem. Ennek van haszna?
-
reelc
veterán
válasz psycroptic #108369 üzenetére
Pl. az Adventure módban csak lefele engedi, ha a játékban vagy. Gondolom így van a sztori módban is. A menüben lehet fel és le.
(Ahhoz, hogy megnézzem el is kellene indítanom, de olyat nem teszek egy ideig. )
[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
válasz psycroptic #108369 üzenetére
Este megnézem!
-
Boonen007
őstag
válasz MegalodonS #108365 üzenetére
Ja, már 38-as a karakterem, act2 végén vagyok remelem sikerül végig vinnem mielőtt új season kezdődik.
-
Boonen007
őstag
Na már felhúztam a karakterem Season campingban 22esre. amíg el nem érem Azmodant kicsit uncsi lesz, de ha ez kell a későbbi boldogsághoz..
-
reelc
veterán
válasz Boonen007 #108357 üzenetére
Szezonkezdés: teljesen a 0-ról indul. Minden cuccod, goldod átkerül majd normálba, amikor vége lesz a szezonnak. Semmi nem vész kárba. A Paragon pontok nem egyben, hanem azoknak az XP mennyisége adódik hozzá a nem szezonos accounthoz (mert a Paragon pont acchoz van kötve. Ezt kapod lvl70 fölött, mert az a max. szint). A te esetedben most átkerül egyben a Paragon pont, mert teljesen új játékos vagy, de a későbbiekben, ahogy írtam.
Igen, tudod folytatni.Még a HC van teljesen elkülönülve az SC-től, cuccok, Paragon, minden. Teljesen elvan szeparálva.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz MegalodonS #108355 üzenetére
Az Actinak van pénze CoD + DLC-kből.
Az Acti a főnök.Ugye gondolom nem publikus, mennyit kaptak az alapítók a lelépéskor.
Meg ugye az általad felsorolt összegekben nyilván benne van az a pénz is, amikor eladták a Blizzt. + a részvények. Igaz nem mostanában volt, de gondolom nem fagyizták el.[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
válasz reelc #108354 üzenetére
Azert ha megnezed a harom fo Blizzardos vagyonat Gondolom,a reszvenyesek nagyon megszorongattak oket Nelkuluk remelem, nem a Titanic effektus jon
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
-
Boonen007
őstag
Na jó újra kezdtem seasonban campingban aztán váltok adventurera.
-
reelc
veterán
válasz Boonen007 #108350 üzenetére
Általában 3 hónapra van belőve, de jelentősen eltérhet.
Pár napja volt 2 hónapos a mostani.
A vége előtt kb. 2 héttel szól a Blizzard.Új karinál a Seasont válaszd és az Adventure módot. Persze újrakezdheted a sztorit is, de utána Adventure mód, hogy tudd csinálni a feladatokat.
Itt találod a szezonos feladatokat.
Az alsó sorban vannak a jutalmak.Mondjuk friss játékosként szerintem nyomd végig a sztorit, utána úgysem abban a módban fogsz játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
Mikortól meddig tart egy season? Akkor elkezdem megint. 😀
-
Boonen007
őstag
Igen van Pet 2 is és 2 szárny +egy necro arc kép keret, meg valami zászló a karakter hátára. Adventure módot nem látok, Sessionba, hogy tudok belépni? Sehova sem enged. Expert nehézségi szinten nyomom.
Ja és köszi a segítséget! 🙂
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz TeeBee73 #108343 üzenetére
The Complete List of Diablo 3 Pets and Their Locations
2017-es összefoglaló.Bones - Acquired via Diablo 3: Reaper of Souls Collector's/Deluxe Edition Purchase - Szóval a sima változathoz nem járt, és nem tudom a konzolos a milyen változatot tartalmaz. Viszont tartalmazza a Nekro packot ami ad petet, azért hivatkoztam arra.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz reelc #108341 üzenetére
Még annyi, hogy ha a kiadás amit vettél tartalmazza a Nekrot, akkor kaptál valami petet is. Érdemes bekapcsolni, ha nem tetted, felszedi a goldot, és nem érzed magad annyira egyedül, ennyi haszna van. Nem harcol.
A téma Összefoglalóban találhatsz infókat, linkeket. Igaz jó része már nem aktuális, de vannak használhatóak közte.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Dictator^ #108340 üzenetére
Kiegészíteném, hogy szezonban érdemes menni, mert ott vannak jutalmak feladatokért.
Bármilyen játékmódot lehet egyedül csinálni.
A sztori mód amolyan bevezetés, nem sokat látja az ember később, csak ha akarja.Külön vásárolható skinek nincsenek a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz Boonen007 #108339 üzenetére
A Skineket úgy tudod "unlockolni", hogy megszerzed az aktuális "új" ruhákat (amiből eddig még nem találtál 1 darabot sem).
Amint találsz egy új fehér/legendary/set (zöld) itemet, onnantól azoknak a skinjét át tudod transmogolni az aktuális felszereléseidre.Ha ACT3-ban vagy, az azt jelenti, hogy sztori módot játszol.
Ha az lement, akkor átmehetsz adventure módba (elvileg az is x-boxon), onnan kezdődik a valódi játékÉs különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Boonen007
őstag
Sziasztok!
Egy hete van Xbox One S-em és hétvégétől van meg a Diablo 3 Eternal Collection. Egy Crusaderrel kezdtem el a játékot ami már 41-es szintű és ACT3-nál tartok. A Transmog az korlátozott számban vehető sima játékon belüli pénzért vagy később még tudok venni új skineket? A fő sztori végig tolásához kell majd más játékosok segítsége vagy egyedül is végig lehet?
-
reelc
veterán
Elnézést az OFFért, ha megfáradt valaki kicsit a Diablo 3-ban, de érdekli milyen ARPG-k voltak a Diablo 3 óta, és mik várhatóak a következő 1-2 évben, itt próbáltam összefoglalni. A listához jön még ez is.
Természetesen a következő Diablo cím is a listához tartozik, de sem a név, sem a megjelenési év nem ismert, így a felsorolásban nem szerepelt.
Konkrétan (szokásom szerint) csak az izometrikus nézetű ARPG-kről van szó, régi nevén "Diablo klónok", a komolyabb CRPG-k (Baldur's Gate és társai), vagy külső nézetesek más tészta. Lehet maradt ki, nekem se rémlik minden.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Kiss_R #108334 üzenetére
LoK se rossz, buffolja a shadow powert.
DHnak daggerbol egyebkent annyira nem ritka a primal, nekem termeszetesen a FoKosbol lett mar harom upgrade utan . kb 0,5%os esellyel lesz upgradebol primal anci karlei (ha vegtelen upgradet neznenk, akkor ez 200bol 1 lenne bar a matek a gyakorlatban picit bonyolultabb), tehat 20 forgatasbol kb tiz esetbol atlag egyben lesz egy primal karlei.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
faragojof
őstag
-
Kiss_R
tag
Úgy látszik, kompenzál a játék. Volt 8k+ death breath-em, gondoltam, teszek egy próbát, hogy növeljem kicsit a hatékonyságot. Legyártattam 20 rare daggert, 5. vagy 6. próbára pedig primal Karlei's esett. Forgatás után mindegyik elsődleges stat megfelelő, egyedül a másodlagos lehetne jobb (life after kill helyett freeze on hit mondjuk, de legalább nem exp-t sorsolt).
-
Kiss_R
tag
Fú, amikor a másodlagos karakternek, amit csak a years of war miatt indítottam, esik ki a primal Convention of elements...
Természetesen a 3-ból 2 stat nem passzol a DH-hoz, nehogy használni tudjam azon a karakteren, így azt megnyerte a nekro.
Mondjuk legalább Zoltun kegyes volt, és méltóztatott reforgra beadni egy 637dex, 6%chc és 191% elemental dmg Conventiont, amire kb 15 pörgetésen belül sikerült 50% crit dmg-t is forgatni. Ennek fényében mondjuk még fájóbb az a primal.[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
A primal azért jó, mert legalább nem kell tekergetéssel maxolgatnom MEg hát jó statokkal még egy ancient Hf amu is baromi ritka, és még a passzív is legyen jó... Eddig még sima anci be se esett hasonló se a wd-imhez.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
SQX_Barto
addikt
Statoknál mindegy, de ancient és primal az augmentelhető (De szép magyar szó )
Szerintem teljesen jó a mostani rendszer, ìgy is elég sokat dob a primal, főleg fegyveren és offhanden.
Klánomból megint kidobtak, nem érdemes visszajelentkeznem, most csak a PoE megy..If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Elemental
addikt
-
havri1
félisten
Helló!
"Kis" kihagyás után újra elkezdtem a játékot.Nem season
WD vagy Necrora van valami solo riftes frankó build?
Nekem még WD-re a Gargás build van meg, t16-on már gyenge.
Nem tudom linkelni a karakterem, nem emlékszem hogyan kell, régebbi linkek nem működnek
P1007Necrora esetleg? [link]
[ Szerkesztve ]
havri
-
czpitti
senior tag
Én meg még ros elott toltam a hc-t a pályárol kifutos trmonk volt az elso ami megdoglott nemtom emlékszik-e még valaki erre a bugra.a tobbibol egyet vitt el dc a maradék mind saját hulyeségben dőlt el.de azok az idok már elmultak.
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
reelc
veterán
válasz Kiss_R #108303 üzenetére
A dropratehez van köze.
Minden x-edik item lehet ancient minden x*y-odik meg primal.
A GR100 azért nem jó erre, mert annyi idő alatt lehozol több kisebbet.
Célszerű olyan GR-t (ha nem követ húzol), ami megvan mondjuk 3-4 perc alatt. Erre a multis DH jobb, mint a Shadow. Több cucc esik így kb. ugyanannyi idő alatt.
Itt van a nehézségek droprateje.Mindenki túl erős, ezért lett T14-16, mert a Blizznek így könnyebb, minthogy átdolgozza az egészet.
A nagy erővel nagy felelőtlenség járt részükről, így a legendary drop is nagyon baráti egy ideje.
Sokszor benne van a pakliban, hogy az ancient ami most esett vacakabb a normalnál, ha 2 tulajdonsága nem stimmel, és ez sűrűn előfordul a primallal is.[ Szerkesztve ]
-
Kiss_R
tag
Itemek minőségét tekintve van jelentősége, milyen szintű rifteket farmol az ember? Érdemes csak a cuccokért mondjuk a GR100-at csapkodni, vagy alacsonyabb szinteken is ugyanaz a droprate?
Amúgy Kadala végül beadott egy használható ancient Holy Point Shotot. Közel sem tökéletes, inkább felső-közép kategóriás, de használható. Néztem a LB-ot, el képzelni nem tudom, mennyit farmolhattak azok, akik perfect statokkal rendelkező, szinte full primal szettekkel rohangálnak. -
Elemental
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Filmvilág
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Építő/felújító topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest