Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- ASUS notebook topic
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz Vistaboy #109399 üzenetére
Kezdj szerintem egy DH-val es utkozben majd felhuzol egy necrot a Set Dungeon miatt.
Esetleg Marauder nem olyan eszes vagy Natalya DH-nal.
En barbarral fogok es vagy Raekorral letolom a Dungeont vagy nekem is lesz melle egy nekro.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Vistaboy
veterán
Season 19: The Season of Eternal Conflict Begins Nov.22
Na, akkor hétvégén lehet végre tolni az új szezont.
Akiknek kimaradt a Season 7, most pótolhatják a rewardokat, plusz kapunk egy Angelic Treasure Goblin petet is.
Demon Hunter UE settel kezd??? Na, akkor ez el is dőlt. Bár a set dungi miatt lehet, hogy Crusival indulok, de a Necromancer Rathma sem kizárt...
Ahogy nézem, a Conquestekkel sem lesz gond, hiszen a Legacy of Dreams gemnek köszönhetően gyerekjáték lesz a GR45 set nélkül, ahogy a GR75, illetve a három 65-ös gem is.
Lehet, hogy megint HC szezont fogok kezdeni...
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
reelc
veterán
OFF.
System Design in Diablo IV (Part I)
A múltkor érdeklődött valaki sci-fi ARPG-ről.
A Martyr most éppen akciós, vélemények róla a topikjában.
Aki meg a Torchlight Frontierst várja, mint kiderült mégsem lesz idén.[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz alakesh #109395 üzenetére
https://www.diablofans.com/builds?filter-build-tag=3&filter-has-item=undefined&filter-no-item=undefined&filter-has-spell=undefined&filter-class=2
Itt tudsz valogatni.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
alakesh
tag
Az új WW buildhez van valakinek egy linkje? Megnézegetném NS-ben mielőtt elkötelezem magam egy barb mellett seasonben
-
shotika
őstag
válasz DjDanee87 #109392 üzenetére
BK fegyot szerezni nem probléma, de abból jót kifogni, na ahhoz kell nagy mák. Nekem eddig a legmacerásabb build statok szempontjából az a WW build volt, mert baromi sok mindennek kellett passzolnia, hogy működőképes legyen. Fegyon pl CDR, attack speed, area damage - az igazán durva buildekben strenght sincs rajtuk...
Az új változatban a Rend szerencsére kevésbé allergiás az ilyenekre, nem is nagyon kell már hozzá a 2 BK fegyo.Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Daelion
őstag
válasz DjDanee87 #109392 üzenetére
Nekem nem volt gond Bul Kathos fegyverekkel WW Rend buildbe még 110 felett se és valahogy kényelmesebbnek is éreztem. 'bár ezt lehet én képzeltem bele'
Nem annyira lényeges max ha nagyon fullos push-ra kell vagy esetleg HC-ba az extra armor miatt de el lehet lenni nélküle szerintem.
Többi buildbe meg passz,azokat nem próbáltam velük.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Barbár mennyire lesz életképes István set nélkül?
Elég rég játszottam vele utoljára és akkor rengeteg idő volt a két fegyvert megszerezni. Ha anélkül is el lehet lenni akkor szerintem barbár lesz a befutó nálam erre a szezonra. Aztán ha lesz idő crusader esetleg HCn.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ékezetes játékos/hero nevet mi módon lehet létrehozni?
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz boygabi_ #109387 üzenetére
vertre armor helyett all res vagy dam% from elites
a gatyan a grenade helyett life%. igazabol sajnos rosszak a rolljai, dex / vit / allres / socket / lifeonkill / +globesLife vagy pickup vagy slow% az idealis.
igazabol a life% se az igazi a verten de az meg kb ertelmes es a masodlagos statjai is jok.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Joezyka
senior tag
válasz boygabi_ #109387 üzenetére
ne haragudj, nem szeretnélek bántani, de van a játékban lehetőség screenshoot-ot csinálni, azzal jobban látszik minden. Valahogy rettenetesen tudja bántani a szemem, amikor telefonnal csinál valaki képet a monitorról
A gatyán a grenade dmg-t forgatnám armorra, a chestnél másodlagos statnál mele dmg reductiont forgatnék.Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
rajzol01
tag
-
reelc
veterán
válasz rajzol01 #109381 üzenetére
Örülök, hogy sikerült.
Ahogy írtam, többféle konfigban árulják a laptopokat.
A tiédet is árulhatták gamernek, de azzal az i3 procival nem volt az, az i7-tel inkább. Mégis ugyanaz az Y széria.
Ha utána szeretnél játszani még a sztori miatt hasonló játékkal, akkor a Titan Quest AE-re is érdemes ránézned majd egy akcióban, az oldalon ott a gépigénye is.
A régebbi változatát, ami nem a 10-ik évfordulós AE volt, hanem a TQ+IT azt meg anno én toltam laptopon. A tiédnél sokkal gyengébben, nem volt benne dedikált VGA, csak az alap Intel.[ Szerkesztve ]
-
-
persil
nagyúr
válasz rajzol01 #109381 üzenetére
Sok minden arulnak "gamer laptopkent" attol meg az nagyon nem lesz az. :)
De ezek szerint sikerult rabirni, hogy a dedikalt vga-t hasznalja, azzal mar elleszel. Csak ne jojjon be a csapatba 2-3 witchdoki, mert a 27 fps-bol pikk-pakk 2.7 lesz. :D
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Daelion
őstag
válasz reelc #109375 üzenetére
Én sem szeretek fishelni,4-5 próba után már úgy vagyok vele hogy ott rohadjon meg.
Viszont amikor bele nyitok egy fullos goat meg wasp Riftbe akkor azért nincs kedvem szívatni magam.
Ezzel a build-el Riftek ahol sok a szintkülönbség illetve lépcsők vannak elég idegesítő tud lenni amikor elakadnak a Fetishek meg nem találják el a célpontot én meg rohangálhatok le fől hátha újra pozicionálják magukat.Persze ha nem push szinten van a run akkor simán megyek azzal amit bead.
-
reelc
veterán
válasz persil #109378 üzenetére
Ezt írtam én is.
Megvehette akkoriban 2x annyiért is akár, mint egy asztali gépet, attól még nem volt játékgép.
Amúgy akár topik kereső "notebook" kulcsszó, vagy akár laptop.
Vissza lehet nézni akkori beírásokat, kinek hogy ment és mivel.[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz rajzol01 #109376 üzenetére
Sajnos nagyon rosszul emlekszel, ez sosem volt jatekgep, de foleg nem "eleg jo".
Viszont azert el kene docognie, es nem 7 fps-sel. Szinte biztos, hogy az integralt vackot erolteti valamiert. Allitsd at, hogy a vga-t hasznalja.
-
reelc
veterán
válasz rajzol01 #109376 üzenetére
System req.
A procid gyenge, és az asztali gép VGA van feltüntetve a Blizznél, ami nem egyenlő a mobilossal.
Azt írtad az a gyanúd, hogy nem megy a VGA. Azt próbáld életre lehelni. Más játéknál megy?2012-es laptop VGA teszt, Diablo 3. Na ezek inkább a jó gépek, i7 procival már akkor.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Daelion #109374 üzenetére
Grat!
Nem szoktam fishingelni, de néha kilépek, ha botrányosan rossz a GR menetközben.GR114-et mentem szeptemberben, ez a csúcsom. 14:37. P1929.
Impale DH, ha jól rémlik 100-as augmentek, és az Aughild szettel és az egyik új nyakékkel.
A buildhez azóta semmi új cuccom nem lett, és a +70 Paragon se indokolja, hogy elkezdjek kínlódni, hátha +1 lejön ha szerencsém van.
UE DH valamivel alatta van, viszont sokkal jobb cuccokkal rendelkezik és kényelmesebb vele játszani.[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Na most már én is kíváncsi lettem,hogy meddig megy a S17-be játszott WD-m mert akkor Season belűl 116-ig ment.
Hát most se nagyon megy feljebb pedig azóta megkapta NS Paragont,Echoing Fury-t meg Flavor of Timet-t a cube-ba mert akkor még nem voltak jók ezek.
Egyedül a Bane of trapped-et vesztettem a LoD gem miatt.Meg itt már volt egy kis fishing amit eléggé nem szeretek viszont bizonyos mapokon körülményes tud lenni ez a build és azokat inkább nem erőltetem maxos pushnál mert idő pazarlás.
Ez egy elég jó Rift volt de 117-hez kb még jobb kéne vagy legalább ugyan ilyen de azt meg kutassa elő a fene.Jelenleg nincs ennél erősebb karim meg buildem tehát ez a maxom is most.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz rajzol01 #109372 üzenetére
A géptípusoddal semmit sem érünk, a komponensek kellenek. Minden típusból többféle kiszerelés volt.
Milyen proci, mennyi RAM, VGA milyen és mennyi memóriával, stb.
Mindegy, hogy 2012-es a játék, a laptopod lehet akár 2014-es is, ha az olcsóbb árkategóriából származik, nem volt erőmű akkoriban sem.
Ahogy írtam, lehet régebbi driverrel jobb lehet.
Stb. -
reelc
veterán
válasz rajzol01 #109370 üzenetére
Mármint csak az alapjátékot, vagy a Battle Chestet?
SSD van a gépedben? Ehhez a játékhoz azt ajánlják. Mondjuk nekem HDD van, viszont asztali gépben.
Driver: szerintem nézd meg, melyik driver támogatta utoljára a VGA-dat. Tudtommal időnként kiveszik a régi típusokat. Így lehet a legújabbal nem érsz semmit.
Ill. nézd meg, hogy van-e benne átkapocsolási lehetőség manuálisan, vagy csak automatán?Ja, és elég sok sérülékenység volt Intel procikra az elmúlt években, és ha a procid érintett és szedtél le frissítéseket, az magának a procinak a teljesítményét is csökkenthette. Pl. filmezésnél nem tűnik fel az a -x%, de a játék más tészta.
Ezek csak tippek, fogalmam sincs.
[ Szerkesztve ]
-
rajzol01
tag
válasz persil #109249 üzenetére
Sziasztok, végülis csak az alapot vettem meg mert úgy láttam a WD is szerethető.
Viszont csak 7 fps tudtam kipréselni lebutított grafikával. Értem hogy nagyon régi a lenovo Y560 gépem, de mégiscsak 2012es játék, és a bn szerint az ati radeon 5000 támogatott. Nekem az a gyanúm hogy csak az alaplapi-Intelt használja.
Nincs valami ötletetek? friss driverek telepítve
kösz szépen -
reelc
veterán
válasz SQX_Barto #109367 üzenetére
Grat.
Korábban írtam, hogy nekem nem tetszik a Paragon rendszer.
Ha ezt átviszik ilyen formában a D4-re, akkor nemigen fog érdekelni.
Persze, jutalmazza a játék aki csapatban játszik, meg sokat meg minden... akkor sem, nem így kellene. Meg a metát sem szeretem, ami eléggé bevan betonozva a partykba ezer éve, ha konkrétan a klasszokat nézzük. Aki nem hajlandó idomulni, az nem lesz hatékony.
Na az ilyen dolgok miatt sincs kedvem partyzni.
Marad a szóló.
Szenvedésnek érzek minden GR-t ami mondjuk 10 percnél több idő, és eszembe jut, hogy más játékban jó eséllyel használható loot is van ennyi idő alatt. Vagyis nem olyan feleslegesen kidobott idő, mint itt.Most kiszámoltam, P1999, az UE DH augmentálva +6075 dexszel rendelkezik, ami visszaosztva 5-tel olyan, mintha P3214 lenne augmentáció nélkül.
Ezzel GR114-re vagyok képes, ha szerencsém is van. Ok, az Impale hatékonyabb, de azzal sincs meg a GR120. -
SQX_Barto
addikt
2 player barbarral nem lett a kedvencem, de attol meg eredmenyes...
(Nyilvan, ha a masik 6k+-os az nem hatrany )[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz reelc #109366 üzenetére
Epp most toltam le a 120-at
Tudom viszonylag sok a paragonom, casual jatekosokhoz kepest, de en utalok solozni, szoval 120 szamomra nagy szo. Eddig a Pestilence 110 volt a rekordom joval regebbrol.
130 kovezes nelkul tutira nincs benne, viszont nem tudom a nerf mennyire veszi vissza, hogy erdemes-e bele tobb energiat fektetni. Masreszt a 130as kavicsaim sikeresen ratortem a nekro BK-ra anno, amivel meg annyira balfasz voltam, hogy 140-en mar pirosra tortem...
Mindegy, jatszok, aztan lesz valami
Barbar kovetkezo szezonban viszont igy tuti, remelhetoleg jo lesz igy es kozelit a tobbi karihoz szoloban. Barbart fokent supportkent hasznaltam. Ugrabugraval anno letoltam a 100at azt hiszem.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz reelc #109364 üzenetére
Nem solo 150-ezik, hanem megall mondjuk 145-nel, ugy erzem meg jo lesz Neked igy is
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
akva
tag
(Részben) visszaadták a barbi lamentation buff-ját:
Usbridge -> iFi Nano -> Tabla -> Metrum Octave DAC / Chord Mojo -> Pointe 672SE / tmp Ant -> Vandersteen 2ci / Amiron Home / RHA T20 / AudioQuest kábelek, iFi tápok
-
Grincsulás
tag
Hát akkor maradok először a Battlechestnél, aztán majd idővel kiderül beszerzem-e a necrot. Mindenkinek köszönet a helpért!
Ui: ha végzek ezzel a csodálatos délutáni műszakkal le is csapok rá. -
reelc
veterán
válasz Grincsulás #109354 üzenetére
Szerintem nézd át a topik Összefoglalót, vannak benne infók.
Vannak magyar klánok (egyszerre egynek lehetsz tagja), és communityk is (ebből többen lehetsz tag). Ha partyzni szeretnél majd, stb. jól jöhetnek. -
reelc
veterán
Sokan azt hitték, hogy a Diablo 2-es Nekróhoz hasonló. Pl. ez is szerepet játszhatott abban, hogy sokaknak nem tetszik.
Nekem pl. a karik egy része nem is tetszik (WD, Wizard), nem foglalkozom velük.
A Digital Deluxe: ahol linkeltem ott fel van sorolva, mi micsoda. De + karislot és kozmetika, ilyesmi. Vagyis drágább változata a RoSnak, és elég lesz a sima, hidd el.
Szerintem nem éri meg, de kinek mi?(#109356) faragojof:
Nekro pack tartalma.
Bármikor meglehet venni külön, célszerű majd valami akcióban, ha kell.
A PC-s Battlechest nem tartalmazza a Nekrot, konzolos változatokba nem megyek bele, PC-m van.[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
válasz reelc #109353 üzenetére
Úgy legyen.
Én a battlechestet vettem. Kaptam a necrohoz valami rothadt csontszárnyat, egy vérgolyó petet, meg a peckem tudja mik jelentek meg az install után.Azt nem tudtam, ill. a battlechest után nem is érdekelt, hogy van egy külön necro pack is."Formicate Under Command of the King,,
-
persil
nagyúr
Egyaltalan nem gaz, sot baromi jo, csak sokaknak nem jott at. Izles kerdese.
-
reelc
veterán
válasz faragojof #109351 üzenetére
Nem. A Reaper of Souls az a kieg, a Nekro pack pedig a Nekro kari 1-2 aprósággal.
A Battlechest: alap+RoS kieg.
Ha mindent akar, a Diablo III: Eternal Collection kell neki: " includes Diablo III, the Reaper of Souls expansion pack, and the Rise of the Necromancer pack".
Pl. innen.
Az ő pénze bánja azért ajánlottam a Battlechestet, mert ha nem jön be, akkor azzal bukik a leglevesebbet. A Nekro pack sokaknak nem jött be.
De ő tudja
(Más játéknál is ha van mód, a legkisebb értelmes megoldást szoktam ajánlani. Utána lehet azt bővíteni, ha tetszik.)[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
válasz Grincsulás #109350 üzenetére
A Reaper a necro!
Pc-re a Battlechest-et vedd."Formicate Under Command of the King,,
-
reelc
veterán
válasz persil #109348 üzenetére
Meg Eternal C. is egy ideje. Kicsit zavaró lehet.
-
reelc
veterán
válasz persil #109346 üzenetére
Battle Chestet ha nincs meg az alapjáték, és PC-re kell. Talán érdemes bevárni egy akciót.
Majd később akciósan behúzhatja a Nekrot is, ha érez rá késztetést.
Így bukik a legkevesebbet, ha nem jön be a játék.Az Eternal... elnevezés becsapós, korábban csak konzolon volt, nem olyan túl rég lehet PC-re.
-
persil
nagyúr
válasz Grincsulás #109341 üzenetére
Nem kerdes, mert a reaper of souls-t mar csak teljesen kulon, vagy az eternal coll. reszekent tudod megvenni, tehat, ha maga a jatek nincs meg, akkor eternal kell, ha meg van a d3 es csak a kieget akarod, akkor reaper.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
-
Edge
veterán
válasz Grincsulás #109341 üzenetére
Nem tudom tisztába vagy-e vele, de az eternal collection az a nintendo switch verzió neve.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Grincsulás
tag
Sziasztok, üdvözlök mindenkit!
Vásárlás előtt állok és az lenne a kérdésem, hogy az Eternal Collection-t vagy a Reaper of Souls™ Digital Deluxe Edition-t érné meg jobban megvenni?
Előre is köszönöm a választ! -
proci985
MODERÁTOR
-
Daelion
őstag
válasz proci985 #109334 üzenetére
Tudom,hogy nem annyira sok csak nem akarom túlvállalni magam.
Már össze raktam NS Barbáromon amit majd S19-be akarok játszani és 105 lement vele 0 augment+non ancient fegyverrekkel és közelében se volt annak,hogy meghaljon tehát ezt max a szerver gond/net dc fogja elvinni azon a szinten.
Amikor speed farmoltam meg gemeltem S18-ba DH-val akkor én csak GR 90-et mentem valahogy 2:30-3 közt ~1k paragon környékén.
3700-al annyira nem meglepő az az eredmény de gyors az biztos pláne egy jó Riftben. -
proci985
MODERÁTOR
válasz Daelion #109331 üzenetére
110 annyira nem sok, p800 korul egy shadow is tud stabilan 105 korul amig a karlei ancient es a gogok legalabb 90es (trapped annyira nem kritikus). augmentek nelkul elfogadhato rollokkal.
hcban persze.
btw neztem tegnap a HC LBt. GR100 01:31es idovel (nem eliras, 91 sec), p3700on speed fire multishot UEvel. konkretan trapped passziv helyett tactical advantagevel, meg F+R + squirt + crimson UE setuppal. verten hatred regen. durva.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Daelion
őstag
válasz SQX_Barto #109332 üzenetére
Ha a meta/leaderboard buildre gondolsz akkor igen az nagyon erős de nekem az annyira nem jön be játékmenetileg.
Próbáltam csinálni egy inkább Foh-ra fókuszált buildet amibe csak másodlagos a Heaven's Fury Blessed Ground-al tehát nem shotgun.
RG-t azért így is durván leszedte azzal a Heaven's Fury shield-el ami stackeli a dmg-t.Cube-ba se volt benne a stone gauntlets amit használnak hanem a FoH belt volt ott.
Én így képzeltem el a buildet és tényleg szórakoztató volt játszani de hamar kifogyott mindenből sajnos. 'dmg/toughness'
-
SQX_Barto
addikt
válasz Daelion #109331 üzenetére
Majdnem 4100 paragonnal, kb osszehanyt szettel 100-as 6 perc.
Mennem kell aludni, igy nem mentem meg feljebb.
Jo lenne meg nerf elott egy 120-at lehozni veleIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Daelion
őstag
válasz reelc #109330 üzenetére
Hát amekkora morgás van a D3 fórumon jobban is teszik ha csinálnak valamit időbe.
De amúgy igen,jó hogy csinálnak valamit és jó lenne ha ez lenne mostantól az alap mentalitás.
Én is össze raktam ma kíváncsiságból az én elképzelésem szerint a Sader szetet de az alig vitte le GR 100-at és állandóan meg akart halni tehát inkább nem erőltetem.
Igazából ez a shotgun verzió ami nagyon erős illetve a Heaven's Fury a shield miatt annyira durva viszont a FoH már GR 90 után elkezd érezhetően gyengülni. 'én karakteremmel persze'Nekem sincsenek most nagy terveim S19-re,GR 110 jó lenne Seismic Slam Barbárral HC-ba.
1 halált bele tervezek a dologba mert annyi simán lehet szerver/net miatt de ha többször halok ilyen miatt akkor hagyom a fenébe.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Daelion #109329 üzenetére
Pozitív, hogy csinálnak valamit, és nem lesz több szezonban eltűrve a hiba.
Ezt úgy általában írom, nem mostani konkrét esetre.Így viszont ha nem lesz meg hétvégéig az NS-es új szetes Crusim, akkor jó eséllyel nem is kell erőlködnöm ezügyben.
Nem volt vele nagy tervem, GR114 fölé jutni 4-5GR-rel NSben, és nem 15 perc körüli idővel. Ha lehetséges. Gemet húzni. -
Daelion
őstag
Lejárt a szerkesztési idő. 'ezt amúgy utálom ezen a fórumon/oldalon..'
Lesz elvileg egy kisebb 'balance' patch most és S19 előtt:
[link]Tehát senki ne vegye biztosra azt ahogy per pill van Sader/Barbár mert valamit fognak piszkálni.
[ Szerkesztve ]
-
-
malacka87
őstag
Crusader season indulás jó szar lesz. Roland set nem túl acélos... Mindenki más 5000 paragon lesz mire felhúzom.
[ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
SQX_Barto
addikt
válasz MegalodonS #109325 üzenetére
Nem igazan volt idom jatszani, elvileg az uj crusader set q@#~ eros lett, monk set is jobb lett, WW-t meg visszavettek (lehet kovi patchben meg erositenek rajta)
Erosen filozom, mivel kezdjem a seasont, wizardot akartam, de aztan turelmetlen voltam es osszedobtam a flash wizardot mar most.
Valoszinuleg barbar lesz, mert season elott inkabb az uj crusader setet akarom osszedobni.S19 start date: november 22
[ Szerkesztve ]
-
dante3
addikt
0 paragonnal nem olyan rossz a ww barb. [link]
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Daelion
őstag
Ha valakit érdekel itt van 2 Tempest Rush build amit DatModz rakott össze tegnapi Stream után:
Új szetes T16 speed build:
[link]Sunwuko verzió push build.
[link]Jelenleg elvileg a SWK Tempest Rush erősebb mert az új szettel van valami bug ami miatt nem működik teljesen jól.
The reason why I didn't make a push build with the new set is because it is currently buggy and doesn't function correctly with Tempest Rush: Flurry and has some random teleportation problems.
[ Szerkesztve ]
-
malystryx
senior tag
Nekem nagyon tetszik a monk új szettje, nagyon régóta várok már egy jó Tempest Rush-ra épülő buildre, amúgy is ő a main karakterem, ezúttal elkezdek egy szezont, az utóbbi 2-t kihagytam. Elég sok legendary-nak is másabbak a tulajdonságai mint az utolsó belépésemnél, át kell nézni újra.
-
reelc
veterán
válasz dante3 #109318 üzenetére
Elmondta, hogy a Paragont levette 850-re.
Én az ilyen videókkal tudok mit kezdeni, nem a GR140+ félékkel.
Az előző szezont a DH-val: "P797, GR103. Augmentáció nem volt" fejeztem be. Nem öltem bele sok energiát, ment volna fentebb így is 1-2 szintet.
+ tudom viszonyítani ahhoz, hogy jól felszerelt P1980-as UE DH-val NSben GR114-ig jutottam.
Így látom, ha betanulom a Crusit és hamarabb feltudom szerelni és augmentálni, minthogy elunjam a játékot , akkor erre még rátudok verni pár szintet.
Szezonban úgyis DH-t indítok, végigverem majd a Journeyt. -
Daelion
őstag
válasz reelc #109316 üzenetére
Pont ezt néztem tegnap Stream közben csak aztán mondta,hogy majd később csinálja meg a push verziót azt én meg elhúztam aludni inkább.
Nekem ezzel a build-al meg úgy jelenleg a szettel az a gondom,hogy ez inkább egy Heaven's Fury legfőképp és Foh csak mellékesen van benne mint DPS.
Én meg pont fordítva akartam ezt játszani,hogy Foh spam és Fury amikor nincs CD-n illetve bossokra ja meg én a sugaras Fury-t akartam nem ezt a shotgunt.Monkot az új szettel most streameli DatModz ~2400 Paragonal de ő nem szokott YT build videókat csinálni.
100 meg kicsit fölötte elég könnyen megy neki,110-et próbálja épp de az már elég gázos.Fura ez a Tempest rush nekem még mindig,sose rajongtam érte.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz chopin42 #109315 üzenetére
Köszi.
Azoknak, akik sima halandók által is elérhető eredményt akarnak látni:
GR110, augmentáció nélkül, P850, 100-as gemekkel: Aegis of Valor Push Build Guide Diablo 3 Patch 2.6.7 Season 19
Monkról most hirtelen nem is találok hasonlót. Gondolom később lesz.
Nem PTR-es videót kerestem, ez már live.[ Szerkesztve ]
-
chopin42
addikt
válasz reelc #109308 üzenetére
Bocs, most olvasva kissé értelmetlen volt, úgy értem, a 10k paragon emberke a mostani chantodoval menne 140-et, míg az új crusaderrel 150et. Szóval a nerfelt wiztől 10gr-el erősebb az új crusader. Majd letesztelem, de nekem 120 volt p1680al a top chantodoval, majd összerakom az új crusadert, megnézem az mennyit megy. Ha menne vele a 130, azon mondjuk nagyon meglepődnék, de nekem bénább emberkének a 125 is öröm lenne A mostani wiz 115 körül végezhet nálam, így reális a 125, ha nem kalkuláltam félre.
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
reelc
veterán
válasz GoTReX #109313 üzenetére
Értem.
Én annyira nem kötődtem a Diablo 1-2-höz, talán ezért nekem semmi problémát nem jelent ez a dolog. Meg több ARPG-vel játszottam annak idején is.
A D1-et amolyan végig kellene nyomni egy karival, mert jön a folytatás szemlélettel játszottam, a másodikat meg megutáltam menetközben.[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
válasz reelc #109297 üzenetére
Hello
Nem, nekem a világa nem olyan már. De ez csak a személyes véleményem, nem biztos hogy egyezik a többségével. Ezek a grandiózus mennyei helyszínek, arany-fehér égig érő tornyok, ilyen angyal aztán olyan angyal, árulások, grandiózus seregek stb.... Nekem a Diablo világa nagyon sötét, komor ,lassú és kicsit nyomasztó. Nem grandiózus mennyei seregek , hanem kis elhagyatott falvak ahhol a túlélők vegetálnak, és lappang a mélyben egy gonosz, és minden kis tettnek , küldetésnek, kardcsapásnak súlya van. Igen ez kicsit Dio 1-es, majd a kettő ezt négyzetre emelte de még határon belül. Ezt nem érzem a D3-ban. Ezért nem tartom rossznak, de nem tartom igazán Diablonak úgy mint az elődöket.
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Daelion
őstag
válasz reelc #109308 üzenetére
Persze nem halandó szintű paragon de arányaiban nézve lehet így is látni,hogy mekkora a különbség.
Tag aki megcsinálta a GR 150-et most Heavens Fury Sader-el P10800 volt de ugyan ez a tag megcsinálta Rank 1 összes karit 'poénból' PTR-en és ott nerf előtt 140-ig vitte a WW Rendet.Van egy másik tag most amcsi fórumon aki 10200 Paragon-al próbálta WW Rendet jó gearbe és alig bírta 130 fölé rugdosni most így nerf után.
Saját szintemen is minimum 10-15 GR szint a nerf, 'kicsit' több lett mint a ~7 amit számolgattak papíron.
-
reelc
veterán
Gondoltam beszerzem az új monk cuccokat.
Pár rift után mentem GRezni.
Uliana, mert azt szerettem, nem túl jó cuccokkal, és semmi sincs augmentálva.
GR95-ön meglepődtem, hogy LB-re jutottam. 980-ik hely, pár pillanatra jól van az, P1988-cal Kiment a fejemből az LB reset. Igazából nem érdekel.
Esett egy hozzá illő fist weapon és akkor láttam, hogy valamikor volt rá erősítés, kuka a fegyverem. Megnéztem a Kanait, a primal öv is kuka.
Lecseréltem a fegyvert, GR96 9:38 (860-ik hely) alatt meglett, 2 percet javult a GR95-höz képest.
Ha kifarmolnék jobb minőségű cuccot és augmentálnám, talán a GR100 is lemenne vele.
Igazából nem fogok kínlódni vele.
Csak azért írtam le, hogy ha valaki rázizzen az új cuccokra és nagyon régen nem játszott az adott karival, érdemes megnézni, mik változtak korábban?Az új szet meg is lett, egy fist weapon kell még.
(#109307) malacka87: "barbárnak pörgettem övet" ez mit jelent? Sárgából upgrade?
Mert új cucc esetén ez, vagy majd esik. Reforge nem adja be.
A szeteknél megkapod a szetbónuszt, ha meglévő szet változik.
A Kanaiban ha kockázva van a leg, annak is módosul a patch révén a tulajdonsága.(#109306) chopin42: "Tehát szerintem a 140 üthető vele, de 150-es crusaderrel baromi vicces..." - gondolom nem halandók Paragon mennyiségével.
[ Szerkesztve ]
-
chopin42
addikt
Nos csatlakoznék az előttem szólókhoz...az új szettek, amennyire fos volt mindkettő, most top. Ezzel szemben a ww illetve a chantodo nerfet kapott, utóbbi kb -5 gr. Tehát szerintem a 140 üthető vele, de 150-es crusaderrel baromi vicces...illetve az archont is piszkálták, ami érinti a bazookát is. Éljen a balance Mindenesetre a seismic slam barbár viccesnek tűnik, lehet azt indítok, vagy tal rasha meteort...ha lesz szezon.
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
malacka87
őstag
Ez a sok módosított item season only igaz?
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Daelion
őstag
válasz philoxenia #109302 üzenetére
Speed farmra/alacsonyabb ~90 GR-re persze marad a WW de augmentelni nem azt fogom.
-
Daelion
őstag
válasz DjDanee87 #109300 üzenetére
Ezzel csak az a gond,hogy PTR közben/előtt volt kijelentésük hogy Barbár megkapja a rég hiányolt 'törődést' és elismerték hogy tényleg hanyagolva voltak régóta.
Azzal egyet értettek elég sokan meg én is,hogy minimális nerf ráfért de nem ennyi.
De persze ez is tipikus Blizzard dolog,hogy vagy agyon buffolnak valamit vagy egyből a földbe döngölik.2 új szet is kukába való volt amikor elsőnek felkerült a PTR-re aztán külső tesztelés nélkül küldték most fel Live szerverre aminek ez lett a vége.
Illetve egy 2000 kommentes topik volt Barbár-al kapcsolatban a fórumon meg egy csomó részletes visszajelzés a játékosok felől de kb ennyire foglalkoztak vele.Ebből nekem minden lejön csak az nem,hogy értenének hozzá vagy csak simán 'leszarják'.
Én szerintem csinálok egy Might of the Earth Seismic Slam Barbárt S19-be mert az még elég jó és tetszik is illetve nem hiszem hogy fenyegeti akármilyen piszkálás.
Sader új szetjét meg inkább hanyagolom amíg nem rendeződik ez a téma mert ez biztos nem marad így.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestbuy játékok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IKEA
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠