Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Na ennyit a betonstabilnak hitt 850-re húzott(4-4-4-12;2,1 volt) memómról. Egy DVD-kódolásba belefagyott
Viszont most felhúztam az FSB-t 360-ra,így a proci 3240-en (360x9) megy,a memória pedig 720-on(4-4-4-12;1,95 volton) 1:1-ben.És ami a lényeg: az Everest memória-benchmarkja szerint így gyorsabb (hacsak kevéssel is),mint a 850-re húzott 4:5-re osztott ramomNem gondoltam volna,hogy a visszaosztással ennyi memória-sávszélességet vesztek
Sajnos 370-en már nem stabil a lapom,valszeg a feszek kevesek neki. így is a procit 1,325-re vettem BIOS-ban,így kb. 1,3-ra esik a valós fesz. Eddig minden alapfeszen ment(kivéve persze a RAM-ot) + EIST és társai is be voltak kapcsolva.De talán megleszek nélkülük
Reggel 10-es prioritáson otthagytam az orthos small-test-et, remélem mikor este 7-re hazamegyek,még megy a gép
Aktív témák
- Nintendo Switch
- Bittorrent topik
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 8300 mAh, maradhat?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest