- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
Aktív témák
-
válasz
Mr.Skynet #2977 üzenetére
60 fok körül hibáznak, és fagyni fog a rendszer, de ez általában nem károsítja a memókat, ha kihűltek, mehet tovább a móka. A magas fesz viszont hőfoktól függetlenül kinyírhatja a modulokat. Az adható fesz egyébként nem a bordától vagy a hűtéstől függ, ahogy FehérHolló is írta, hanem attól, hogy a chip bírja-e. Jobb Micron GKX-eknek, GMH-knak adhatsz tartósan is 2.4V valós fesz körül, tesztekre pedig 2.5V+ is mehet, persze ott már be kell kalkulálni, hogy tartósan megnő a feszigényük, illetve kifekszenek, ahogy erre is volt pár példa.
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
válasz
Mr.Skynet #2977 üzenetére
Rögtön kösd rá egy 9V-os telepre!
A 2.3V-ot csak spéci RAM-ok bírják hosszútávon. Memórián lévő borda azt mondják, nem sokat ér. Különben nálam szoktak olyan 45-50 fokosak is lenni a modulok alapfeszen, de ez normális.
Szerk.: Ha nincs borda a memórián, akkor több feszt tudsz neki adni?
[Szerkesztve] -
robyeger
addikt
válasz
Mr.Skynet #31 üzenetére
Asrock lap esetében még nem hallottam szorzózár feloldásról, de ha modbios-od van, lehet hogy képes vagy rá? Olyat keressél a BIOSban, hogy EIST ratio vagy seepstep multiplier és azt <min>-re állítsd. Ha ''N0'' steppinges a procid, akkor fixen 14-re, ha ''R0'' steppinges, akkor fix 12-re levehető a szorzó.
Milyen progival mérted a memóriáid sebességét? -
Fori23
őstag
válasz
Mr.Skynet #27 üzenetére
Szia!
Én sem szedtem le. Egy a Giga oldalon találtam meg [link] . A tipusszámban ''...HY...''-Hynix, ''..EL..''-Elpida, stb.
Nekem már egy éve megvan, és még mindig a legjobb ár-érték arányú RAM, az 512MB-osok között.
CL4-ben, Memteszttel idáig nem dob hibát, CL5-nél 910-ig /2.3V/.
Aktív témák
Hirdetés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest