Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
válasz
Overlocker #1521 üzenetére
Van itt összesen 6 darab modul.
2x1GB 1333MHZ-es Kingstone
2x1GB 1600MHZ-es Kingmax
2x1GB 1600MHZ-es OCZMindegyikkel ugyanazt csinálja. Random lefagy a gép, után rossz esetben a Windows is lerohad, data corruption jelszóval.
Mind az OCZ, mind a Kingmax elvileg menne 2000-en is (az más kérdés milyen időzítésekkel), de az 1800-at sem érem el. Egyszer elértem az 1800-at vacak időzítésekkel, utána egy óra múlva fekete képernyő, a Windows lerohadt megint.
Elolvastam már az összes fórumot, ami az adatvesztésről, meg a HDD-k kinyírásáról szól, de nem igazán tudom, mit állítsak be. Most már 400-as FSB-n is problémák vannak. És melegszik az északi, meg a déli híd nagyon, igaz egy 9800GX2 is van a gépben.
te mit ajánlasz?
Ja és ez Striker II NSE, nem Extreme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Fali konzol lapos tévékhez
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobilinternet
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest