-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
válasz persil #111320 üzenetére
Ebben sajnos van igazság. Rengeteg fejlesztő fut a top playerek/streamerek után, és az ő vágyaik szerint alakítja a játékokat, miközben a játékosok 99%-a sosem jut el arra a szintre, mert sem a képessége, sem ideje nincs rá. De a streamer változást követel, és Pistike, aki nézi a streamet, szintén változást követel, mert a nagy streameristen azt mondta, hogy az kell. Aztán jön a változás, és Pistike nem érti, mi van. A nagy ember azt mondta, ez így jó lesz, mi lehet akkor a baj?
-
Daelion
őstag
válasz persil #111323 üzenetére
Ettől a balanszoljunk a játékos bázis felső pár %-tól én is agybajt tudok kapni.
Tapasztaltam eleget amikor MMO-t játszottam.Egyik MMO amit ~1 évig játszottam nagyrészt ez miatt halt ki és 2 évvel a nyitás után le is kapcsolták a szervereket mert nem játszott már vele senki 'milyen meglepő'.
Na nem mintha nem figyelmeztették volna a csapatot a fórumon, hogy nagyon rossz irányba megy a játék mert a casual playerek kb el vannak lehetetlenítve end game szinten.
Pont leszarták meg jöttek a nagy prók/pay2win emberektől a beszólogatások, hogy 'git gud' meg a többi tipikus értelmiség azt kinek lett igaza a végén. 'az ilyeneket meg én bannolnám sorba kifele'Ezt a játékot azóta újra nyitották Steamen tavaly év vége fele egy másik kliens verzióval de a fene bízik már bennük.
D3-ba is bírom,amikor valami elvetemült lehoz magas GR-t ilyen 10000 Paragonnal PTR-en azt megy a morgás a fórumon, hogy ez bizony OP. 'ez miatt szóltak már le Streamert, hogy ne csináljon magas GR pusht mert miatta fog Béizzard nerfelni még a végén'
WW Rend körül is mekkora felfordulás volt egy ideig ott US fórumon.
Első körben azért mert túl OP aztán azért mert Blizz agyon nerfelte és fellázadtak a Barbár playerek és ennek az eredménye lett a mostani % a Rend belten.[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
válasz persil #111326 üzenetére
Más szemszögből nézzük a játékot. Számomra a nerf csak annyi, hogy tízzel kevesebb a GR. Csak hogy én azon a szinten soha nem fogok játszani. Így nem is értem meg a problémád.
A kedvencem a petesWD, HelltoothGarg. Nem tudok vele játszani, mert a petek szó szerint köcsögök! Ill. csak alacsony szinten, magas GR-ben már idegesítő. Ugyan úgy, mint most a MunduSpirit. Ha egyedül marad a Guardiannal, megette a fene.
"Formicate Under Command of the King,,
-
faragojof
őstag
válasz persil #111323 üzenetére
Én "AverageJo27" vagyok. És élvezem a játékot.
Ha balancolásnál a top játékos jelzésére nerfelnek, az úgy gondolom azért van, mert neki top játékosként ezt jelezni kell.
Én meg nem szeretnék egy rossz programkód miatt ott lenni a topban.
Ha megnézem a játékkal töltött idejüket, kell is!, hogy top játékosok legyenek.
Sajnos be kell látnom, hogy ennyi játék idővel belőlem soha nem lesz kiemelkedően jó játékos.
Meg persze az egyéb tényezők.
"Formicate Under Command of the King,,
-
dante3
addikt
válasz persil #110319 üzenetére
Leoric Crown-t mindig használom az elején, általában Skeleton King ki is dobja, ha még esik mellé valamikor egy Leorics signet is +30% körüli xp dob. Ha jól tudom még a Hellfire Ring is adhat plus Xp-t, de mire azt megszerzi az ember, addigra sztem összeáll a cuccos egy Buildhez és feleslegessé válik!
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
reelc
veterán
válasz persil #110289 üzenetére
A Last Epoch jelenleg 2020 Q4-re van belőve. Ígéretesnek tűnik.
A Wolcenesek meg azt nyilatkozták, hogy előreláthatólag 4 hónapjuk megy el a hibák kijavítására. Örülök, hogy nem adták fel.Gondolom én is pár nap D3 szezon, aztán megyek vissza a GD-hez, esetleg a Wolcenhez.
-
Deck
titán
válasz persil #109942 üzenetére
Igen, van
Lenne még egy kérdésem (nem vagyok ma otthon különben kipróbálnám és nem kérdezném).
Ha a Kanai's Cube-al kinyertem egy Legendary képességét pl Convention of Elements és volt pl 153% damage de most meglett nagyobb damagel, akkor lehetséges hogy újra kinyerjem belőle és felülirja az alacsonyabbat és a nagyobb legyen? Vagy elszúrtam és nem lehetséges már?PS5
-
mephi666
nagyúr
válasz persil #109845 üzenetére
mindegy, nem izgat különösebben: jó lesz nekem most egy időre megint az sc wd... ...de ha annyit elérek, hogy ránéznek valami logra, hogy mégis mi történt nálam, majd csinálnak rá egy fixet, hogy mással ne történhessen, akkor már oké... csupán az bosszantott kicsit, hogy teljes mértékben rajtam kívülálló ok miatt halt ki a karakter (és nem is lag miatt, amivel nem szokott amúgy gond lenni, de fel vagyok rá készülve taff-al)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz persil #109842 üzenetére
értem a játék alapjait, épp ezért biztosítottam mindig túl és haladtam jócskán gyengébb riftekkel/griftekkel, mint amit teljesíteni tudnék, hogy akár másodperces lagokat is kibírjon a karakter... a nagyot sebző pukkanásokat is röhögve állta, lézer is minimálisat sebzett, a fields-es charger dögök is alig sebeztek... stabilan minden szféra izomból be volt biztosítva... komolyan mondom, hogy max alatt 10-20%al volt a hp-m legrosszabb esetekben is... ezért lepett meg annyira, hogy a semmiből halt meg 1 pillanat alatt a karakter
ui: de látom más is találkozott már szép jelenettel ...kár, hogy én nem vettem fel, mert nálam sokkal szebben nézett volna ki: 3-4perces átlaggal daráltam a tx/gr40 rifteket, nem ennyit vertek a hp-mből sem... aztán nem mob, hanem valami ismeretlen effekt ölt le ez nem kifogáskeresés... ha hc-zel és majd egyszer hasonlóval találkozol, meg fogsz érteni
#109844: írták, hogy másnál nem is proccolt az effekt ilyen esetben, ami megmenthette volna a haláltól... (nálam mondjuk nem volt ilyen, mert sajnáltam rá a pontot: inkább taffból próbáltam biztosítani a karaktert, ami eddig ment is)
ui: visszaállok inkább a sc wd-re az félkezes sörözős móka lesz megint
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz persil #109840 üzenetére
épp ez az, hogy nem mob ölt meg: a guardian nem vert le belőlem 5%-t sem, utána pedig a trash 1-1 mozdulat volt, egyszer csak max hp-ről reccs... csak néztem, hogy ez mi a f@sz volt?
képen az van, hogy "was slain" és nincs megadva, hogy ki is vert le... akkor ír ki ilyet, ha valami effekt öl le, nem pedig konkrét mob, de ezen a map-on tudtommal semmi "csapda" nincs, ami 1hitelhetett volna...
ui: nem kötöm fel magam, ha nem adják vissza a karaktert, csak az az 1 dolog bosszant, hogy nem tudom mi ölte le... ha pl mobok levernek, felrobbanok a moltenben, vagy hasonló, akkor tudom az okot és semmi probléma... az ellen be tudok öltözni úgy, hogy bírjam... viszont ha valami elb@szott effekt volt a háttérben és tökmindegy hogy 300milla volt a taffom, vagy lehetett volna 300milliárd is, akkor is halok, akkor az gáz... régen ezt gyűlöltem a d2ben amikor jöttek a light ench+multishot dögök és tolták ezer felé a láthatatlan 1hitelő villámot: ezek miatt nem indítottam ott hc-t, nehogy ilyenek intézzenek el, amik ellen kb semmit nem lehet tenni... itt ezt szerettem eddig, hogy nem találkoztam hasonló effekttel... eddig
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
válasz persil #109775 üzenetére
Szerintem is működni kéne ahogy mondtad.
Nekem is Magyar dobozos verzió van meg és én ahhoz vettem Amerikai Nekrót mert ugye 15$ az kevesebb mint 15 euro,közvetlen Blizzard oldalán vettem és simán működött global szinten.
Van pár lehetőség itt ott módosítani rajta,ez csak ahogy én játszottam vele de alapvetően valami ilyesmi.
Ha nem használod a Life leech rúnát Zombie Dog-on akkor kesztyűnek igazából akármit használhatsz és nem lényeges a Tasker mivel az nem segíti a Fetishek köpési sebességét.[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz persil #109769 üzenetére
És még ezzel se lett volna akkora baj morális értelemben, de az hogy a moderátori szerepkörére is utalgatott végül az már egészen más tészta!
De ahogy nézem pihenőt adott magának!
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
tiborv
aktív tag
válasz persil #109761 üzenetére
Hat en vagyok vele velhetoen a bena, ezt a kopkodos zuni ill LoD-os buildet kiprobaltam ra is haltam.
Helltooth build eleg jo defenziv azzal nem is volt problema hogy lehalok, csak magasabb grben a dam keves.
Jade szettel meg a trash mobok hullanak viszont a bossharc az a vegen 2 perc mire megolom.
Nyilvan user error van, csak valahogy nem jovok ra hogyan es mit kene valtoztatnom.
(Arachy szettet meg nem eroltettem ebben a seasonban pedig az is meg van)D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
tiborv
aktív tag
válasz persil #109757 üzenetére
Akkor jol ereztem koszi.
Bosszant ez a wd meg nekro, az lb annyira szegenyes hcban a tobbi kaszthoz kepest hogy most valahogy muszaj egy 90-100 koruli grt valahogy mennem veluk. Valahogy ossze szeretnem hozni, szegeny monkom nagyon hatterbe szorult, ott mar csak augmentekkel mehetnek feljebb (vagy nyilvan primal cuccokkal) de az annyira nem ajz fel :-)
D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz persil #109752 üzenetére
Hát vannak olyan skilljeim, amik az itt fórumozók többségének nincsenek, például éltem biztosan már 54 évet, amire biztosíték senkinek sincs, aki mondjuk a felét élte. Viszont mivel mi nem tanultunk angolul, így kicsit más a nyelvvel a viszonyom, mint annak, aki már tíz-tizenöt-akár húsz éve ismerkedik vele. Mondjuk némelyek az imént hozzászólók közül, (nem Te ) a magyar nyelvvel gondolom részben emiatt hadilábon állnak.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz persil #109736 üzenetére
Tetszik, vagy nem, az objektív tények szerint a két állításod közül a második valószínűleg nem áll : "es modositja is annak fajljait." efölött
nem túl elegánsanátsiklottál.
Pont azért lehetek amúgy moderátor, mert alkalomadtán két vitázó fél közül mindkettő véleményét megpróbálom megérteni, ráadásul nem alkotok véleményt hallomás alapján. Kipróbáltam anno a HUD-ot és közel sem úgy működik, mint ahogy a híre szerint kellett volna. Nem nyújt akkora előnyt, hogy jelentősen befolyásolja az elért (csekély) eredményeimet. Egyébként engem nem zavar más "sikere", annyit és akkor játszom, amikor időm és kedvem van. Igazából, ha Boxon megveszem majd a 4-et esetleg, akkor sem fog zavarni a másik kétszer annyi (akár e-bay-en vett) paragonja, mert nem ellene játszom.... Csekély angoltudásom és a makacsul nem használt szemüveg miatt idegenekkel max. alkalomszerűen bounty-ban futok össze, nem csetelek/versenyzek velük. Nem vagyok versenyző alkat. Sok játékkal játszottam úgy is, hogy elolvastam a végigjátszást, az is csalás? Ha gyenge a film, eltekerek a végére, az is csalás? Saját magam élményét had "tegyem tönkre" tetszés szerint. Ha a Blizzard nem enged majd HUD-dal játszani, akkor majd eldöntöm, hogy játszom nélküle, mint most is gyakran, vagy nem játszom a játékkal többé. Egyelőre semmilyen figyelmeztetést nem kaptam.
Ja és vitatkozni a vita miatt szeretek, ennek a témának nincs is különösebb prioritása számomra.
Nem igazán könnyű meggyőzni engem bármiről, körömszakadtáig ragaszkodom akár a hülyeségemhez is.Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz persil #109726 üzenetére
De a hud infot nyer ki a jatekbol es modositja is annak fajljait.
Erre mi a bizonyíték?
Most néztem, módosítás nincs a fájlokban, legalábbis dátum szerint, az utolsó módosítás az utolsó D3 patch dátumával egyezik meg. Infót természetesen nyer ki a játékból, de csak a kliensen megjelenő cache-ből tudtommal. Azaz nem ír, csak olvas, ha jól gondolom...
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz persil #109726 üzenetére
Az meg, hogy valaki nem olvassa el, nem erti, nem akarja erteni, nem erdekli az eula, senkit sem erdekel. A program megvetelevel letrejott egy szerzodes kozted es a kiado/fejleszto kozott. Pont.
Btw MINDEN jatek eula-jaban benne van, hogy a program nem a te tulajdonod, csak hasznalod, tehat a fejleszto/kiado barmit tehet azzal az engedelyed nelkul. Az meg, hogy azt nem modosithatod, igazabol annyira evidens, minthogy a konyhan sem szarunk bele a fozelekbe, megis bele kell irni, mert mindig van, aki megteszi.
"Nem csalok."
De. Tetszik, vagy sem. A blizzard eula-ja szerint csalsz. Pont.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
_drk
addikt
válasz persil #109696 üzenetére
Én nem azt mondom, hogy bonyolult, de egy bizonyos időt rá kell szánni azért mire képbe kerülsz.
Itt is meg megjelennek hétről hétre arcok akik a nyilvánvaló leírtakat nem értik. De egyébként ezek a leírások elég semmilyenek a játékba.
Szerintem csak a játékból nem szedsz ki annyi infót, hogy legyen egy erősebb karaktered, például Torment 10-re.
Mondjuk most ez a Torment 10 is olyan, hogy 1-2 set olyan buffot kapott, hogy simán meg van ha kiszeded a cuccokat. Előtte azért torment 6-7nél eléggé meg állt a fejlődés és csak a grind segített.
De mit Grindolsz és hogy a leghatékonyabban?Utóbbi időben eléggé le lett köpködve ez a játék egy egyszerűsége miatt, de mai játékokhoz képest azért annyira nem egyszerű.
Most persze, ha felhúzol 1 karit gr100-ra, közben napi szinten olvasod mit és hogyan, meg feljössz ide fórumra, mire eléred képbe kerülsz de azért ez nem 1-2 óra...
Egy durván saccolva 20 órás tanulásos szezon meg minden csak nem egyszerű.Legviccesebb példám: A pali irkálta be hogy "nemesis". Nah én csak arra gondoltam, hogy ez találkozott az ős ellenségével de nem bír vele! Több segítségre van szüksége shrine-ok által!
-
_drk
addikt
válasz persil #109683 üzenetére
Egyébként nem olyan egyszerű ez a D3. 6 év után belülről persze, hogy annak tűnik.
Ha a training részét nézzük, azaz a campaign-t, semmi tudást nem ad late gamere. Mit érdemes kovácsolni és mikor. Hogy kell át pörgetni a statokat, egyáltalán milyen stat kell a karakternek, ahhoz már utána kell olvasni.
A tippek trükkök nagyrésze meg szerintem le sincs írva. Például a lvl70-es fegyver craftolás 50-es szinten.
Persze utána lehet olvasni, meg youtube videókat nézni de ez már szerintem meg haladja egy átlag játékos szintjét.
Mikor a legelső szezonom kezdtem vagy 2 éve, egy Wizarddal tanultam meg kb 30 óra alatt, hogy mik vannak még ebben a játékba.
Ezt megmutatva és átadva a tudást egy haver és tesóm még köv 2 szezont kezdett velem. Nekik ügye már lényegesen könnyebb volt, mert pár óra alatt felhúztam őket és elmagyaráztam mit hogy kell nagyjából csinálni.Nah ha erre bejön a Cheat, el se tudom képzelni milyen zavar lehet a fejekben...
-
tiborv
aktív tag
válasz persil #109691 üzenetére
Most lehet tudatlan vagyok, de lbn nem azt az invertoryt látod amiben épp eltolták az adott grt? Csak mert ott egy top játékosnal se láttam meg hekkelt cuccokat. Az persze más kérdés ha mellette 100000 paragonnal annyi main statja-élete van hogy bármin vegigmegy, az így se derül ki az igaz
D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
tiborv
aktív tag
válasz persil #109689 üzenetére
Tudom hogy xboxos tapasztalat ilyet meg anno 360on láttam ahol Live hiányában valami tört okosság volt sokeve rá. Csak azt sajnálom hogy relatíve rövid idő alatt konzolon ennyi negatív élmény ér.
Ezek szerint én vagyok szerencsés hogy egyiket se tapasztaltam one-on 2 év alattD2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
tiborv
aktív tag
én általában éjszaka játszom de tok fura hogy 2 év alatt nem futottam bele ilyenekbe
mondjuk hc ladder elég verszegeny, engem csak az dühít mikor indítok xboxon groupot hogy hc season, powerlevel stb hogy másokat felrantsak és mikor ramirnak kilepek a t16 bounty/rift/grbol hogy krealjak kisebb szinten jatekot majd kiderül hogy softcore karijuk van csak...
ilyenkor azért elgondolkodom hogy miért van az hogy csak a plvl az ami mindenkinek megakasztja a szemet, ennyire leszarjak mi van meg mellette és nulla erofeszitessel csak t16 partyba mennenekD2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
Daelion
őstag
Én néha a challenge Rift karikon tudok kiakadni.
Van,hogy annyira de tényleg ahem 'elbaszott' a kari/build hogy az a kihívás hogy ne kapjon idegbajt tőle az ember én meg a fejem vakarom hogy volt képes valaki ezzel komolyan játszani.
Karin üres socket benne semmi gem és ez igaz sima gem meg legendary-ra,karakteren rajta item ami ugyan úgy be van rakva Kanai cube-ba.
Össze vissza skillek még úgy is,hogy rajta van karakteren valami erős % skill módosító de persze mindent használ csak azt nem. 'ehhez pedig csak alap szövegértés kéne'
Van ilyen na.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
Az alapján amit leírtál, nem hiszem, hogy rossz szándékból csaltak, lehet ők is kaptak ajándékba pár cuccot, meg sokszáz Paragon húzást.
Ha nem tudják mi a normál, nem tudnak mihez viszonyítani, akkor nem tudják mi a csalás.
Az, hogy nem olvas tooltipet, nem jelent semmit, lehet túl fiatal, és elragadta a játék heve.
Persze lehet tévedek.[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz persil #109629 üzenetére
Ráadásul nem csak a csirkésnél van, én tapasztaltam PCn előző szezonban a dartsos petes builddel is.
Az benne az érdekes, hogysemmi logikát nem tapasztaltam benne. Mondván, ha azért nem működik, mert nem én a WDvel, hanem a pet öl helyettem, akkor jóval kevesebbszer kellett volna működnie. De nem volt használhatatlan, csak néha kihagyott egy kis ideig. -
Daelion
őstag
-
rumkola
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz persil #109585 üzenetére
A 4. pont például illik minden billentyűzet, vagy egér meghajtóprogramjára , amit a Blizzard nem engedélyezett...
Az első pont maga a paragon rendszer, mikor másokkal húzatja fel az illető magát bármely csoportos módszerrel...
A hack meg nevetségesnek tűnik nekem, hiszen nulla hozzáértésem van a programozáshoz...
Ne kelljen mar leforditani, ha ilyen bitang okos vagy, akkor ez a nehany angol szo nem jelenthet gondot.
Ezt meg nem értem. Az a bitang okos, aki angolból jól fordít magyarra? Akkor a Blizzardnál nem sok okos ember lehet, ha magát a szerződést sem tudják lefordítani magyarra. Egyáltalán milyen módon követelik tőlem Magyarországon forgalmazott termék esetén a szerződés olyan pontjának betartását, amit magyarul nem olvashatok el? Nem külföldön vettem, dobozos szoftverem van.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz persil #109579 üzenetére
De a testisertes is elitelendo buncselekmeny, meg gyilkossag is.
Igazából nyilván mindegy, hogy megölsz valakit, vagy saját használatra bort csinálsz és megiszod....
Milyen módon ártok a HUD-ot használva annak, aki nem használja? Ez itt a kérdés.
-
akva
tag
válasz persil #109550 üzenetére
XBox-on non-seasonal-ben a játékosok nagyobb része csaló. Múltkor mindhárom party member csaló volt... de PS4-en is láttak már ilyen tárgyakat, Switch-en meg a seasonal is tele van csalókkal.
Szerintem legjobban akkor jársz, ha nem veszed fel ezeket a tárgyakat, stash-ben se legyenek. Ki tudja, talán egyszer lesújt ezekre a ban hammer...
Usbridge -> iFi Nano -> Tabla -> Metrum Octave DAC / Chord Mojo -> Pointe 672SE / tmp Ant -> Vandersteen 2ci / Amiron Home / RHA T20 / AudioQuest kábelek, iFi tápok
-
reelc
veterán
válasz persil #109554 üzenetére
A sebzést és egyéb értéket nem néztem, csak a socketeket.
Mindegy, hogy konzol vagy PC, a tárgyaknak és a statjaiknak meg kell egyezniük, mert ugyanaz a játék.
Sokakat nem tudok mióta vannak itt, nem is kell tudnom. Azalapján válaszoltam, amit látok.Nem csak te nem tudod, én sem.
Tudok olyan módszert más játékban amivel mondjuk 10 perc alatt bármit legyárthatnál. Nekem ez csalás, nem fér bele, eddig sem használtam és sosem fogom. Ezzel értelmetlen lenne az eddig beleölt 1700 órám, másrészt a továbbiaknak sincs értelme.
Nem is szoktam reklámozni a módot annak ellenére, hogy nem illegális. Csak nem akarok senki fejébe szöget ütni, hogy van más út a játékélmény rovására. Nem akarom elrontani más szórakozását. Persze az más dolog, ha valaki beleakad hivatalos fórumon és rákérdez.
Éppen ezért nevezném meg a játékot.
Viszont: van egy speciális helyzet amiben kell használni, mert a drop annyira random, hogy kitudja mikor látná az illető az új cuccokat (amiket új patch hozott). Azokról van szó, akik rengeteg időt áldoznak arra, hogy kiagyaljanak egy új buildet, és teszteljék, majd publikálják. Nekik ez szórakozás, aki nem builder annak meg óriási segítség, hogy a patch után nem sokkal már vannak aktuális buildek. Így tudja az ember, merre fejlesszen, miket kell bekerítenie.
Persze a Diablo 3-ra nem mentség, csak azért írtam le, mert más játéknál bizonyos körülmények miatt érthető a dolog.[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
válasz persil #109514 üzenetére
Van ez így,én is néha olyan dolgokat nem veszek észre hogy csak.
Csak egy kis mellék dolog,ha esetleg majd akarsz magasabb GR-re menni akkor célszerű a Into the Fray rúnát használni mert Bloodshed igazából nem nagyon ad sokat WW Rend-el.
Rend nem tud critelni és a WW sebzés meg elhanyagolható a Rend buildel.
Viszont attól függetlenül,hogy nem critel még növelni a Rend sebzését a crit illetve crit dmg stat és ezért jó a + critet adó Fray.HC ba a crit/hp rúna is egy alternatíva,én is használtam egy ideig.
Persze ha nem kell túl magas szintre akkor tök mind1 mert akármelyikkel szétkapja a dolgokat.
-
-
Daelion
őstag
válasz persil #109512 üzenetére
Battle Rage Bloodshed 20 yardon belül sebez ami ilyen piros novát csinál,valszeg az lesz.
@reelc
Törölve miért lett,mit vétett?
Én most szép lassan Augmentelek,3 van eddig meg illetve kerítettem 2 új Ancient BK fegyvert aminél már szinte csak Primal lenne jobb tehát fegyver téma letudva.
[ Szerkesztve ]
-
akva
tag
-
reelc
veterán
válasz persil #109378 üzenetére
Ezt írtam én is.
Megvehette akkoriban 2x annyiért is akár, mint egy asztali gépet, attól még nem volt játékgép.
Amúgy akár topik kereső "notebook" kulcsszó, vagy akár laptop.
Vissza lehet nézni akkori beírásokat, kinek hogy ment és mivel.[ Szerkesztve ]
-
rajzol01
tag
válasz persil #109249 üzenetére
Sziasztok, végülis csak az alapot vettem meg mert úgy láttam a WD is szerethető.
Viszont csak 7 fps tudtam kipréselni lebutított grafikával. Értem hogy nagyon régi a lenovo Y560 gépem, de mégiscsak 2012es játék, és a bn szerint az ati radeon 5000 támogatott. Nekem az a gyanúm hogy csak az alaplapi-Intelt használja.
Nincs valami ötletetek? friss driverek telepítve
kösz szépen -
reelc
veterán
válasz persil #109348 üzenetére
Meg Eternal C. is egy ideje. Kicsit zavaró lehet.
-
reelc
veterán
válasz persil #109346 üzenetére
Battle Chestet ha nincs meg az alapjáték, és PC-re kell. Talán érdemes bevárni egy akciót.
Majd később akciósan behúzhatja a Nekrot is, ha érez rá késztetést.
Így bukik a legkevesebbet, ha nem jön be a játék.Az Eternal... elnevezés becsapós, korábban csak konzolon volt, nem olyan túl rég lehet PC-re.
-
Joezyka
senior tag
válasz persil #109207 üzenetére
köszi, én nem vagyok ennyire ügyes a kísérletezésben, főleg, hogy a WD-t totál nem ismerem. De amúgy tetszik ez a csirkés rohangálás
(#109206) tiborv : neked is köszi, én ezt nem találtam dfans-on találtam egy buildet, de ott nem volt ennyire kirészletezve.Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
reelc
veterán
válasz persil #109121 üzenetére
Devotionok.
Az FG kieg révén: szetkonverziók, nem első karival lehetőség van nehézséget ugrani, sokkal gyorsabban karit fejleszteni, van endgame tartalom. QoL funkciók: pl. stashben keresés. Stb.
Szóval szerintem volt fejlődés.
Nem vitára szánom a dolgot, kinek mi a fontos.
Megvannak ennek a játéknak is a hibái, mint bármelyiknek.
Na de nem szeretnék tovább OFFolni.[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz persil #109063 üzenetére
Koszi, bar pont nemreg tortem be a monk cuccokat, csak a porosodo support maradt, de azzal sem jatszok (maga a jatek is porosodik szerintem jovo szezonig)
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Daelion
őstag
válasz persil #109026 üzenetére
Ez attól is függ,hogy milyen karit játszottál mint main.
DH-val én Inferno Act 2-be adtam fel megjelenés utáni időszakba mert egyszerűen már nem bírta sehogy megcsinálni pedig agyon farmoltam Act 1-et amit még elbírt.
Ez után csináltam egy Monkot mert az is Dex-es kari és bizonyos dolgokat át tudtam adni,azzal befejeztem Infernot egy kis haveri segítséggel és utána farmoltam vele Act 3-at mint kb mindenki más.
Na most Monknak van egy ilyen skill hogy Harmony és régen az nem úgy működött mint mostanság hogy akármilyen resistel jó.
Nekem csak Lightning res volt jó itemeken és amin nem az volt az vagy kuka vagy ment AH-ra fel.
Én meg naponta túrhattam AH-t,hogy találjak nekem megfelelő itemeket aminek az alap statja is jók és még Light res is van rajta.
Mert abba biztos lehetsz,hogy nekem olyan szinte soha az életbe nem esett pedig akkoriban játszottam a legtöbbet a játékkal.Mire befejeztem azt a karit akkori standard-hoz képest jó gearbe konkrétan 1 dolog volt rajtam amit én találtam magamnak és minden mást a Gold AH-ból guberáltam ki és már szó szerint többet voltam ott mint játékon belül.
Hát nekem ez nagyon nem hiányzik és örülök,hogy kivették a fenébe.
De ugye mint tudjuk Blizzard is egyet értett,hogy nem volt túl jó hatással a játék miben létére az AH és valahogy nem hiszem hogy vissza hoznák akár egy következő részben. 'remélem'
Blizz fórumon is nagyon kevesen vannak akik azt mondják,hogy hiányzik nekik.Mikro tranzakciókkal nincs bajom amíg csak ilyen jelentéktelen dolgokat lehet venni mint skinek,stb.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz persil #109026 üzenetére
Azt nem állítom, hogy nem örültem volna, ha sikerül visszanyerni a játék árát, vagy a kiegészítőét, pusztán a játékban szerzett cuccok eladása árán. Ám ez nem sikerült. Lehet, hogy én voltam túl hülye hozzá, vagy csak szimplán nem volt elég időm farmolni, a lényeg, hogy egy idő után konkrétan abbahagytam a játékot, mert nem lehetett benne haladni. Hadd idézzek egy bekezdést a Reaper of Souls megjelenésekor írt cikkemből:
"Véleményem szerint a Diablo III a 2.0.1 patch után lett olyan játék, amilyennek már megjelenéskor lennie kellett volna. Annak idején gyakorlatilag minden az Aukciós Háznak és a tárgyakkal való kereskedelemnek volt alárendelve. Ezzel még nem is lett volna baj, de a rendszer nem úgy működött, ahogyan azt a Blizzard szerette volna. Gyakorlatilag senki nem ölte a szörnyeket, szinte mindenki csak az AH-t bújta, ahol pénzért brutális cuccokat vett magának, majd ment egyből legmagasabb Inferno szintre, ahol némi esélye volt rá, hogy ő is találjon értelmes felszerelést. De még így sem volt fenékig tejfel az élet, a RNG (Random Number Generator) valami elképesztően pocsékra sikerült, több száz óra játék után esett egy használható tárgy, ami ment is AH-ba, hogy ott milliárdokért keljen el. Ördögi kör a javából: ahhoz, hogy dobjanak valamit a szörnyek, magas nehézségi szinten kellett játszani. Viszont ehhez olyan felszerelésre volt szükség, melyet csak AH-ban szerezhettél meg sok-sok aranyért. De az arany összegyűjtéséhez szintén magas szinten kellett játszani (Kivéve, ha volt némi fölös euród, azért mindent megkaptál). A készítők rájöttek, hogy hibáztak, így bejelentették, hogy a kiegészítő megjelenése előtt végleg bezárják az Aukciós Házat."
Szóval alapvetően azzal volt a gond, hogy a Blizzard elcseszte a drop alapját képező RNG-rendszert. Ezzel tönkrevágták az egész játékot. Viszont abban igazad van, hogy ez nem az AH, hanem a Blizzard (a program) hibája volt. Maga az AH elfogadható lenne, ha játékmenetet befolyásoló tárgyakat nem engednének árulni benne, mert ezzel szintén tönkrevágják mások szórakozását. Ha csak skineket, peteket és ilyesmit lehetne árulni AH-ban, akkor nem lenne vele semmi gond.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz persil #108912 üzenetére
Ok, így már teljesen világos.
Kár, hogy nem működik az Armory, linkelném a karimat. Közben újabb két cuccot cseréltem ancira, sikerült egy jó Hellfire Amulettet összehozni, ami megfelelő skillt ad, valamint az Aquila Cuirass is anci mostantól. Elvileg ez úgy 500% bónuszt jelent (Most nagyjából 250%-ot ad a gem, ez szorozva kettővel). A sebzés most már nem gond, de lassan kezd kevés lenni a Toughness, párszor már előfordult, hogy csak az Indestructible mentett meg a haláltól... Durva.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Bird
addikt
válasz persil #108882 üzenetére
Igazad van, a többségünk 2012. május óta 4000+ órát tolt a játékba és ilyenkor nagyon nehéz, hogy egy idő után ne reflektálj rá, főleg ha orbitális ferdítésről, hozzá nem értésről van szó hosszú hozzászólásokon keresztül.... Engem speciel a méteres nagy@arc hozzá és a megmondom a tutit (ami ráadásul köszönő viszonyba sincs a valósággal) ami kiakasztott!
Innentől ignorálom..:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
mpierre
veterán
válasz persil #108860 üzenetére
Hát azt tényleg megnézném, hogy 120-130 gr-t lehoz valaki bal klikk + shift kombóval... Feltéve, ha ez felfogható egy gombos harcrendszernek.
Harangozó monkkal shift + bal klikk-kel (harang van a balon) gr90-et lehoztam, kb 10 - 11 perc alatt. (Nincs god mód, így a jobb klikkre kirakott epiphany kb aktív mindig.) Jó komótosan. Aztán ránéztem, hogy ha használom a dahing strike-ot is lejön-e a gr91. Le. 6 perc valamennyi alatt. Ns-ben, hc 380 valahanyadik lettem ezzel. Para 1643. Vagyis gépészkedni kell a klaviatúrán, ha eredményt akar az ember, legalábbis LB-on.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
törölt tag
válasz persil #108800 üzenetére
Ezt biztos jobban tudjátok, de számomra furcsa. Ha 5 Act van, és most kezdtem el a harmadikat, és lvl 40 vagyok, akkor a formális logika szerint az ötödik végére el kell érnem a 70-es szintet.
Ami furcsa még a játékban nekem, hogy a leges legelején megkapja a wizard gyakorlatilag az OP "fegyvert", a Ray of Frost-ot. Mást se csinálok a játékban, csak húzom a jobb ravaszt, és menthetetlenül pusztul mindenki.
Nincs szükségem más képességre, semmirese, megyek, lövök, és döglik a banda.
Nem túl szofisztikált harcrendszer.
-
Bird
addikt
válasz persil #107957 üzenetére
Tényleg! Akkoriban annyit barbiztam, hogy utána ki is égtem a karakterből. Piotr meteorjai mellé hegesztő szemüveg is kellett.
Én is csíptem az ah-t, jó móka volt bogarászni a jó dealek után.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Peppo
őstag
válasz persil #107478 üzenetére
Tisztában vagyok vele, de most a plusz damage cuccokról volt szó. Azok szerintem simán hozzáadódnak a fegyver alapsebzéséhez, és csak utána következnek a műveletben a különféle szorzók.
Persze, el kell olvasni rendesen, mit is ad az adott tárgy vagy skill. És megérteni olyan dolgokat, hogy ha pl. van több element sebzés%-ot adó cuccod, akkor azok összeszorzódnak vagy összeadódnak. De pl. a CoE gyűrűről is olvastam már mindenféle matekolást, vagy személyes kedvencemről, a Focus-Restraint párosról. Valakinek már ez is problémás. És akkor még szó sem volt olyanokról, hogy area damage.
De mindez még így sem bonyolult. Igazából általános iskolai matek. Csak sokan már elfelejtettük.
-
-
DjDanee87
addikt
válasz persil #107472 üzenetére
Pedig tényleg nem elhanyagolható a gyűrűn, amuleten található extra damage. Sok esetben nem az a legideálisabb affix amit gyűrűn/amun szeretnénk, de egyáltalán nem rossz. Ha példának vesszük az által linkelt DHt, az ancient Yang's fegyverének a sebzése 1554-2593 tehát számoljunk lövésenként 2074-el, mint átlag. Ha van gyűrűjén mondjuk 100-150 damage akkor máris átlag 2199 a sebzése lövésenként. Az 6% növekedés, ami nem jelentéktelen. Pár százalék chd sem ad ekkorakülönbséget. Ez a szám nyilván rengetegszeresére van felszorova, hogy megkapjuk végül a valós sebzést (skillek és a különböző sebzésnövelő dolgok, pl set bonusok után).
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #107467 üzenetére
Meg mikor repültek a 26M, 36B és 12T-s számok felfele oszt hirtelen azt sem tudom melyik a nagyobb
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #107261 üzenetére
120 int még mindig 100szor hasznosabb egy Archon Wizanak mint 8% resource cost reduction..
Értem amit mondtok..hogy felesleges ringen a move, de egész egyszerűen az én buildemhez így többet ad..
Nem profitálok a resource cost reduction-ből...ez ilyen egyszerű. Nem all resit, nem armort, nem AS-t forgattam el, hanem egy olyan statot, amit a karakter effektív NEM használEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
reelc
veterán
válasz persil #107065 üzenetére
Ok.
"Ellenben a tobbi arpg konkretan a kopetebe nem lephet bele a diablo-nak minoseg/hangulat teren."Minőségre szerintem a GD nem rosszabb, mint a D3, sőt. A PoE-re nem tudok ilyen kijelentést tenni nyugodt szívvel, mert úgy 60 órát ha játszottam vele. Aki azt ismeri jobban talán megírja.
A hangulat meg szubjektív, kinek mi jön be? De ez nem azt jelenti hogy a többi nem ér fel a D3-hoz, hanem azt hogy különbözik tőle, más, és téged nem fogtak meg.
Így már megfelel?Ha úgy tálalod az egészet, hogy a véleményed szerint a D3 jobb mint bármi mert hangulat stb. neked jobban bejön, az egy dolog, nincs vele gond, nem jön be mindenkinek ugyanaz.
De úgy írtad, hogy abszolút az a bajnok, mintha lenne valami nagy egyezmény hogy semmi sem közelítheti meg minőségben, hangulatilag, stb. Minden pontszámban 95% fölött van, más max. 85% körül vagy alatta kulloghat.De, szerintem átjött, azért is válaszoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Raysen623
addikt
válasz persil #107060 üzenetére
Ez megint egy ilyen egekbekiáltó semmi. Mondjunk még ennél nyílvánvalóbb dolgokat, pl. hogy a fű zöld az ég meg kék. Atyaúristen meddig lehet még a semmit maszírozni?! Ezt nem sértésnek szánom, csak érzékeltetni szeretném a dolog súlyát.
Elég régóta megvan a játék és mára az egyik utolsó darab ami tartja magát nálam PC fronton. De most tényleg olyan nagy bűn amiért további tartalmat várok el, amiért ráadásul esetleg fizetnék is? Ez ugyanúgy bele fér abba a halmazba mint a minden cég pénzt akar keresni, mert így működik a világ meg a kapitalizmus és piacgazdaság. Próbálták volna ki ezt a jó öreg WoW-al már a fejüket követelnék egyesek.
Itt nem az a probléma hogy megjelent a mobil mint platform a fejlesztők asztalán mint igény és bevételi forrás, hanem az hogy egy kialakult és viszonylag nagy lélekszámú asztali platformot, ahonnan éveken át komoly bevételük származott most simán pofán köptek és csak annyit tudtak mondani kérdésként hogy nincs nektek mobilotok?! WTF?
Úgy gondolom egy ekkora múlttal rendelkező fejlesztő cég ilyet nem csinálhat magával. Vagy készítsenek egy újabb részt vagy adjanak hozzá újabb tartalmat. Ellenkező esetben el lehet temetni a játékot.
[ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
reelc
veterán
válasz persil #107060 üzenetére
Nem szidtam.
Igen, tény hogy akár 7 éve az alap+kieg megvásárlásával ingyen játszhatod.
Az is tény, hogy a Blizzard híres a hosszútávú patcheléséről.
Szerintem nem irreális, hogy a közösség vár frissítéseket - ugyanakkor itt az örök kérdés: meddig várható el tőlük a support, a tartalommal frissítés? Ugyanakkor a játék addig él, amíg mennek a szerverei, mert ott tárol sok dolgot, és kell hozzá állandó netkapcsolat, stb. Szóval szerintem elég kétélű fegyver az egész.
Igen, minden kiadót és fejlesztőt a pénz érdekel, ez tény. Sőt, mindenkit, ebből élünk."Ellenben a tobbi arpg konkretan a kopetebe nem lephet bele a diablo-nak minoseg/hangulat teren."
Erős sarkítás. Elhiszem hogy neked nagyon tetszik. De amennyire én tudom (utólag olvastam korabeli írásokat, nem voltam itt a kezdésnél) sokaknak nem tetszett a Diablo 3. Sokan csalódtak a 2-ik rész komor színvilágát várták, stb. és akkor nem volt bennük többezer óra, pár száz nyilván, mert csak játszik az ember ha megvette és hátha helyrepofozzák a játékot. Nincsenek infóink, hogy pl. mennyien léptek le a pénzkereseti forrás, az AH megszűnése után például. Amikor már nem volt alkalmas pénzkeresésre a játék. Biztos sokan.
A csalódók lelépése pedig jót tett a kb. 1 évre rá startoló PoEnek."Tudom, most johet a sok poe es gd rajongo, de ok is csak azert mondjak, mert a diablo-t sok szaz/ezer ora utan meguntak, es mar azokba is toltak rengeteg idot."
Ismerek olyat, aki kb. 200-300 óra alatt unta meg a Diablo 3-at évekkel ezelőtt (ez ugye nem sok, tekintve hány class van). Sem a PoE, sem a GD nem tetszik neki, és ARPG fanként megvan lőve évek óta, jelenleg nincs semmi olyan új ami tetszene neki. Konkrétan beleunt abba hogy semmi újdonság nincs a D3 játékban. Nem jött semmi új tárgy, stb.
Most nehogy azt mondd már, hogy bárki is azért szereti a PoEt vagy GD-t vagy bármit, mert már unja a D3-at. Én azért szeretek egy játékot mert tetszik, szeretek szórakozni vele, nem azért mert már unok egy másikat.Szerintem aki többezer órát beleölt a Diabloba, abban van bizonyos fokú függőség is. Lehet bepróbál mást is közben de ez maradt a tökéletes, minden más elbukik előtte. Ez akár a Diablo 2-re is leírható, ismerek ilyet. Sőt más játékot is beírhatunk a helyére.
Igen, egy időben én is számolatlanul öltem bele az szabadidőt, aztán egy ponton eljutottam oda, hogy nem éri meg nekem. + a függéssel lekell számolni. Utána nagyságrendekkel kevesebbet játszottam már és ismerkedtem más játékokkal is. Sőt még közben is, nem csak akkor amikor megszületett bennem ez az elhatározás. Az embernek nem kötelessége egy játékkal játszani sok évig. Ha már unja vagy közben talál jobbat, válthat nyugodtan. Ez természetes.Nekem a Blizzarddal kapcsolatban mindig is volt egy olyan benyomásom, hogy azt hiszik azt csinálnak amit akarnak. Pl. igen sokáig nem adnak ki új Diablot, úgy kommunikálnak a közösséggel, ahogy.
Mert ők a "Blizzard" ez meg a "Diablo" a fanok úgyis megveszik. Na és szerintem itt a legnagyobb probléma. Most nem azt írom amit mindannyian tudunk, hogy ez a cég már nem az a cég, nem azok az emberek. Hanem azt, hogy ez egy elég szűk látókörű megnyilvánulás, és láttam már többeknél.
Persze, elkezdesz egy új játékot, önkéntelenül is hasonlítgatod főleg a kedvenchez ez természetes. Na de hogy minden elbukik? Ez persze erősen szubjektív dolog, tudom. Mindegy milyen okból (megunták a D3-at akár 300 óra akár 3000 óra után stb.) megvan a maga bázisa a PoEnek és a GD-nek is. Sőt van egyfajta átjárás, rotálás a játékosok között. Többen játszanak a 3-ból kettőt aktívan.
Na de hogy konkrétan lesz*rozni minden mást? "tobbi arpg konkretan a kopetebe nem lephet bele a diablo-nak""Nem rossz jatekok, felreertes ne essek, de ha oszinten, kezunket a szivunkre tesszuk, sehol nincsenek a diablo-hoz kepest. A grim dawn meg eleve csak egy reskin a titan quest-hez. Konkretan ugyanaz a jatek, csak atrajzoltak mindent, de allitom meg az engine is ugyanaz."
Mesélek neked a Grim Dawnról. Indie, 13-14 fős csapat alkotta a játékot Kickstarterrel, közösségi kalapozással. Több fejlesztője annak idején a Titan Quest fejlesztője volt, a csapat alapítója igen komoly pozíciót töltött be ott. A TQ enginejét licenszelték, mert azt jól ismerték, szóval logikus volt a dolog. Nagyon felturbózták, amennyire lehetett. A TQ jó dolgait megtartották, és sokmindent hozzácsaptak, fejlesztettek. Pár hónappal ezelőtti infók alapján csak az alapjáték több, mint 1,5 millió példányban ment el, a kieg és az aréna mód is szépen fogyott, a kanyarban van a 2-ik kieg. Meg az X-Box One átirat is jön valamikor. Most 3 éves a játék, és nem tűnt el a süllyesztőben, ahogy annyi ARPG az elmúlt években! Ahogy mondtam ez kis csapat és ez az eladott példányszám hatalmas teljesítmény, ráadásul csak PC-n!
A csapat törődik a játékkal, a fanokkal meg kb. jobban, mint a Blizzard valaha.
A Steamcharts szerint (a PoEt leszámítva mert az nem hagyományos üzleti modell) ezt játsszák a legtöbben a Steamen a műfajból. Persze nem kell mindenkinek tetszenie, olyan nincs.
Szóval szerintem erős a "reskin" vád. Tudod mi a reskin? Az előző Far Cry játék, rajongók konkrétan észrevették, hogy teljesen ugyanaz volt a mapja, mint az azelőtti részé.
A Martyr állítólag eléggé elvan bénázva. Pedig az alkotói előtte a 3 Van Helsing játékot csinálták, tudhatták volna mit ne szúrjanak el. De mindig beleesnek abba a hibába.A Diablo 3-ban vannak konkrétan multiplayer funkciók (központi szerver, globál chat, klán és kommunity rendszer stb.) amikhez indie csapatokkal ellentétben megvolt/megvan az erőforrásuk.
Úgy tudom a Martyr rendelkezik még valamilyen szinten ilyesmivel, klánrendszer, Szezonok amik új területeket nyitnak meg, stb. de ha jól tudom mögöttük is van pénz, kiadó.
Sőt a PoE sem indie, kiadó áll mögötte is, az is rendelkezik ilyen funkciókkal.A szíved joga azt játszani amit akarsz.