- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A kedvezőbb eligazodás érdekében kiegészíti márkajelzéseit az ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macka
veterán
válasz
#56230144 #2657 üzenetére
Igen. Tegyük fel, van egy fullos karaktered, amit így másolhatsz:
1.: Szerzel egy autót, beülsz, sík terepen felgyorsítasz 60 km/h fölé, majd miközben megy az autó esc, és gyorsan kilépsz. Kilépés után logolsz vissza azonnal, és ott lesz az autó, te, és a fullos hullád az autó mellett, amit ki is tudsz lootolni, max a gatya lesz ruined.
2. Kilépsz a játékból. Amint kilogoltál, a társad megbilincsel. Te logolsz vissza, eredmény ugyanaz, fullos hullád is ott lesz, amit lootolhatsz.
Nem túl etikus, jobb szervereken bannollással jutalmazzák. Ezért futkos mindenhol fullos emberke, és ezért nincs sehol loot, ugyanis a szerver számozza a tárgyakat, és a sok másolás miatt nem spawnol vissza semmi.
Már a 0.54-ben is működött, és a 0.55-ben javították. -
Macka
veterán
válasz
#56230144 #2654 üzenetére
Az új patch óta a katonai területeken NINCS katonai cucc. Ahol találsz: roncstelepek, UAZ, rendőrautó, udvari pottyantós.
Ahol a patch óta van loot: Krasnostav reptér, Sverigno roncstelep, Severograd keleti részén a bányában lévő uaz.
Persze ez szerver függő, de találton egy szervert, ahol 4 óránként "nagy" reset van, és visszaspawnolnak a dolgok. Duplikálni nem lehet, azonnal bannolnak.
-
Macka
veterán
válasz
PeeterssoN #2588 üzenetére
Mert mindenhol persistance ON van központilag.
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #2401 üzenetére
Mondjuk repül feléd a levegőben...
-
Macka
veterán
válasz
BlackDevil #2249 üzenetére
Ilyet merre lehet találni?
-
Macka
veterán
Sziasztok mindenkinek...
8 honap kihagyas utan visszatertem. Ahogy visszaolvastam kicsit, a loot rendszer iszonyat szar lett azota. Hetvegen nem tudtam, hogy miert vannak olyan szerverek, ahol az egadta vilagon semmi llit nincs. Na, most mar tudom. -
Macka
veterán
válasz
DokiBaxxi #639 üzenetére
Mi tegnap döglöttünk Kamyshovoban.Valószínűleg belefutottunk az adminba. Hárman voltak, az egyik bejött utánunk az épületbe, azt lelőttük. Utána elkezdtek beszéltetni minket, mi - mint kiderült hiba volt - visszaszóltunk, fél perc múlva mindkettőnket kidobott a szerver. Visszaléptünk, de már üres karakterrel a tengerpartra tett minket....
-
Macka
veterán
Nem tudjátok véletlenül, hogy az RG klán magyar-e?
-
Macka
veterán
Ha Kamyshovon keresztül haladtok Elektro felé a DAYZ DE 1-2 szerveren, akkor nagyon figyeljetek, mert ahogy beértek Kamyshovoba, a bal oldali első házakban kempenlek, minimum 3-an.
Már kétszer kaptunk onnan össztüzet, leginkább M4-ekből.
-
Macka
veterán
Elegem van az oroszokból...
6 vs 2. Mi voltunk ketten, ők hatan. Lumber mill, csap, zöld ház. Beszorultunk a házba, végig lőtték a házat ész nélkül, legalább 1000 M4 lövedék, de mint a zápor. Lőtték az ajtót, ablakot, falat, mindent. Négyet kiszedtünk, de végül 1.5 órás küzdelem végén alulmaradtunk. Lőttek ész nélkül, mi meg mondogattuk a hangos chatbe, hogy NOT HIT, NOT HIT, salalalalaaaa...
-
Macka
veterán
válasz
FoxiestFox #545 üzenetére
Tegnap ujrakezdtem a lootolgatást, de ezek a szuperzombik. Lefutni sem lehet őket.
-
Macka
veterán
3 hetes karakterem gyászolom....
-
Macka
veterán
válasz
FuRiONight #535 üzenetére
Nálam és a társaimnál sem volt random halál...
-
Macka
veterán
válasz
FuRiONight #491 üzenetére
AK már van asszem. Bár én a lagmentes játékot hiányolom.
-
Macka
veterán
Hihetetlen, egyetlen szerverre sem tudunk csatlakozni.
-
Macka
veterán
Pár saját vélemény a patch-ről:
Eddig a valaha szebb napokat látott zombik csak a falakon jöttek át, de most a semmiből bukkannak fel, agresszívek, és ha megütnek, azonnal vérezni kezdek. Arra sem volt időm, hogy normálisan bekötözzem magam, mert a semmiből megint felbukkant 3. Olyan helyekről indulnak felém, ahonnan nem is láthatnak. Egy darabig jönnek, majd eltűnnek, és mögöttem jelennek meg hirtelen. Azt írták, hogy megoldották a láthatatlan zombik problémáját. Hát a -#&@#@-t....
-
Macka
veterán
válasz
FuRiONight #474 üzenetére
Támogatom! (ID-m: gregaszkoller)
-
Macka
veterán
válasz
FuRiONight #472 üzenetére
-
Macka
veterán
Ha jól értem, akkor a 0.42 jött stable frissítésként???
-
Macka
veterán
válasz
Chubbyinc #450 üzenetére
Én addig spawnolgatok, amíg Berezinho környékére nem tesz (ha Elektro-hoz rak, megetetem magam a zombikkal, vagy leugrok valahonnan). Lootoláshoz a legjobb az üres szerver, magas pingesek (150+ ms, lootolgatni tökéletes) között rengeteg ilyen van. Berezinhonál az építkezésen (daru) szinte mindig van fejsze+hátizsák, de találtam már ott tár nélküli M4-et is. Utána Lumber Mill kórház, ott a tetőn, második emeleten mindig van fegyver (tár nélkül). Ezután irány a hajó, szintén fegyver van mindig és felszerelés is. Után a maradék cuccokat az ÉK-i reptéren szedem össze, végül a térkép északi részén a sinek mellett átmegyek az ÉNY-i reptérre, bázisra. Itt már általában minden cuccom megvan, fegyver, lőszer és kaja bőséggel.
-
Macka
veterán
válasz
Chubbyinc #445 üzenetére
Sok ennivaló, innivaló, és visszatöltődik a vér (szín) és az életerő (képélesség). Addig egyél, amíg a karaktered mellett megjelenik a "healing" felirat.
A high-loot szerver azt jelenti, hogy gyakrabban van server reset, mint más szervereken. Szerintem a legtöbben így csinálják, üresebb szervereken loot, majd irány a tömött szerver. Nem csalás.
-
Macka
veterán
Mégsem lesz patch?
-
Macka
veterán
válasz
FuRiONight #427 üzenetére
Akkor egy hetet késik, ahogy nézem.
-
Macka
veterán
válasz
FuRiONight #415 üzenetére
A .37?
-
Macka
veterán
válasz
FuRiONight #403 üzenetére
Hát eddig semmi...
-
Macka
veterán
Tegnap hárman kitaláltuk, hogy lemegyünk a tengerpartra, a frissen spawnoló játékosokat kísérgetni. Elektro-nál értünk le, majd elindultunk kelet felé. Jön szembe két játékos, megállítjuk őket, de az egyik már menekülni készült. Elévágtam, ráfogtam az M4-et, hogy nem fusson már, nem akarom bántani. Integetett, már kezdtem megnyugodni, gondoltam adok neki kinyitott konzervet, de neeeem. Előkapja a machetéjét, és rohanni kezd felém. Lelőttem. Eközben a másik arc puszta kézzel szerette volna állig felfegyverkezett barátomat leütni, hát őt kis újraspawnoltattuk...
Tiszta hülyék ezek a játékosok, nem lehet segíteni senkinek. -
Macka
veterán
válasz
DokiBaxxi #351 üzenetére
Úgy, hogy ketten voltunk... A kalapos, aki a képen már fetreng, a harmadik társamat lőtte ki a barakknál. Azt nem tudtuk, hogy hányan vannak, kint még csak a kalapost láttuk. Aztán, amikor hallottunk M4 lövést, visszhúzódtunk a börtönbe, kivárunk. Ajtót becsuktuk, fegyver rászegez. Egyszer csak nyílt az ajtó, és az idióták egyszerre akartak bejönni a nagy loot reményében. Kettőt azonnal kaszáltunk, a harmadik még pár lépést kódorgott. A negyediket nem értem, hogy minek ment fel a lépcsőn, őt hátbalőttük. Nem volt nagy eszük...
-
Macka
veterán
A következő patch mikor esedékes a normál szervereken?
-
Macka
veterán
Napi kill: ÉNY-i reptér, irányítótorony. Épp bent vagyunk négyen, kivételesen csak kutattunk. Épp lehasaltam, mondom táplálkozok, mert megéhezett a szentem. Erre nem oda spawnolt valaki? Gyorsba elő magnum, bele ment az egész tár...
-
Macka
veterán
Na, a mai nap sikerült találkozni két "csudás" dologgal:
1.: Francia szerver (Inglorius Bastards, vagy mi). A balotai reptérre várjuk (3-an vagyunk) az ételfutárt a börtönben. Benyit egy női karakter, rögtön hízott 2 kilót a skulóktól, amit magába nyelt. Fél perc sem telt el, megjelent az ugyancsak női társa, aki beszélt hozzánk franciául, majd chatbe beírta, hogy ő az admin. Innen kezdődtek az érdekes dolgok. Tele volt a 40 fős szerver, tömegével dobálta ki a játékosokat, fél perc alatt már csak 10-en voltunk (gondolom kereste a tettest). A végén server resettel zárt. Röhögünk egy jót, majd vissza akartunk lépni, de egyikőnket, akinek nevében volt a HUN (még az elején monduk, hogy magyarok vagyunk), bannolt, ő vissza sem tudott lépni.
2.: Ugyanaz a helyszín, más szerver, várjuk a pizzafutárt. Én a felső szinten, a többiek az ajtót lesik. Csattanás, zárt ajtón keresztül barátomat meglövik, épphogy túléli. Megindulok lefele a lépcsőn, már majdnem az alján vagyok, találat ér, beszürkülök. Visszafutok fel a lépcsőn, újabb lövés, meghalok. A 3. srác - aki még eddig találatot nem kapott - a lépcső alatt volt. Egy lövést kapott meghalt.MINDEZT ÚGY, HOGY AZ AJTÓN SENKI NEM JÖTT BE, ABLAKBÓL NEM LÁT RÁNK. A barátom, aki a lövést túlélte, elkezdte gyógyítani magát, mire észrevette, hogy a bal alsó sarokban lévő kiírás szerint force eat áldozata lett. Megfordul, lát egy fél fejet és egy fél hátizsákot mászni félig a betonba besüllyedve, odafordult, lelőtte. Sajnos a force eat miatt megmérgeződött, majd ő is meghalt.
Végül az ellen megdöglött, csalók pedig vannak.
-
Macka
veterán
válasz
FuRiONight #242 üzenetére
Előbb-utóbb....
Szerintem nem olyan zavaró.
-
Macka
veterán
Tegnap elhalálozott a kéthetes karakterem.... Béke poraira...
-
Macka
veterán
A legutolsó patch után bevezetésre került, hogy ha kilépsz, kb. 20 mp-ig bent marad a karaktered. Miután kiléptél, feláll, elteszi a fegyvert, majd leül. Így viszont addig a 20mp-ig látható, ki lehet lőni. Szerintem téged a kilépés után lőttek ki, amíg bent volt a karaktered.
Mi a fentiek miatt soha nem lépünk ki egyszerre, egyikőnk mindig vigyáz a másikra.
-
Macka
veterán
Akkor ha egy szerveren lennénk, majd nézzük egymást Vybornál...
SKS-re csak a PU scope megy fel, a nagy csak Moisinra.
Lefűrészelt csövű shotit próbálta valaki? Nálam van egy, de élesben még nem használtam.Gabee jr: Ha meghal a karakterem, én már régóta csak a hajnali órákban játszom. 2 óra alatt össze lehet lootolni szinte mindent.
-
Macka
veterán
Többkártyás rendszerrel próbálta már valaki a játékot?
-
Macka
veterán
válasz
DokiBaxxi #147 üzenetére
Én a hajón ragadtam be, sikerült befutnom egy olyan szobába, ahol nem volt ajtó, bentről viszont nem lehetett kimenni. Nálam más szerverre való átlépés megoldotta azonnal, nemhogy a szobából, hanem még a hajóból is kitett.
Jött patch, 28 Mb, elvileg a lag hibát javítja.
-
Macka
veterán
válasz
CrusherW #118 üzenetére
Nem úgy fogalmaznak, hogy bandita, inkább elővigyazatos. Ha én nem lövök, ő fog.Nem kempeltünk, épp kúsztunk be a military base-re. Állig volt pakolva fegyverrel.
Eddig ketten voltunk, tegnap csatlakozott hozzánk még egy fő. Egyikünknél van mindig vér, vagy defibrillator. A mostani karakterem lassan másfél hetes, eddig rekord. A másfél hét alatt 4 játékost lőttem le, hármat sebesítettem meg, engem egy találat ért, amit túlélem.
-
Macka
veterán
Mi ma a Vybor melletti reptér és katonai bázis között fetrengtünk. Egyszer csak valami idióta úgy gondolta, hogy a legrövidebb út Vyborból a bázisra a nyílt terepen át vezet...
A végkifejletről annyit, hogy jó fegyver ez az SKS....Legalább hozott nekünk kaját...
-
Macka
veterán
Akármelyik szerverre lépsz, onnan folytatod, ugyanazzal a felszereléssel (itt most a bug kararkter-resetet nem veszem számításba).
Az utolsó patch óta, ha kilépsz, kb 20 mp-ig bent marad a karaktered, elteszi a fegyvert és törökülésben leül. Tehát addig nem ajánlott kilépni, míg nem érzed biztonságban magad. -
Macka
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol Screenshot
- BestBuy topik
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tippmix
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 15 3530 /13.gen i7-1355U/16GB/512 GB SSD FHD Garancia
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 4K /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ IPS
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Dell Latitude 5500 FULL-HD IPS Intel core i5-8365 16gb ddr4 256gb ssd windows 11
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest