- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz
SzlobiG #1863 üzenetére
Sajnos ahogy elkezdtem játszania wowwal kb 15percig bírta és fagyott.
Rá is jöttem már, hogy mi okozza ezt mert alapon is ezt csinálja ha a memory remap bevan kapcsolva, akkor kifagy, pedig prime meg megy 7órát. Viszont kéne mert így tudom használni a 4giga ramot.
Más lapokba hogyan viszonyul a memory remap? NF790-es lapba megnézné nekem valaki, hogy vannak-e ilyen gondok? Mert akkor lehet lecserélem egy olyanra, ez így nem állapot, hogy van 4giga ramom és 3gigát tudok használni belőle miközbe szükségem lenne rá...
Rampage Extreme tulajokat is megkérném ha van idejük nézzék már meg, hogy memory remap bekapcsolásával használják a cuccot egy-két napig, de sztem ott is ez lenne mivel szinte uaz a lap...olvastam is xs-en a lapom topikjába, hogy mindenki írkálja kikell kapcsolni, de akkor mi a szarnak lehet 8gigát is pakolni bele mikor nem is lehet használni normálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged