Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franklin
addikt
válasz Süni 1985 F #115430 üzenetére
70 euroert? Sztem soha
Vagy csak szerintem van elszállt ára?
-
Franklin
addikt
Tudtátok, hogy ha Ethrealt törtök be, akkor random adja az FS-t és a DB-t?
Volt hogy GR kulcsot is adott :O vagy épp 35 FS-t + 50 DB-t.
-
-
Franklin
addikt
válasz soo277 #114013 üzenetére
"Harangozóteri" sírok
Én is ilyennel farmolom a kulcsokat és matikat a barbárnak
Kicsit macerás összerakni, mire összejön mindenből az anci, de ha megvan, utána nagyon gyorsan tud aprítani.
És még könnyítés is jött hozzá a legutóbbi patch-ben, már nem muszáj Swamp Land-et használni, a Blackthorne gatyán is rollolhat a Fire% dmg (és hiába zöld, ugyanúgy jön rá a LOD kő bónusza).
-
Franklin
addikt
válasz Sirandrish #113818 üzenetére
Nekem az új szezon indulása óta csinál ilyeneket, és csak akkor, ha a partiban van firebird wizard. Olyankor van, h 5-6 mp-re megáll a kép.
Soloban soha nem jön ez elő.
-
Franklin
addikt
válasz Sirandrish #113713 üzenetére
Cain setből és Sage setből 2 cucc + Ring of Royal Grandeur, hogy meglegyen a 3-mas set buff (dupla DB és +25% GR kulcs esély), Nemesis, Flavor, Homing Pads, Worship, Avarice. Plusz a hozzá illő fegyver.
Maxroll.gg-n minden buildhez van ajánlott follower build is.
-
Franklin
addikt
válasz sumdudum #113641 üzenetére
Mikor szezon karit indítasz, akkor nincs semmid, kockád se. Ezért kell megszerezni act 2-ből. De ehhez nem kell a sztori módot végigjátszani, rögtön indíthatod adventure módban. Ott már rögtön van kovács, mystic, jeweler és kadala is.
Ajánlom a maxroll.gg oldalt, rengeteg hasznos infó van rajta, többek között level 1-70 útmutató is.
-
Franklin
addikt
Első primal: Nagelring rip szezon
-
Franklin
addikt
válasz Sirandrish #113592 üzenetére
Előző szezonban Bonespear necroval toltam GR 105 runokat 2-3 perc alatt, paragon 1200 körül (minden cucc anci + augment).
De a WW barbár is gyors, ott ráadásul az ingyen set a WW.
GoD DH is gyors, Monk Wave of Light build is gyors.
Többiről nincs tapasztalatom.
-
Franklin
addikt
Szerver probléma volt, írták a Launcherben.
Ilyenkor érdemes ránézni Twitterre is, ott is ki szokták írni.
-
Franklin
addikt
-
Franklin
addikt
Na megvan a 70, ez a klón leveling módszer tényleg brutál
-
Franklin
addikt
-
Franklin
addikt
Megy még a szezon?
Úgy izgulok, valaki mondja már meg, csak 5-re érek haza
-
Franklin
addikt
válasz faragojof #112560 üzenetére
Röviden: létrehozod a szezon karaktert, utána megcsinálod a heti Challenge Riftet, jutalmul kapsz rengeteg pénzt, matériát, blood shardot, stb., abból felhúzod a kovácsot 12. szintre, gyártatsz vele egy 70. szintű sárga fegyvert, átkonvertálod legendarybe (előtte felveszed a kockát), és betöröd a legendary-t, ami olyan képességet ad, amivel sokkal könnyebb elszaladni 70-ig.
-
Franklin
addikt
válasz Csokishurka #111996 üzenetére
Hát igen, senki nem profiként kezdte
Van pár ilyen trükk a játékban, pl. ha városból akarsz waypointra teleportálni, akkor nem muszáj odamenni a városi waypointhoz, simán megnyitod a térképet és ráböksz oda, ahová menni szeretnél.
Public bountykban szoktam látni, hogy nagyon sokan nem ismerik ezt.
-
Franklin
addikt
válasz Csokishurka #111744 üzenetére
Ha meghalsz, akkor nem éledsz újra, vége a karakternek, kezdhetsz másikat.
-
Franklin
addikt
válasz Csokishurka #111613 üzenetére
Arra figyelj, hogy ha eléred a 61-es szintet, akkor azonnal teleport vissza a városba és gyártass a kováccsal egy (karakteredhez illő) kétkezes fegyvert, ugyanis óriási az ugrás a 60 és a 61. szintű fegyverek között.
-
Franklin
addikt
válasz Valkűr #110694 üzenetére
Nekem LOD Hydra van és azért sebez elég szépen magában az Arcane Torrent is, főleg ha van Area dmg is (nekem 65%)
Ezekből jön a plusz sebzés csak a Torrentre:
- Orb of Infinite Death (4 hit to enemy +40%dmg)
- Etched Sigil (+150%)
- Black Hole (+3% / each enemy hit)
- Taeguk lvl 100 (channeling, +60% dmg)
- Squirt necklace (+100% dmg)
- Deathwish (+300%) -
Franklin
addikt
Sziasztok,
Tal Rasha Meteor multi buildhez milyen gyűrű kell?
Egy leírás szerint CoE, Unity, Karini, de ez ugye solo buildhez van.
-
Franklin
addikt
válasz dargelot #105384 üzenetére
A Blizzard nem akarja lenyugtatni a rajongóit, ők pénzt akarnak keresni.
Miben van most a pénz? Nem a PC-s, hanem a mobil játékokban. Ennyi. (igen tudom, meg a RDR2-ben)
Ja hogy a hardcore fanok nem fognak játszani vele? Hm-hm, mit csináljunk, ááá, adjuk ki újra a kedvenc játékaikat kicsit feltupírozva és kérjünk érte 15 eurót, problem solved, more money (Starcraft Remastered, Warcraft 3 Reforged, Diablo 2 akármi).
Változás van a játékiparban, igazodni kell. Most a mobil játékok a népszerűek, azt kell nyomatni, a régi rajongóknak meg odadobni a régi játékaikat új köntösben, nesze, fizess a nosztalgiádért.
-
Franklin
addikt
Ahogy írták a youtube videók alatt is, Diablo végül is meghalt, örökre...
-
Franklin
addikt
Ha bent vagyok egy négyes multiban, elindítunk egy GR-t, de csak hárman megyünk be, a negyedik ember nem fogadja el, akkor a GR MP3 vagy MP4 erősségű lesz?
-
-
Franklin
addikt
válasz HellGreg #104412 üzenetére
Oculus plusz sebzése nagyon jól tud jönni, mellé Wyrdward a stun miatt vagy Nagelring a Fallenek miatt, plusz egyike azon cuccoknak, amin még van Magic Find.
Amulett pedig Ess of Johan, a pull és slow miatt.
Ja és Enci nagyon szereti blindolgatni az ellent a Sultan of Blinding Sand 2H karddal
[ Szerkesztve ]
-
Franklin
addikt
Az normális, hogy solo DH-val megyek és dob egy Rathma Ribcage-et úgy, hogy nincs is megvéve a Necro?
-
Franklin
addikt
válasz Peppo #104286 üzenetére
Tudom, de pont a Follower Guide írta az Encinek a Sultan kardot, mint legjobb fegyver, de nem a sebzés miatt, hanem a tulajdonsága miatt (most hirtelen nem tudom mi az), ugyanígy Templarnak a Thunderfury ajánlott.
Az, hogy stimmeljen a stat is, az már csak az én hülyeségem, szebben néz ki úgy
[ Szerkesztve ]
-
Franklin
addikt
válasz DaveHutt #104100 üzenetére
Miért utáljátok a Bounty-t?
Én mindig is élveztem, csak kell hozzá egy speedrun build és tök jó móka (legalábbis nekem DH-val mindig az volt, más karakterrel nem nagyon toltam).
GR-ből hiányzik az a feeling, hogy kinyitok egy random ládát és esik belőle egy legendary meg egy set
Bandit shrine is vicces, kergetni a kis vakarcsokat Vault is fun, Whimsy is fun... szerintem.
-
Franklin
addikt
válasz szupermacs #103947 üzenetére
-
Franklin
addikt
Azért, mert a build Ricochet rúnát használ az Impale képességhez, aminek Lightning a sebzése (benne van a rúna leírásában).
Ezért kellenek a Lighning boostok és ezért kell a Convention of Elements-et is figyelni és akkor spammelni az Impale-t, amikor épp a Lightning a soros.
-
Franklin
addikt
Na meglett a solo GR70, paragon 480, Shadow Impale DH, nagyon durva ez a build. Bár nem szimpi, hogy késes, egy DH-hoz az íj vagy crossbow illik, meg milyen röhejes már, hogy a tőr mellé berakott Quiver adja a bónuszokat de nagyon hatékony, azt el kell ismerni.
-
Franklin
addikt
Sziasztok,
Van valami teendő így a Season utolsó napján? Egy 50-es Gem of Ease-t beizzítottam, gondolom ezzel érdemes majd kezdeni az új szezont... mi kellhet még? Pl. szoktatok eltenni alacsonyabb szintű cuccokat a gyorsabb szintezéshez? Soloban kezditek vagy multiban?
Régebben sokat toltam a játékot, Patch 2.0 előtt hagytam abba, és most kezdtem újra 2 hete, szóval nem minden világos még
-
Franklin
addikt
Srácok, mi olyankor a teendő, mikor nem tudok belépni a bnet accountomba, mert lockolva lett, de nem jött email róla?
Jelszót tudtam változtatni, arról jött is az értesítő email, tehát azzal nincs gond.
De belépéskor írja a "suspicious activity" "we sent an email" dumát és hogy kövessem az email-ben írt utasításokat, de nem jön email. Spam folderbe se.
Ticket-et se tudok nyitni, mert ahhoz be kéne lépni, de nem tudok a fentiek miatt.
Egyéb ötlet?
-
Franklin
addikt
Srácok, lehetne még DPS-t növelni a DH-mnál 20-30 misiből, vagy esélytelen?
Ja, IK seten nem röhögni, ócsó volt :-D
-
Franklin
addikt
válasz sunnymarcell #16255 üzenetére
Ha PayPal-t használsz, akkor nem kell auth.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest