Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TazLeacher

nagyúr

válasz Laraxior #1836 üzenetére

Mondom, nálam elvileg megy 790i-ben, memtest stabilan.

Belőttem 1920-ra, 2.0v-vel 8-7-6-15-1T memtest 6 óra hiba nélkül, szóval ELVILEG működik.

Ha viszont 1800 feletti értéket állítok, akkor szint minig ugyan az történik win indításkor.

Beálítom, Windows bootol, feláll, minden pöcc, megnézem CPU-z-ben és 960-8-7-6-15-1T, boldogság. Win újraindít, a windoslogo a töltőcsíkkal bejön, de utána olyan, mintha felállna a win (hang nincs!), de csak egy fekete képernyő és a fehér kurzor. Innentől semmit nem tudok csinálni, akárhányszor újraindítom, BIOS reset, vagy bármi, mindig ez fogad. Semmi nem segít, csak a win reinstall. Az elmúlt 3 napban kb. 20-szor telepítettem rendszert. 1800-on nincs ilyen gondom, így erre lőttem be.

Igazából nekem ennyi jöt össze. Gariba nem vihetem, mert berakják, memtest, és hiba nélkül fog menni, megkérdezik majd: "Hülye vagy kisfiam? Ez a memó hibátlan!" Volt itt még egy srác, akinek Diablója volt, ő X48-ban nem tudott 1732 fölé menni.

Egyébként Supermannak is volt jó sok gondja, hasonló, mint nekem. Memtest szerint hibátlanok a ramok, de win megbolondúl tőle...passz. Valami nem stim, nem tudom a memót hibáztatni, max a Microsoft-ot.

Itt PH-n 790i-vel tesztelték a 2000-es Diablo-t, kiváncsi lennék milyen beálításokkal sikerült...

Új hozzászólás Aktív témák