Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Sziasztok! Lehet ezt nem itt kéne kérdeznem, de tuning miatt kérdezem inkább.
Van nekem egy Abit AW8-Max alaplapom, és hozzá A-data Vitesta 533Mhz 2*512Mb ramocskám (többi az adatlapon), nos ezek szépen mennek duálba és a tuning is egész jól megy.
Azzal képben vagyok, hogy a ram mondulok ''nagy'' mennyisége rontja a tuningpotenciált.
- Tehát várhatóan milyen hatással lenne a tuningra ha még vennék 2 pont ilyen ramot, és 4db lenne az alaplapban? (nekem így olcsóbb lenne a bővítés)
- milyen ''párosításban'' képesek menni a ramok? pl. 2*512Mb és 1*1Gb képes pl. dualba menni valahogy vagy hasonlók?
- lehet buta kérdés de ha 2db ram megy dualba akkor 4db nem mehetne pl. quad módban pl vagy ilyen nem létezik, vagy mégis milyen módokban mehet pl. 4 modul?
- alaplapom User Manual-jába van ilyen hogy symetrik / assymetrik módban hajtott ram... ez mégis mit jelent?
Valaki világosítson fel plííz mert ezeket sosem értettem.
Előre is nagy köszönet a válaszokért
Aktív témák
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Könyvajánló
- Acer notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- ASUS PROART Z790-CREATOR WIFI Alaplap
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest