- rtx 4060 Ti választás?! Melyiket válasszam
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lalaboy
őstag
-
Overlocker
veterán
válasz Superman #1502 üzenetére
Thx. Sehonnan, Asus Magyarországtól kaptuk tesztre! Tudtommal még nem kapni itthon..
Thx ferbazs, subaruwrc, P00By!
P00By: Hát nagyon szeretném,csak sajnálnám is őket Sajnos most nincs munkám,így nem szívesen dobok ki X pénzt az ablakon,(ha degradálódnának vagy meghalnának a ramok) esetleg ha csak valaki nem pótolja a hiányt..
-
Laraxior
titán
válasz Superman #1520 üzenetére
azt mondták a srácok hogy abban menne jól.Kérdem én ha P35ös Blitz Extremeben ment 2.1V-on 1800at CL7ben akkor abban mit menne?
Szólj ha nem tetszik a lap,cserélhetünk,úgyis van itt nálunk annyi G80as kártya,szerintem 3markban simán összevadásznánk 25k felett
Mellesleg nemvagyok nagyon hanyatt dobva a DDR3tól,everestben sokkal nem lett gyorsabb mint az én ramjaim. Lehet mondjuk egy 45nm-es Q jobban kihozná a különbséget?
mellesleg mennyi az egészséges fesz 24/7re...2.1V gondolom sok bár az OCZre 1.9 van írva alapból[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Superman #1606 üzenetére
Érdekes. Én is rájöttem, hogy mi hibádzott a ramoknál. Ha több feszt adok neki, mint igényelné, akkor nem megy. Először megemeltem csak a feszt 1.8v-re, és a ramokat gyárin, 1333-on hagytam. Nem is bootolt. Amikor ugyan így 1.8v-n 1600-ra emeltem, gyönyörű szépen lement. Ugyan ez. 1.9v + 1600, nem is bootol, de 1.9v + 1800, feláll. Monjuk 1800-on nem szereti a 7-est, 1800-on 9-9-9-24-2T-n hajlandó üzemelni 1.9v-vel, de még így se stabil.
MCH fesszel mi a helyzet? Olvastam olyat, hogy a DDR3 nagyon eszi az MCH feszt.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Superman #1613 üzenetére
Éjszaka futtattam egy memtesztet 1600 + P1ésP2 ON-al. Szépen lefutott. De mostmár szerintem nem teszelgetem.
Most elpasszolom szerintem a modulokat. Veszek egy Diablo KIT-et, az szereti a 790i-t. Belövöm 2000-re azt annyi. Írták több helyen is, hogy a 2000-et szépen viszi, de a fölött nem igazán. Itt a PH-s tesztben is ez volt. Ha netán összejönne bepróbálok egy 7x500-as órajelet és szépen szinkronba fogom hajtani...szép álom.
Most monjuk bukok ezen a ramon, de ez van...
-
Laraxior
titán
válasz Superman #1627 üzenetére
ha JNL chipes akkor 1.9nél ne adj neki többet...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Multibit
nagyúr
válasz Superman #2156 üzenetére
Köszönöm Superman!
Az 1.3 V lehetett az oka annak, hogy nem indult a gép 1600 MHz-en? Mást is kell módosítani az északi híd és/vagy a memória feszültségein? 1.44 V core-feszültségnél kell valami külön hűtést applikálnom az északi híd bordájára?
A CPU-n egy Asus Lion Square hűtő van, aminek a ventillátora áthúzza a levegőt az alaplap fölött. Van a gépben még egy front és egy hátsó 12 cm-es venti. A ház jól szellőzik (Cooler Master Centurion 590).[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
válasz Superman #2160 üzenetére
> Hát igen, nem ártana mást is módosítani, attól függ persze, hogy mit akarsz
> elérni, vagy milyen tuningot szeretnél, stb.
Hogy mit akarok elérni? Szeretném, ha a RAM-ok 1600 MHz-en stabilan működnének. A procit, csak az ehhez sukséges minimális mértékben húznám. FSB is hasonlóan csak akkorára véve, amennyi ehhez a célhoz kell> Komplett leírások is vannak itt a PH-n, meg topikok arra nézve,
> hogy mit változtass.
Szétnézek, remélem az én lapomhoz, vagy ahhoz hasonló laphoz találok leírást. Ha mégsem, azért még zaklatlak benneteket> Nagy vonalakban: nem tudom, milyen érzékelők vannak a lapodon, de nem ártana
> megnézni, hogy az Everest például mit ír ki a processzor és az északi híd
> hőmérsékletének.
PÜ-ben elküldöm a jelenlegi (stabil 1333 MHz) állapot adatait.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Superman #2166 üzenetére
450es FSB miatt van... próbáld 500as FSBvel
-
Cosmic Gate
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- rtx 4060 Ti választás?! Melyiket válasszam
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ASRock h510 pro btc+
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest