Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
Arra mondjatok már valakit hogy wiiznek csináltam egy hydrast de a hydran kívül nekem gyakorlatilag nincs sebzésem. És nem ertem miért ennyire pici a sebzes..
-
Edge
veterán
válasz
MegalodonS #110684 üzenetére
Gz azért ez szép.
Én most a justice monkomat tuningolom, eléggé élvezetes egy build baromi gyors, szépen gyártogatom vele a 100as gemeket. -
Stan648
tag
Sziasztok. Jelenlegi seasonba kellene nekem egy kis segítség. Meg kéne csinálni egy conquestet, de egyedül nem fog menni. Igazából bármelyik jó lenne másodiknak.
-
Dictator^
veterán
Crusader Valor X vagy Y buildje mennyire "tankolós" 110 felett augmentek nélkül?
-
Daelion
őstag
válasz
rumkola #110687 üzenetére
Kb egyik legerősebb build per pill a játékban,mint WW Rend volt S19-be.
Nekem így elnézve valahol 110-115 közt fog maxolni a LoD Blessed Shield full Augmentel.
Nem mai build már na.'pláne Sader buildek közt'
Talán kész lesz jövő hét elejére aztán megnézem mit tud ha addig nem halok meg vele.
-
rumkola
nagyúr
válasz
MegalodonS #110686 üzenetére
gizdáskodik, ja nem
-
alakesh
tag
válasz
MegalodonS #110684 üzenetére
Én még csak GR90-ig jutottam...
-
MegalodonS
őstag
-
SQX_Barto
addikt
-
peltar
tag
Ti be tudtok lépni? Pár percig szórakozik a login képernyő, aztán kidob egy Code 1 hibaüzenettel.
-
chopin42
őstag
Üdv! Felhúztam egy Wd-t a wiz mellé, az aktuális top build-hez mit érdemes Kadalából és mit érdemes inkább a kockából? Első wd (már volt sok wiz, dh, barb, monk, crusader + némi necro is).
-
Daelion
őstag
válasz
reelc #110675 üzenetére
Egyik nap pont panaszkodott valaki HC chaten,hogy meghalt ez miatt mert kivágta a játék.
Nálam viszont még mindig semmi gond,érdekes.
Idegesítő azt tudom,mert nekem is volt ilyen gondom egy jó pár éve amikor MMO-t játszottam és volt egy időszak amikor hónapokig random DC volt de csak bizonyos embereket érintett. 'nagyon poén volt úgy Raidelni,kb egész játéktól elvette a kedvem'
Azt ahogy jött az a gond úgy is oldódott meg randomba.
-
reelc
veterán
válasz
reelc #110608 üzenetére
20 perc alatt harmadjára dobott ki.
A korábban vázolt lépések nem jöttek be, próbáltam azóta.A legutóbbi patch óta vacak nálam - mert előtte nekem nem csinálta, és nem rémlik, hogy komolyabb panaszok voltak másoktól.
Ami változott nálam előző szezon óta, hogy volt egy kis gép ugrade, és szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy ez a Win10 marhasága. Win7 alatt sosem csinálta. Sajnos váltanom kellett.Érik az uninstall, mert idegesít, nem kikapcsol.
-
shotika
őstag
válasz
Sirandrish #110658 üzenetére
Lehet, hogy erősebb, de a setes Hydráknak több a feje, vagányabbul néznek ki. Mondjuk az, hogy egy LoD-os Hydra build erősebb, mint egy direkt erre készült set... Nem gondolták át ezt rendesen
Legalább az egyik set lehetett volna mondjuk egy bracer vagy egy amulett, hogy több lehetőség legyen variálni...
-
Valkűr
addikt
Sziasztok a Wizznek a set Dungeonhoz merre van a portál?
-
Daelion
őstag
válasz
rumkola #110662 üzenetére
Hát meg tudom érteni,sokáig engem se érdekelt és csak az utóbbi 4-5 Seasonbe kezdtem el rámenni a full Ancient+Augmentre.
Ancient még hagyján de full Augment amit én is el szoktam húzni egy ideig mert az tényleg csak idő igényes és semmi több. 'pláne soloba'
Most is kell még 5 Augment a karimra de már jó lenne befejezni,nem is csinálok csak LvL 90-es gemeket mert már ez is túl sokáig tart. -
Daelion
őstag
válasz
rumkola #110660 üzenetére
Én most játszom a 3-ik LoD/Lon buildemet és igazából nem sokkal nehezebb fel gearelni mint egy sima szetes karit.
Persze akkor ha a szetes karin is full ancient a cél 'augmentek miatt úgy is kell'.12/13 Ancient van most LoD Blessed Shield Saderen mert értelmes Ancient Flavor nem lesz az biztos.
@AnginaP
Az korrekt,grat!.
Ezek a jobb Primalok mindig akkor esnek amikor legkevésbé számít rá az ember,nekem is szinte mindegyik értelmes Primal így lett.LoD Dagger of Darts WD-n már azon voltam,hogy rárakom Augmentet az átlagos Ancient fegyveremre erre mire befejeztem az utolsó Gem fejlesztését kiesett a Primal fegyver.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Sirandrish #110658 üzenetére
Bitzos jobb, de ancizz nár fel egy karaktert.
-
Daelion
őstag
válasz
peltar #110652 üzenetére
MF alapvetően már haszontalan D3-ba.
Korai verziókba még ért valamit de már agyon nerfelték és Legendary dropra csak az MF 10%-a számít tehát az 50%-es Nagel ad 5% tényleges MF-et.
Többet ér ha magasabb Tormenten/GR-be játszik az ember ahol eleve hullanak a Legendaryk.
-
peltar
tag
válasz
SQX_Barto #110646 üzenetére
Ahogy írtam, itt még kezdő vagyok. De az ősidőkből, az első két részből annyi megmaradt, hogy a MF is olyan, hogy minél több annál jobb. És a Nagelringen kivül mást nem találtam vele.
Persze lehet hogy itt már nem így van, mert őszintén nem sok különbséget vettem észre a dropban vele mint nélküle.
Próbáltam a Vyr-t, de valahogy nem jött be az Archonozás.HugóBoss: Igen, tudom, hogy még nem ideális, de nehezen döntöm el, mikor érdemes csak egy statot elforgatni, és mikor keressek az adott cuccból jobbat.
Viszont a linked rádöbbentett, hogy a Hydrát is petnek veszi a játék, akkor viszont újra kell gondolnom a legendary kavicsokat és Kanai-t is. -
Daelion
őstag
Hát persze,hogy erre az Amura kell ilyen statnak rollolnia.
Nem nagyon akarom elbukni a dupla pylon effektet amit a Flavor ad mert az nagyon hasznos/erős tud lenni.
Vagy bevágom a cubeba a Flavort és használom ezt de akkor meg bukom a COE-t amit egyszerűen nem engedhetek meg magamnak mert ennek a buildnek így is gyenge a single target 'RG' DPSe szal sehogy se jó..Att speed helyett socket vagy Fire DMG lenne lehet megfontolnám.
Flavorból persze csak olyanokat kapok amik instant salvage,erre most nézem egyik havert aki néha játszik egy kicsit azt már ott figyel a kariján egy Ancient CHD+CHC+Socket Flavor.
-
shotika
őstag
válasz
Én imádom ezt a hydrás szetet
Lehet, hogy nem lehet vele akkorát menni, mint a Vyr-rel, de nekem hatalmas élmény lepakolászni ezeket a sokfejű szörnyeket, és nézni ahogy veszettül lövöldöznek! A WD-s Spirit Barrage is vszeg erősebb ennél, de azzal macerásabb a játékmechanika, ott is hagytam egy időre azt a karit.
-
Edge
veterán
válasz
Nekem is sokkal jobban bejön a Vyr még mindig, jópár cuccom nem anci és így augment sincs azon a sloton(sisak, ékszerek, braci), de most lehoztam vele 113at:
van benne több is még így is.
A hydras cucc nem tetszik a LOD-os verzió sem, nem vmi mobilis és azt nem szeretem.
Egyébként a barb és wizard új setje nem sikerült vmi jól, nem olyan op-k mint az új crus, wd, monk setek, szomorú. -
HugóBoss
tag
válasz
peltar #110645 üzenetére
Én nem nagyon látok a cuccodon +crit damage. Itt leírják, hogy adott itemen mik a priok
-
SQX_Barto
addikt
válasz
peltar #110645 üzenetére
Az uj setekhez nincsen es elvileg nem is lesz Set Dungeon. (nagyon nem is hianyzik
)
Hydrahoz nem ertek, szerintem gyengebb, mint az aktualis top build, ami a Vyr Chantodo, meg mellette a LoD Hydra. Latatlanban azt mondanam, hogy az a Nagelring nem kell oda
Hirtelen ezt talaltam Hydrahoz:
Build
Talaltam Videot is.Szerk.: Latom szereted a Nagelringet
-
peltar
tag
Viszonylag kezdő játékos vagyok, ez a második season-om. Tanácsok kellenének, mit kellene/lenne érdemes változtatni ezen az összeállításom.
Ja, és a Typhon sethez nincs dungeon, vagy csak én nem találom?
-
faragojof
őstag
válasz
SQX_Barto #110640 üzenetére
Oké! Így már értem.
De mint írtam, nem ezt akartam linkelni. Ez a cumó tegnap este volt rajtam, nagy hirtelen dobtam össze goldot farmolni gem húzáshoz, meg a varázslónak ékkövet. Nem is értem, hogy van ez még mindig a D3-ban
Reggel már kavicsot húztam GR100 mg 105-ön.
Nekem nem esik a kezemre a Furious, használatkor kiesek a ritmusból. Ezért van a GSA gyűrűk meg azért azok amik, mert egész egyszerűen nincs más, jobb. Az LB-n meg láttam, hogy használják. Ennyikeh!
Kanaiban van Band of Might meg Zodiac. A nyakék meg Flavour of TimeDe alapvetően még mindig abból indultunk ki, hogy GR100-105 ritkán halva 4-5 percen belül, T16-on meg instant halál rendszeresen Bounty-ban ugyanebben a szerkóban.
-
faragojof
őstag
válasz
Daelion #110637 üzenetére
Nem is ezt akartam linkelni!4!
Értem, hogy magyarázzátok a gold+akármilyen farmolós dolgokat, de alapvetően nem erről volt szó.
Persze, megnézem a tanácsaitok után könnyebb lesz e (biztos), ...chopin42: Még mindig nem értem mi az a "ground stomp meg csere charge-ra"
Ground Stomp-ban nincs charge. Az a War Cry-ban van. Azt meg használom mással.
És én is még egyszer: Nem farmoláskor megy az instant death -
-
faragojof
őstag
válasz
chopin42 #110632 üzenetére
A grund stompot wrenching smash-ei használom, a mobokat összerántani. Azt nem tudom war cry-ra cserélni, mert azt használom veteran,s warning-al. Egyébként nem farmolós szettel halok, hanem a normállal. Pont ez a fura. A farmolóssal halni nem kunszt, nem is zavar. GR100 halál nélkül 5perc. T16 istant death. A chicken farmot a WD-vel azért nem erőltettem anno, mert ott meg volt, hogy a fél pályán átszaladtam, leirtottam a pályát és vagy ötször meghaltam mert nem esett gold.
Mindegy. Úgy is az jön ki, hogy én vagyok a hibás, úgyhogy elengedtem a témát.MOD:
Egyébként ez a barbárom:
[link] -
reelc
veterán
-
chopin42
őstag
válasz
Sirandrish #110633 üzenetére
Azt nem toltam orrvérzésig előző szezonban, csak összehánytam. Szóval (tőlem) nincsn
-
chopin42
őstag
Akik halnak t16-on ww barb-al, azok a ground stompot cseréljék charge-ra, ha van flawor of time, azt hellfire amuletre (valami hasznos passzívval
). Így kezdésnél bechargol, egyből van 80% damage reduction, mellé avarice+boon+goldwrap, a charge kitart az első mob-ig, onnan meg sima liba.
-
faragojof
őstag
válasz
Sirandrish #110627 üzenetére
Én már régebben is panaszkodtam, hogy addig nincs baj a barbárral, amíg fel nem veszem vele az xp-boost-ot. Akkor bármi megöl egy pillanat alatt. Csak most direkt figyeltem rá, mert idegesített. Képességek indítása után, még a grund stomp előtt pár tized másodperccel instant halál!
Azt sem tudom mi ölt meg, mert nagy tömeg volt körülöttem. Ha megtudom csinálni az összerántást, mind elkábul, akkor valszeg semmi gond. De így?
-
Daelion
őstag
Pedig a WWRend barb elég tankos tud lenni.
S19-be GR 121-ig vittem az enyémet és nem haltam meg vele 'HC'.
Ez az a kari:
[link]Szerintem lehet túlságosan rá akarnak menni valami speed buildre és kihagynak minden dam%red-es dolgot vagy elfelejtik használni a nagy sietségben.
T16-on én WW Sage keverékkel farmoltam de nem volt azzal se gond,GR 90-ig meg egy speedes Crimson verzióval mentem amikor gemeket fejlesztettem.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Sirandrish #110627 üzenetére
Hát split t16 bountyban mindig látom, hogy a barbik fexenek, halnak. Valami nem kóser azzal.
-
Edge
veterán
válasz
Sirandrish #110622 üzenetére
A valor set?
-
faragojof
őstag
válasz
Sirandrish #110622 üzenetére
Már akartam kérdezni én is. WWBarb. GR100 5-6 perc. T16-on bounty meg másodpercenként hal!
Egyszerűen érthetetlen. Volt, hogy mezei zombi teleportkor egy ütéssel irtott úgy, hogy 900 paragon, és 200 a vit-en.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Thrawn #110617 üzenetére
Hidd el, már mindent próbáltam - nem a mostani hiba miatt, hanem már a fagyogatások okán -, egyik sem vált be. Annyit értem el, hogy ha kilépek a qBittorrent-ből, illetve arra a pár percre kikapcsolom az ESET Internet Security tűzfalát, akkor 90% esély van rá, hogy elsőre elindul. Ha nem kapcsolom ki egyiket sem, úgy is megy néha, de sokkal gyakrabban fordul elő, hogy lefagy. Úgyhogy inkább ezt szoktam csinálni, és még így is előfordul néha, hogy lefagy, ilyenkor csak a kijelentkezés segít, máshogy nem tudok belőle kilépni.
-
boygabi_
aktív tag
Az új Witch Doki set csak nekem tűnik papírnak vagy én cseszek el valamit? Tiszta szégyen vagyok magasabb gr csapatban.
-
shotika
őstag
válasz
Vistaboy #110613 üzenetére
Az indítás utáni pályabetöltős fagyást nálam is produkálja, már lassan 2-3 éve. Azóta számtalanszor újrahúztam már a rendszert, alkatrészek cserélődtek stb. Én már elengedtem ezt, mindig úgy kezdek el vele játszani, hogy egy fagyás első indításra mindig bele van kalkulálva, ezért nem is húzom már a szám.
-
Thrawn
félisten
válasz
Vistaboy #110613 üzenetére
Egy módszerrel ki tudod szűrni, hogy nem a rendszereddel van a gond. Telepíteni kell egy friss Windowst, kizárólag a legszükségesebb drivereket feltenni plusz a Diablot és úgy kipróbálni. Macriummal tudsz image-t készíteni a jelenlegi rendszeredről, amit a próba után visszaállíthatsz mintha mi sem történt volna.
-
chopin42
őstag
Az 1016 hibát sajna az is okozhatja, hogy a hálózat nem épp a legjobb. Értem ezt úgy, hogy társasházban élek, digi-s vagyok, és 4 éve képtelenek bekötni az optikát, az fftb meg néha instabilnak érződik, vadiúj routerrel is. Ráadásul ugye most mindenki otthon nyomja, ez is terhelheti jobban a panelt, illetve a globális netet is. A legutóbbi patch óta van ilyen nekem is, baromi idegesítő, de szerintem nem csak a blizz sara. Akinél sem jön elő, annak vagy mázlija van, vagy atomjó hálozaton nyomja olyan időben, amikor kevesen.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Thrawn #110606 üzenetére
Próbáltam mindent, ugyanolyan. Ahogy arra sem sikerült még 100% pontossággal rájönni, mitől fagy le néha az első indítás után a pálya betöltésekor. Leszűkítettem a problémát a Bittorrent kliensre, illetve az ESET Internet Security tűzfalára, ha ezeket kikapcsolom/felfüggesztem, amíg elindítom a Diablo-t, akkor 90% eséllyel elindul, de még így is előfordul, hogy elsőre lefagy. Utána már megy, ha elindult, visszakapcsolok mindent, onnantól kezdve semmi baja, a napi első betöltésnél szokott gond lenni... De hogy mitől?
-
HugóBoss
tag
Hali, még nem csináltam set dungeont. Annak mi a lényege és WD-vel melyiket érdemes nyüstölni?
-
reelc
veterán
-
Thrawn
félisten
-
malystryx
senior tag
Kicsit később kezdtem el a szezont, 3 napja. a WD-t választottam. Első nap megcsináltam lvl70-ig és 4 szett darabig, tegnap meglett a 6-os arachyr. Már éreztem hogy baj lesz, egész nap farmoltam az act1-es gyűrűt, persze nem adta oda. Ma délelőtt végre sikerült. De azóta folytatódik a "sikertörténet", az a szemét mocsok kadala nem ad semmi használhatót, több mint 10k blood shard-ot elnyomtam, és semmi, csak a szokásos trash. Próbáltam először minden páncéldarabon, a végén már csak chest... A Jade szettet odaadta 4x, most a Helltooth-ot adja, maszkból meg vagy 10x megkaptam a quetzalcole-t vagy mit. Ez az arachyr biztos tök jó, de abszolút nem jön be, van mikor jól adja az rng, 2 mp alatt fröccsen mindenki, de máskor meg fekszek 10 mp-ként. Most pedig helybentopi van, mert feljebb nem tudok menni T6-7-8-nál, a GR40 nyögvenyelős, és nem ad cuccot a játék, hogy átválthassak másra. Mondom kipróbálom public-ban ott azért szokta szórni a cuccot. T8-on nincs senki, vagyis estefelé nem volt, maradt T6. Ez megy is, mint a karikacsapás, az első 2 órában egy legenda sem esett, aztán 2-3 esett körönként, a szokásos "ki se kell nyitni"
. Pledge of Caldeum, Neandertal stb... Ilyen szerencsétlen szezonom még nem volt, ha holnap is ezt csinálja itt hagyom a búsba, vagy megyek NS-ba. Komolyan mondom ez röhej, 235-ös parán vagyok. Pl. egy monkkal már egészen máshol jártam. Mundunugu-t szedném amúgy
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest