Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz peltar #115942 üzenetére
egesz biztos
egyebkent egy shadow DH anno kb 15-17 perc korul tudta bountytol es loadouttol fuggoen mar par seasonnal korabban is. egy bountyra optimizalt GoD ennel gyorsabb, azt hiszem ilyen 14-16 perc siman megvan focus+restraint (friss p600 geares) karival is, a full speed ezen meg tud kb 2 percet javitani. kb onnan latod, hogy kesz a GoD a celra, hogy Diablo clonenak nincs ideje lespawnolni a shadow clonet amikor bountyzod.
ha gondolod es kell segitseg szolj
egyebkent A5 -> A1 -> A2-> A3 -> A4 sorrend kell, kb ~12 percnel ha meg nem vagy kesz A1el akkor lassu vagy.
azert ez a sorrend, mert Adrianal es Urzaelnel elvileg el lehet tevedni (bar minimalis esellyel, de itt lehet kb 45-60s variancia). utana Butcher es Arane tud problemas lenni. A3ban Ghomnal ket leosztas van (ez kb 20s max), A4ben meg igazabol Diablonal es Izualnal is be lehet szedni kb 30s csuszast ha nagyon fura layout lesz.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
sto1911
veterán
válasz peltar #115881 üzenetére
A gomba meg a shinbone elsőre meglett, publik chaten kérdezték kell-e még valakinek, beléptem, kidobta, nem volt a kettő együtt másfél perc Chiltara 6. alkalommal kidobta a gemstonet, úgyhogy azzal a résszel boldog voltam.
A múltkor az ancient puzzle ringet egy jó darabig nem dobta, majd egy órán belül adott még hármat!!!...
-
SQX_Barto
addikt
válasz peltar #110777 üzenetére
Ja, csak ezt ertetted, azt hittem kiirna, hogy mondjuk Trapped gemet tortem ra, akkor csak felreertettelek
Azt persze, hogy mutatja, mert fontos, hogy mekkora szintu gemet torsz ra, annal tobb statot ad. A maxos 150 -> 750 stat#shotika: regen letoltam az osszes letezo achievementet.
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
shotika
őstag
válasz peltar #110774 üzenetére
Az augmentálás nem mindegy milyen gemmel történik. Ha piros gemet raksz bele, strengthet ad stb. Alap esetben pl egy barbár ebből a piros gemből nyer a legtöbbet - de a tapasztalat azt mutatja, hogy ettől simán el lehet térni, ha adott karakternek, buildnek más tulajdonság előnyösebb tud lenni. Azért is van kiírva, mert minden augmentált tárgy eltérő jellemzőkkel erősíthet, attól függve hogy te mivel augmentáltad - hisz később egy ilyen cuccot más karakterre is átrakhatsz, akkor pedig jó ha tudod, mit raktál beleSztornó, félreolvastam igazából lényegtelen milyen legendary gemmel húztad fel a tárgyat, talán egyszer valamikor úgy lett kitalálva, hogy ennek lesznek egyéb hatásai is, megcsinálták a grafikáját stb, aztán ahogy telt az idő, ilyenné lett. Sok ilyen apróság van a Diabloban, amit egyszer valamikor elkezdtek, aztán ki tudja miért, ott maradtak. Pl ott vannak a tekercsek is, azokat is lehet gyűjtögetni, csak semmire se jók.
[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Edge
veterán
válasz peltar #110769 üzenetére
Sisakba flawles ametisztet tegyél nem kell oda diamond mert cooldown reduction nem kell a buildednek. Úgy túl fogod élni mert most jelenelg nagyon alacsony a hp poolod, viszont remélem a kockában halo of karini van a 3. sloton?
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
MegalodonS
őstag
válasz peltar #110769 üzenetére
Ha megnezed a plannert 2 build van
1.LOD a Legacy of Dreams gem utan (nincs set) a disintegrate hasznalatanal, latod az Aquila chest ikon, ott van a Magic Weapon felett!!
2.Set pedig a Typhon's Veil
Build es akcio kozben[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
válasz peltar #110652 üzenetére
MF alapvetően már haszontalan D3-ba.
Korai verziókba még ért valamit de már agyon nerfelték és Legendary dropra csak az MF 10%-a számít tehát az 50%-es Nagel ad 5% tényleges MF-et.
Többet ér ha magasabb Tormenten/GR-be játszik az ember ahol eleve hullanak a Legendaryk.
-
HugóBoss
tag
válasz peltar #110645 üzenetére
Én nem nagyon látok a cuccodon +crit damage. Itt leírják, hogy adott itemen mik a priok
-
SQX_Barto
addikt
válasz peltar #110645 üzenetére
Az uj setekhez nincsen es elvileg nem is lesz Set Dungeon. (nagyon nem is hianyzik )
Hydrahoz nem ertek, szerintem gyengebb, mint az aktualis top build, ami a Vyr Chantodo, meg mellette a LoD Hydra. Latatlanban azt mondanam, hogy az a Nagelring nem kell oda
Hirtelen ezt talaltam Hydrahoz:
Build
Talaltam Videot is.Szerk.: Latom szereted a Nagelringet
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest