Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Lalaboy #1269 üzenetére
igaz, hogy csak 10 percig, de ugye en 3 kit-nek is adtan 3.4 voltot.. azert csak ennyit, mer felette mar lekapcsolt a lap.. az osszes modul tulelte
nem hinnem, hogy a wintec modul icje a 2.7 volt miatt betegedett volna meg.. szerintem olyan volt az mar gyarilag is.. mindegy, legalabb tudom, hogy ezekutan minden uj modult tesztelnem kell #2-es tesztel is.. a wintec a legolcsobb cl4, 800-as ram, amin tutira gmh ic-k vannak..van meg nehany zsakbamacska tipus.. most azokkal szemezgetek.. nagyon izgatja a fantaziamat, hogy kiprobaljak vegre egy geil kitet.. annyira megoszlanak a velemenyek, hogy mar nagyon kivancsi vagyok, milyen is valojaban..
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Yettel topik
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mobil flották
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest