- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3gyo
csendes tag
válasz
DokiBaxxi #1583 üzenetére
Én patch előtt is találtam gyors töltőt mosinhoz, de duble riflehez és shotgunhoz, sks-hez is volt már a kezemben, amíg ki nem lőttek. De legalább ezek a fegyverek tár nélkül is használhatók. Mire megy az ember egy ak-val ha nincs hozzá tár.
Amúgy a mostani kedvencem a shotgun, egyszerűen fenomenális. közelre.
-
válasz
DokiBaxxi #1538 üzenetére
Nekem eddig negatív tapasztalatok vannak, egyedül az ajtó hangját tudom pozitívnak felhozni.
Mondjuk sokat nem játszottam, mert vagy nem engedett szerverre, vagy kidobtak.
Viszont a fenti reptérhez közel spawnolt, ilyen még nem volt.
Gyorsan fel is szereltem magam.
Ezért szeretem a repteret, csak állt nagyon messzi van, és lusták vagyunk elmenni. -
m3gyo
csendes tag
-
RockHaRD
addikt
válasz
DokiBaxxi #1298 üzenetére
Igen, de azt lehet kezelni. Egyfelől vagy leszarom őket teljesen, és elfutok, vagy bezárom-kizárom őket kedvem szerint (Ez legalább többnyire működik, persze 50%-ban átjönnek az ajtón a gecik).
A mászós zombi az nagy szemét, de a sima álló az simán verhető. Ha viszont megüt, akkor 90% bleed, és ruin minden gatya-felső, ami azért rohadt érdekes, mert 1-2 patchel ezelőtt pont arról volt szó, hogy kisebb eséllyel okoznak bleed-et, most meg kurvára felemelték az esélyt, és nem nagyon írták bele a patchlogba...
Nagyon nagy összevisszaságot érzek a készítők felől, ami elég aggasztó. Itt jön ki a különbség egy profi játéko készítő brigát, és egy modokat készítő kis társaság között. Ott a nagy pénz, mégsem tudnak semmire sem menni vele. De Dean Hall arca az kurvafontos dolog volt ám a játékba!!!
szerk 1.0: Ne haragudjatok a csúnya beszédért, de nagyon ideges vagyok, mert hónapok óta most volt először az, hogy újra élveztem a felfedezést meg gyűjtögetést meg a félelmet a 40 fős a szerón a haláltól, erre így 'halok' meg.
szerk 2.0: A karakter-resetre olvastam pár megoldást. Az egyik az az, hogyha restartol a szeró amin voltál, akkor 2-3 percet várni kell mielőtt újra felmész, nem lehet azonnal. A másik pedig, hogy amikor tölt a játék, nem szabad hozzányúlni sem az egérhez, sem a billhez, és ha betölti a régi fasza karaktert, akkor lehet menni tovább, ha pedig nem, akkor egér megmozdítás nélkül azonnal esc, és kilépés, majd másik szeró próbálás. Ha megmozdulsz, elfordulsz, akármi, akkor menti az új karit, és csókolom...
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #1264 üzenetére
Tegnap én is találtam egyet
Loot az egy M4-es volt hozzá tár meg ACOG scope
néhány lőszer ,kaja ..
Viszont Ilyet hol találok? Talált már egyáltalán valaki ? elvileg heli crash-nél lehet találni csak ,de eddig nem tudok róla hogy talált volna valaki ,vagy ez is olyan mint a gránát,van de még sincsbugylee
Ennyi ,így kell velük bánni -
m3gyo
csendes tag
válasz
DokiBaxxi #1184 üzenetére
Hát igen de ezt a hofixet elég sokan követelik a biohémokon, ergo ha már kész lenne nem rejtenék véka alá. A problémákról amit javít úgyis tud mindenki, tehát az információ előre való közlésével csak nyernek.
Azt a hotfixet nem érdemes kiposztolni ami olyan hibát javít ami nem köztudott, vagyis csak egy szűk kör ismeri, ergo nem akarjuk reklámozni, hogy elcsesztük és most javítjuk. De amiről már mindenki tudd, alá egy ismert biztonsági rés vagy mint a mostani hibák. Arról viszont szép nagy médiakijelentésekben kell hotfixet kiadni, hogy lássa a nép, mi mennyire de mennyire ott vagyunk a szeren.
Aztán lehet a bohémeknél annyira null kilométeres a társaság, hogy nem foglalkoznak ilyen dolgokkal. De a remény hal meg utoljára. Én nagyon szeretném már ezt a fixet.
-
m3gyo
csendes tag
válasz
DokiBaxxi #1129 üzenetére
Igen most visszaolvassa magam nagyon hülyén fogalmaztam meg a mondatom. Tényleg értem mért nem érteted. Mentségemre szóljon, hogy melóból írtam, és lehet megzavartak közben egy telefonnal. De tényleg nagyon hülyén fogalmaztam bocsi.
Az viszont jó hír, ha legalább a respawn működik,
de remélem nem csak a zombiknál.
De akkor nem értem mért tartják fen a 4 órás resiket. Lehetne napi egy vagy kevesebb is, hiszen úgyis újra spawnol a loot. Nem?
-
m3gyo
csendes tag
válasz
DokiBaxxi #1127 üzenetére
Hát nem tudom, de azt írják sok helyen, hogy a loot respawn sem működik. Azaz csak akkor kerül újra kihelyezésre a loot ha van egy újraindítás. Mivel minden szerveren megvan még az újraindítási beállítás addig vélelmezem, hogy respawn sincs. Hiszen a respawn rendszer beindításával szükségtelen a szerverek 2-4 óránkénti újraindítása. Ez a "cél" is.
"...Egyébként meg ez működik, tapasztalat, láttuk..."
Igen ez működőt mint a tent és a prezisztens itemek is működtek, de a 0.47-es exp-ben, de stableban ki vannak kapcsolva még. A kérdés, hogy várni kell egy hónapot rá vagy lesz egy hotfix a jövő héten. Szerintem nem lesz hotfix erre utal a 0.48 és az abban bejelentett fejlesztések. Tehát ha nem lesz fix, vélhetően augusztusban nem lesz se heli crash, se tent, se prezisztens loot (így se gránát se m4 se nato lőszer ami ugye kellene az ak101-hez is). Ha láttad a respawnt én elhiszem, bár mások szerint meg ki van kapcsolva a többivel együtt."...Eddig is minden eltűnt restartkor..."
Eddig! Újraindításkor eddig eltűnt a loot, de jövőben terv szerint nem fog, mert lesznek prezisztens helyek, és nem csak a tent ahol megmarad a loot. Legalábbis ez van leírva a 0,47-es exp patchez. Erről készültek videók, képek, az exp-ből. Ez amit kikapcsoltak a stablera való portoláskor. Tehát nem kell feltétlenül sátor ahhoz, hogy az itemek ne vesszenek el egy restartkor. -
m3gyo
csendes tag
válasz
DokiBaxxi #1062 üzenetére
Nekem egy AMD FX6100-am van és egy Ati 7770-es (1 GB) kártyám és 8 GB (RAM). Ha jól emlékszem az utolsó állítgatásom előtt kint mezőn/erdőn/stb,,, 40-60, házakban zárt helyen 80-120, városokban 20-35 között, kisebb-közepes városokban 30-40 között. De majd ha ma nem is, akkor holnap megnézem a pontos számokat fraps-val.
Amire emlékszem a beállításaimból így látatlanban 1920*1080
Textura: high/high
De nincs AA, HDR: low, post processing disabled, shadows low vagy very low terrain is low azt hiszem
Azt vettem észre, hogy ezek a beállítások a látványt szinte semennyire nem befolyásolják a játék szép marad, de cserébe nem lesz 10 fps a nagy városokban, meg nem lesz grafikai lag. Érezhetően pontosabban tudom agyoncsapni a zombikat is amúgy. Amúgy meg nem nagyon érdekkel, hogy a távoli 1000m-re levő épületnek/fának mennyire is van elmosva a lombkoronája, ablaka, stb...Plusz egy pár trükk a config állományban: ilyenek, hogy max látótávolság visszavágva 1800 m-re (alapból valami 3000) Árnyékot csak 100m-belül rajzol ez is alapból valami 500m, meg az épületek talán poligon beállítását is levetem 170.000-re az is 500.000 volt észre sem vettem a különbséget, csak az fps-ben de ott ha 200.000 alá viszi az ember akkor akár 5-8-10 is lehet.
Hirtelen ennyi de majd ha teszteltem akkor írok pontosabb adatokat és a beállításokat is felteszem majd ha kell, bár ezek neten is megtalálhatók.
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #1060 üzenetére
Nagyobb városokban nekem sincs 40 fps bár én ultrán játszom 1440p-ben.
A játék még nincs tökéletesen optimalizálva, a videókarim alap 1080 as órajelét nem tartja (900-1070-ig ugrál) pedig 30 -35 fps-en van, szóval nem a V-sync miatt tartja vissza. Még várni kell.
Pusztába, erdőben alap 59.9 fps-t ír. Vertical sync on. tehát tudna többet valószínűleg.A játéknak egyébként meglepően szuper grafikája van. a dinamikus fények terén még van hova fejlődni, de a grafika nagyon részletes.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
DokiBaxxi #915 üzenetére
Ok a nevet meg tudtam változtatni és a beállításokat is.
Azért az durva hogy az nvidia experience is 1440x900 felbontást állít be mikor 1680 x1050 a monitorm felbontása.
Ilyet egy alfa játék sem csinált. Pl. planetside 2 is optimalizálatlan a mai napig, de a kezdetektől sem volt kb. 2 éve ilyen.
Ráadásul az f2p.Remélem nem bánom meg a pénzt érte.
Magyar szeró van?
-
Macka
veterán
válasz
DokiBaxxi #639 üzenetére
Mi tegnap döglöttünk Kamyshovoban.Valószínűleg belefutottunk az adminba. Hárman voltak, az egyik bejött utánunk az épületbe, azt lelőttük. Utána elkezdtek beszéltetni minket, mi - mint kiderült hiba volt - visszaszóltunk, fél perc múlva mindkettőnket kidobott a szerver. Visszaléptünk, de már üres karakterrel a tengerpartra tett minket....
-
RockHaRD
addikt
válasz
DokiBaxxi #641 üzenetére
mi végig jártuk haverral berezinotól a part mentén chernoig, balota reptér, külön military base, zelenogorsk, aztán vissza partra. Végig maximális játékos számmal. Soha senkivel nem találkoztunk. Pont most rakott ki face-re egy képet a dayz standalone. függőlegesen el van választva középen a térkép, baloldali population 0, jobb oldali 40. És tényleg ez a gond. Elektrotól balra senki nem játszik. az emberek 70%-a Berezinoban van noobokat ölni, a többi fent a reptereken, de főleg a nagy reptéren. Pedig Balota a király, mégsem találkoztunk senkivel órákig...
-
Arkennys
addikt
válasz
DokiBaxxi #606 üzenetére
Épp tegnap néztem rá, mi ez a rust, mert annyian keresik, miegymás. Láttam, hogy elég hasonló lehet. Mindenesetre ahogy fejlesztik, remélem élvezetesebb lesz nektek méginkább, akiknek jelen állapotában is kb tetszik, biztos örömteli lesz a változás
Mondjuk persze gondolom, hogy ha már vagytok egy 3-4 en csapatban, máris könnyebb cuccokat találni és védekezni a többiek ellen.
-
Arkennys
addikt
válasz
DokiBaxxi #604 üzenetére
csigalom, először is. Másodjára valóban, nagyon nem jött be. És oké, poén hogy a fizető játékosokon tesztelgetik, aki akar fizessen, hogy hörcsög legyen. Azért én nem verek agyon valakit baltával, miután mondtam neki, hogy a fölös cuccaim odaadom neki, és odacsaltam. Az egymás iránti görénységre van kihegyezve, és lesz is, mert az tök egyedi, juhéj. Vagy a haverokkal megmutathatod, hogy te vagy a kemény arc. Gondoltam cikkek ellenére kipróbálom, ha már kaptam, de tényleg nem jött be. Mindegy is, azért ha nektek jó, játsszatok, élvezzétek ki, úgy néz ki én tényleg más után nézek.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #571 üzenetére
hát igen :/ várnunk kell a jó kis AK-ra még
Blaise
Hát azt nem tudom
itt van magyarul is milyen újítások lesznek -
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #555 üzenetére
Itt
egyébként, meglepődtem mert nem számítottam rá ,de hogy honnan a fenéből jött elő ?!
amikor azért nem úgy megyek, hogy csak szaladok előre és majd lesz valami
hanem normálisan körülnézek és néha azért a hátam mögé is nézek
vagy közben lépett be vagy nem tudom
Pedig oka lett volna mert mosin + m4 volt nálam
de nem nagyon érdekelte
-
FuRiONight
addikt
válasz
DokiBaxxi #406 üzenetére
Konkrètan a vadàszat ès a főzès èrkezik. 0.42-ben lesz Ak47 ès mèg ki tudja milyen újdonsàgok.
Azt nem èrtem, h irtàk, h szerda reggel lesz patch. Dèlbe szòltak, h pènteken 6kor jön. 7 òrakor irtàk, h ma nem lesz patch. Mièrt nem szòlnak hamarabb, mire jò ez? Komolyan csak felidegesitik az embert vele.
Szòval mikorra jàrhatò a 0.37-es patch?
-
Huma
addikt
válasz
DokiBaxxi #362 üzenetére
A 90%-uk 25 év alatti. De főleg tinikorban divat a csalás.
BF-ben volt olyan csaló aki azzal fűszerezte a dolgot, hogy miközben halomra lőtt mindenkit, folyamatosan fikázta őket hogy milyen bénák, meg hogy nem tudnak játszani és hogy ő mekkora ász. Hamar át is ment mindenki másik szerverre. Sajnos gondolom a csaló is.Viszont BF-ben nem vesztesz semmit, csak egy meccset, nincs tétje. Itt viszont akár az egész havi játékod odalehet egy csaló miatt. És ez nagyon nem jó. Garantálom, hogy a játék bukás lesz, ha a csalókat nem tudják kiszűrni és minden holmija elveszik az embernek egy-egy ilyen miatt. Pár alkalom után minden normális embernek tele lesz a töke velük és inkább hagyja az egészet a fenébe.
A megoldás a jelszavas szerverek lehetnek, de ez kicsit megbonyolítja a dolgokat. -
Huma
addikt
válasz
DokiBaxxi #354 üzenetére
Remélem rágyúrnak majd a csalók kiszűrésére mert az az egyik sarokköve a multis játékoknak. Egy-egy csaló simán tönkretesz egy szervert. Engem BF-ben is baromira irritáltak. Azonban ebben a játékban nem csak 10 másodpercet, meg egy jó pozíciót veszíthetsz, hanem egy rakás felszerelést, akár egy hónap gyűjtögetésének az eredményét. Mivel kizárt hogy a csalókat teljes mértékében ki tudnák szűrni ezért mindenképp kellene valami lehetőség, hogy ne veszíts el mindent halál esetén. Akár egy biztos hely ahol tárolhatod a cuccaid akár az hogy nem veszítesz el mindent halál esetén.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
DokiBaxxi #353 üzenetére
És ismét... Megyek be elektroba no gear-es karival, tök üres elektro (!!, szétlőtt mindenki a hacker, mindenhol hullák), megyek be a marketbe, egyszer csak a market melletti fa mellett lebeg !! egy ember, és lő. Megyek be, elkezd repülni a levegőben, mikor jövök ki a marketből már a szemközti házban van és lő. Szánalom felsőfokon
-
Macka
veterán
válasz
DokiBaxxi #351 üzenetére
Úgy, hogy ketten voltunk... A kalapos, aki a képen már fetreng, a harmadik társamat lőtte ki a barakknál. Azt nem tudtuk, hogy hányan vannak, kint még csak a kalapost láttuk. Aztán, amikor hallottunk M4 lövést, visszhúzódtunk a börtönbe, kivárunk. Ajtót becsuktuk, fegyver rászegez. Egyszer csak nyílt az ajtó, és az idióták egyszerre akartak bejönni a nagy loot reményében. Kettőt azonnal kaszáltunk, a harmadik még pár lépést kódorgott. A negyediket nem értem, hogy minek ment fel a lépcsőn, őt hátbalőttük. Nem volt nagy eszük...
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #346 üzenetére
Igen ,mert még tesztelik pár napig , de le lehet tölteni aki kiszeretné próbálni--->steam /könyvtár/jobb klikk dayz-re / Tulajdonságok/Béták/ és ott ki kell választani az "experimentalt" és tölti is a 0.37-est patchet..viszont mivel teszt alatt van csak pár szerver elérhető és az is hardcore
viszont nem léptem be szerverekre, visszatettem a régi 0.35-ös patchet, karakterem megvolt nem resetelődött.,viszont amit észrevettem mikor felléptem, nem volt a karakteremen a gázálarc ?! azt olvastam , hogy nem lehet majd viselni bizonyos maszkokat ha sisakot viselsz ,de gázálarcos te ?!
az pedig sisakkal együtt a legjobb
na mindegy .
egyébként: ETA to Experimental: Within next 2 hours
ETA to Stable: No current ETA, dependent on testing results ..tehát ha nem lesz vele komolyabb gond akkor szerintem élesbe is beteszik hamarosan .. -
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #339 üzenetére
Hát igen
na találtam még infót
ezeket még csak tesztelik gondolom apránként majd jönnek az új cuccok
pl kerékpár ?!
Ló ?
jó lesz ez úgy érzem mire kész lesz
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #337 üzenetére
Hát az LoL
Semmi infó nincs arról , de reméljük hamarosan leszSzorgosan dolgoznak a fiúk /lányok ,akkor hamarosan biztos lesz
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #316 üzenetére
Hát
elvileg Igen
aztán meglátjuk
Huma
Én úgy tudom egyenlőre 50 a max ! Térkép meg hát .."hatalmas: 225 km², nagyjából kétszer akkora, mint a GTA5-ben bejárható terület, és 38-szor akkora, mint a Battlefield-széria eddigi legnagyobb térképre. 2-3 óra folyamatos rohanással érhetünk át egyik végéből a másikba." -
feka007
veterán
válasz
DokiBaxxi #197 üzenetére
Igen, a mod-ra gondoltam, amit toltam. Viszont abba is volt pl. Chernarus, a modban általában mindig oda spawnolt le (vagy legalábbis a part mellé vhova).
nanorambo: Hogyha egyedül is el lehet indulni itt, az jó, mert a modban eléggé esélytelen volt bármit is csinálni egyedül.
-
Chalez
őstag
válasz
DokiBaxxi #203 üzenetére
Nahh, ezt is jó tudni...azt hittem valami anomália izé...de akkor no problemo.
Nem azért az egy húszért, de az inventoryban nagyon kevés a hely, ha majd minden funkció aktívvá válik a játékban, szerintem borzasztóan összehangolt csapatmunka kell a sikeres túléléshez...kell mesterlövész, kell szakács, kell doki, kell pilóta, sofőr, felderítő, pffff...el sem tudom képzelni, hogy hányféle győztes stratégia lehet majd a final verzióban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Kerékpársportok
- Hálózati / IP kamera
- Medence topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged